LINKURI SPONSORIZATE  Garage

  2.239.657 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Garage:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Intra in garajul nostru virtual si bucurate de premii fabuloase cu Garage, un nou joc slot online creat si publicat de compania Igrosoft. Structura acestui joc are un format similar cu structura jocurilor Gaminator/Novomatic iar interfata nu este optimizata pentru telefoanele moderne si tablete. Majoritatea simbolurilor din joc sunt reprezentate de diferite piese de masina precum buji ,stingatoare si multe accesorii auto.
  Garage ca la aparate este format cu 5 tamburi, 9 linii de castig si ofera pana la 1,000 pentru a paria in mod gratuit. In timpul jocului puteti obtine premii de pana la 42,500,000 monede virtuale cu ajutorul simbolurilor regulare. Mult noroc!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Garage este primul joc adaugat in data de 22-aprilie -2013 de catre echipa noastra, in categoria de Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 2.239.657 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Garage trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Garage

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE