Fruits of the Nile


cod adsense
4 ani in urma 170 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Fruits of the Nile:

Gusta din fructul reginei Egiptului cu Fruits of the Nile slot, un alt joc la aparate care seamana foarte mult cu jocul Fruits of Ra creat de recunoscuta companie de jocuri de noroc Playson. La fel ca jocul anterior, acesta noua versiune include o tematica inspirata din egiptul antic iar simbolurile incluse sunt reprezentate de o varietate de fructe exotice precum caise, cirese, pepeni, prune, lamai si faimosul simbolo de sapte de rosu.
Jocul de pacanele Fruits of the Nile se prezinta cu un ecran simplu, un meniu usor de folosit si o grafica standard. Pe ecran sunt incluse cinci linii de bet, cinci tamburi si un sold de 5.000 monedas. Din acest buget poti aloca un pariu maxim de 100 monede pe toate cele 5 linii fixe. Jackpotul de 50.000 credite poate fi captat cu cinci simboluri de 777 rosu pe o linie activa. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Fruits of the Nile este primul joc adaugat in data de 3-iulie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu septari 777 Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Dynasty of Ra
5 ani in urma
208 Jucate
The Mask of Zorro
3 ani in urma
226 Jucate
The Explorers
3 ani in urma
230 Jucate
Venetian Carnival
8 ani in urma
183 Jucate
Gold Rush Slot
8 ani in urma
162 Jucate
Hot Fruits 20
3 ani in urma
222 Jucate
Indian Gold
3 ani in urma
183 Jucate
Pandemonium Pool
9 ani in urma
146 Jucate
Mega Joker
6 ani in urma
418 Jucate
Eagles Wings
7 ani in urma
214 Jucate
Dolphin Treasure
4 ani in urma
162 Jucate
Diamond Dozen
9 ani in urma
220 Jucate