Gem Queen


cod adsense
2 ani in urma 190 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Gem Queen:

Gem Queen este ultimul titlu lansat de compania Skywind Group, un video slot creat cu o tematica inspirata din egiptul antic care iti da accesul la premii interesante care pot urca pana la valoarea de 5,000 puntos. Personajul principal al jocului este regina Nilului iar restul simbolurilor regulare sunt reprezentate de Anubis, gandaci sacrii, ochiul lui Horus si cinci simboluri de pietre pretioase care inlocuies simbolurile clasice de poker. De asemenea, Anubis este simbolul care poate aduce in buzunarul tau pana la 5,000 credite cand pe o linie activa aterizeaza cinci simboluri identice.
Jocul la aparate Gem Queen vine echipat cu 3 randuri, 5 bobine si un total de 25 linii de bet. Poti aloca un pariu maxim de 250 credite per runda. Logo-ul de rotiri gratuite este responsabil cu activarea rundei de bonificatie de rotiri gratuite in timp ce simbolul de Cleopatra este un simbol wild si poate inlocui orice simbol din joc pentru a creea combinatii rentabile. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Gem Queen este primul joc adaugat in data de 5-iulie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Pharaoh’s Treasure Deluxe
4 ani in urma
131 Jucate
Egyptian Heroes
7 ani in urma
143 Jucate
40 Mega Clover
3 ani in urma
210 Jucate
Fairy Land 2
6 ani in urma
269 Jucate
Ultimate Hot
3 ani in urma
168 Jucate
Fruit Case
7 ani in urma
150 Jucate
Caucasian Captive
7 ani in urma
123 Jucate
Hot 777
3 ani in urma
165 Jucate
Achilles
7 ani in urma
146 Jucate
Queen Isabella
6 ani in urma
198 Jucate
Rise of Poseidon
5 ani in urma
137 Jucate
French Cuisine
8 ani in urma
153 Jucate