Game of Luck


cod adsense
3 ani in urma 234 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Game of Luck:

Fa o calatorie in universul fanteziei cu Game of Luck slot si descopera ce-ti rezerva viitorul multumita companiei EGT care a lansat acest joc pentru toti jugatorii care iubesc jocurile la aparate create cu tematica irlandeza. Jocul include un ambient placut iar interfata jocului este moderna si se poate adapta oricarui tip de telefon mobil sau tableta.
Simbolurile intalnite in acest joc sunt reprezentate de o moneda de aur, spiridusi, o frumoasa zana, trifoi cu patru foi, o potcoava de aur si multe alte simboluri cu tenta de noroc.
Jocul de pacanele Game of Luck viene echipat cu 3 randuri, 5 tamburi si 20 linii care nu pot fi configurate. Pariul maxim care poate fi setat pentru o runda poate fi de 400 credite.
Sunt incluse trei simboluri speciale reprezentate de un simbol wild (potcoava de aur), un simbol scatter (moneda de aur cu inscriptia numarului 7) si simbolul de trifoi cu patru foi care poate aparea doar pe tamburii 2 si 4. In acest joc nu poti castiga rotiri gratuite dar ai sase mari sa intri in posesia unui enorm premiu de 80,000 credite cu ajutorul simbolului de moneda de aur. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Game of Luck este primul joc adaugat in data de 9-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Strolling Staxx: Cubic Fruits
3 ani in urma
230 Jucate
Platinum Pyramid
8 ani in urma
154 Jucate
Dracula
6 ani in urma
247 Jucate
Resident
9 ani in urma
508 Jucate
Seven Bar
8 ani in urma
238 Jucate
Frog Royale
9 ani in urma
246 Jucate
Panther Moon
5 ani in urma
186 Jucate
Sugar Pop
7 ani in urma
323 Jucate
Stoats Stash
8 ani in urma
185 Jucate
Vampire Night
2 ani in urma
343 Jucate
Aparate cu fete frumoase
8 ani in urma
161 Jucate
Zeus Strike
4 ani in urma
191 Jucate