Game of Luck


cod adsense
5 ani in urma 625 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Game of Luck:

Fa o calatorie in universul fanteziei cu Game of Luck slot si descopera ce-ti rezerva viitorul multumita companiei EGT care a lansat acest joc pentru toti jugatorii care iubesc jocurile la aparate create cu tematica irlandeza. Jocul include un ambient placut iar interfata jocului este moderna si se poate adapta oricarui tip de telefon mobil sau tableta.
Simbolurile intalnite in acest joc sunt reprezentate de o moneda de aur, spiridusi, o frumoasa zana, trifoi cu patru foi, o potcoava de aur si multe alte simboluri cu tenta de noroc.
Jocul de pacanele Game of Luck viene echipat cu 3 randuri, 5 tamburi si 20 linii care nu pot fi configurate. Pariul maxim care poate fi setat pentru o runda poate fi de 400 credite.
Sunt incluse trei simboluri speciale reprezentate de un simbol wild (potcoava de aur), un simbol scatter (moneda de aur cu inscriptia numarului 7) si simbolul de trifoi cu patru foi care poate aparea doar pe tamburii 2 si 4. In acest joc nu poti castiga rotiri gratuite dar ai sase mari sa intri in posesia unui enorm premiu de 80,000 credite cu ajutorul simbolului de moneda de aur. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Game of Luck este primul joc adaugat in data de 9-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Witches Riches
8 ani in urma
484 Jucate
French Cuisine
10 ani in urma
420 Jucate
Lucky Girls
8 ani in urma
425 Jucate
BlackJack Clasic
10 ani in urma
476 Jucate
Super Chess
10 ani in urma
440 Jucate
Queen Isabella
8 ani in urma
480 Jucate
Oriental Tiger
9 ani in urma
352 Jucate
Gryphons Gold
10 ani in urma
450 Jucate
Sylvan Spirits
2 ani in urma
429 Jucate
Siberian Storm Dual Play
6 ani in urma
451 Jucate
Great Adventure
5 ani in urma
498 Jucate
Halloween horror slot
10 ani in urma
440 Jucate