Gem Queen


cod adsense
4 ani in urma 446 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Gem Queen:

Gem Queen este ultimul titlu lansat de compania Skywind Group, un video slot creat cu o tematica inspirata din egiptul antic care iti da accesul la premii interesante care pot urca pana la valoarea de 5,000 puntos. Personajul principal al jocului este regina Nilului iar restul simbolurilor regulare sunt reprezentate de Anubis, gandaci sacrii, ochiul lui Horus si cinci simboluri de pietre pretioase care inlocuies simbolurile clasice de poker. De asemenea, Anubis este simbolul care poate aduce in buzunarul tau pana la 5,000 credite cand pe o linie activa aterizeaza cinci simboluri identice.
Jocul la aparate Gem Queen vine echipat cu 3 randuri, 5 bobine si un total de 25 linii de bet. Poti aloca un pariu maxim de 250 credite per runda. Logo-ul de rotiri gratuite este responsabil cu activarea rundei de bonificatie de rotiri gratuite in timp ce simbolul de Cleopatra este un simbol wild si poate inlocui orice simbol din joc pentru a creea combinatii rentabile. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Gem Queen este primul joc adaugat in data de 5-iulie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Book of Aztec
8 ani in urma
416 Jucate
South Park
9 ani in urma
347 Jucate
Super Lucky Charms
3 ani in urma
714 Jucate
Keks
9 ani in urma
1361 Jucate
HellRaiser
8 ani in urma
492 Jucate
Drunk Black Jack
10 ani in urma
400 Jucate
Asian Attraction
6 ani in urma
457 Jucate
Universe Slot
9 ani in urma
444 Jucate
Slingo super slot
10 ani in urma
445 Jucate
Temple of Tut
5 ani in urma
340 Jucate
Lucky Emeralds
3 ani in urma
875 Jucate
Aztec Millions
10 ani in urma
297 Jucate