Gem Queen


cod adsense
3 ani in urma 326 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Gem Queen:

Gem Queen este ultimul titlu lansat de compania Skywind Group, un video slot creat cu o tematica inspirata din egiptul antic care iti da accesul la premii interesante care pot urca pana la valoarea de 5,000 puntos. Personajul principal al jocului este regina Nilului iar restul simbolurilor regulare sunt reprezentate de Anubis, gandaci sacrii, ochiul lui Horus si cinci simboluri de pietre pretioase care inlocuies simbolurile clasice de poker. De asemenea, Anubis este simbolul care poate aduce in buzunarul tau pana la 5,000 credite cand pe o linie activa aterizeaza cinci simboluri identice.
Jocul la aparate Gem Queen vine echipat cu 3 randuri, 5 bobine si un total de 25 linii de bet. Poti aloca un pariu maxim de 250 credite per runda. Logo-ul de rotiri gratuite este responsabil cu activarea rundei de bonificatie de rotiri gratuite in timp ce simbolul de Cleopatra este un simbol wild si poate inlocui orice simbol din joc pentru a creea combinatii rentabile. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Gem Queen este primul joc adaugat in data de 5-iulie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Aparate slot cu cirese
9 ani in urma
208 Jucate
Quickfire Poker
9 ani in urma
215 Jucate
Serengeti Heat
5 ani in urma
274 Jucate
Dolphin Cash
8 ani in urma
216 Jucate
Eye of the Amulet
5 ani in urma
261 Jucate
Siberian Storm Dual Play
5 ani in urma
246 Jucate
Mayan Spirit
6 ani in urma
392 Jucate
Cash Hunter
9 ani in urma
218 Jucate
Book of Ra Deluxe 2013
9 ani in urma
384 Jucate
The Monkey Prince
4 ani in urma
278 Jucate
50 Dragons
8 ani in urma
345 Jucate
Lucky Larry’s Lobstermania 2
1 an in urma
228 Jucate