Gem Queen


cod adsense
3 ani in urma 265 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Gem Queen:

Gem Queen este ultimul titlu lansat de compania Skywind Group, un video slot creat cu o tematica inspirata din egiptul antic care iti da accesul la premii interesante care pot urca pana la valoarea de 5,000 puntos. Personajul principal al jocului este regina Nilului iar restul simbolurilor regulare sunt reprezentate de Anubis, gandaci sacrii, ochiul lui Horus si cinci simboluri de pietre pretioase care inlocuies simbolurile clasice de poker. De asemenea, Anubis este simbolul care poate aduce in buzunarul tau pana la 5,000 credite cand pe o linie activa aterizeaza cinci simboluri identice.
Jocul la aparate Gem Queen vine echipat cu 3 randuri, 5 bobine si un total de 25 linii de bet. Poti aloca un pariu maxim de 250 credite per runda. Logo-ul de rotiri gratuite este responsabil cu activarea rundei de bonificatie de rotiri gratuite in timp ce simbolul de Cleopatra este un simbol wild si poate inlocui orice simbol din joc pentru a creea combinatii rentabile. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Gem Queen este primul joc adaugat in data de 5-iulie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Colossus Fruits
2 ani in urma
288 Jucate
Jewels 4 All
4 ani in urma
476 Jucate
Great Magic
8 ani in urma
199 Jucate
20 Super Hot
4 ani in urma
386 Jucate
Indian Slot
8 ani in urma
182 Jucate
Diamond Dozen
9 ani in urma
246 Jucate
Unicorn Legend
4 ani in urma
232 Jucate
Berettas Vendetta
9 ani in urma
216 Jucate
Cleopatras Coin
7 ani in urma
169 Jucate
Untamed Wolf Pack
9 ani in urma
215 Jucate
Big Kahuna
6 ani in urma
162 Jucate
Resident
9 ani in urma
546 Jucate