LINKURI SPONSORIZATE  Gem Queen

  1.031 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Gem Queen:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Gem Queen este ultimul titlu lansat de compania Skywind Group, un video slot creat cu o tematica inspirata din egiptul antic care iti da accesul la premii interesante care pot urca pana la valoarea de 5,000 puntos. Personajul principal al jocului este regina Nilului iar restul simbolurilor regulare sunt reprezentate de Anubis, gandaci sacrii, ochiul lui Horus si cinci simboluri de pietre pretioase care inlocuies simbolurile clasice de poker. De asemenea, Anubis este simbolul care poate aduce in buzunarul tau pana la 5,000 credite cand pe o linie activa aterizeaza cinci simboluri identice.
  Jocul la aparate Gem Queen vine echipat cu 3 randuri, 5 bobine si un total de 25 linii de bet. Poti aloca un pariu maxim de 250 credite per runda. Logo-ul de rotiri gratuite este responsabil cu activarea rundei de bonificatie de rotiri gratuite in timp ce simbolul de Cleopatra este un simbol wild si poate inlocui orice simbol din joc pentru a creea combinatii rentabile. Mult noroc!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Gem Queen este primul joc adaugat in data de 5-iulie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 1.031 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Gem Queen trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Gem Queen

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE