Fruits of the Nile


cod adsense
4 ani in urma 292 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Fruits of the Nile:

Gusta din fructul reginei Egiptului cu Fruits of the Nile slot, un alt joc la aparate care seamana foarte mult cu jocul Fruits of Ra creat de recunoscuta companie de jocuri de noroc Playson. La fel ca jocul anterior, acesta noua versiune include o tematica inspirata din egiptul antic iar simbolurile incluse sunt reprezentate de o varietate de fructe exotice precum caise, cirese, pepeni, prune, lamai si faimosul simbolo de sapte de rosu.
Jocul de pacanele Fruits of the Nile se prezinta cu un ecran simplu, un meniu usor de folosit si o grafica standard. Pe ecran sunt incluse cinci linii de bet, cinci tamburi si un sold de 5.000 monedas. Din acest buget poti aloca un pariu maxim de 100 monede pe toate cele 5 linii fixe. Jackpotul de 50.000 credite poate fi captat cu cinci simboluri de 777 rosu pe o linie activa. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Fruits of the Nile este primul joc adaugat in data de 3-iulie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu septari 777 Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Poker ca la aparate
9 ani in urma
497 Jucate
Voice of Savanna
8 ani in urma
221 Jucate
Serengeti Heat
5 ani in urma
270 Jucate
Hot Shot
9 ani in urma
255 Jucate
Resident  3
9 ani in urma
416 Jucate
Pharaoh’s Gold
4 ani in urma
240 Jucate
The King
4 ani in urma
371 Jucate
Apollo God of the Sun
5 ani in urma
299 Jucate
Penguin Style
5 ani in urma
347 Jucate
Versailles Gold
7 ani in urma
537 Jucate
Big Kahuna
7 ani in urma
190 Jucate
Aparate cu carti de joc
9 ani in urma
326 Jucate