Fruits of Ra


cod adsense
8 ani in urma 214 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Fruits of Ra:

Daca esti un fan al jocurilor create cu tematica de fructe si egiptul antic atunci iti recomand sa joci in mod gratuit, fara inregistrare sau bani reali jocul Fruits of Ra slot, unul din cel mai reusite jocuri de pacanele lansate in 2015 de compania Playson. Este un joc simplu care are un ecran conceput intr-un stil clasic iar simbolurile care apar pe ecran sunt reprezentate de fiferite fructe, un gandac sacru si stea de aur.
Jocul la aparate online Fruits of Ra prezinta o structura simpla de 5×3 tamburi, 5 linii de bet si un buget fi de 5.000 credite. Jucatorul poate aplica un pariu maxim de 50 credite pe toate cele 5 linii de bet. Simbolul de gandac sacru este wild si poate inlocui toate elementele din joc pentru a crea combinatii profitabile iar simbolul de stea de aur este scatter. Cinci simboluri de stea de aur si un pariu maxim per linie ofera jucatorului o recompensa de 5.000 credite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Fruits of Ra este primul joc adaugat in data de 26-decembrie -2013 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Egiptul Antic aparate cu fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Thunder Reels
8 ani in urma
210 Jucate
Aparate cu cirese si septari
9 ani in urma
219 Jucate
Unicorn Legend
5 ani in urma
286 Jucate
Lucky Count
7 ani in urma
261 Jucate
Bugs n Bees
7 ani in urma
335 Jucate
Book of Pyramids
7 ani in urma
278 Jucate
Zeus II
6 ani in urma
410 Jucate
Narcos
3 ani in urma
621 Jucate
Aztec Gold
9 ani in urma
306 Jucate
Fruits of Ra
8 ani in urma
214 Jucate
Easter Egg Slots
9 ani in urma
212 Jucate
Plenty of Fruit 40
5 ani in urma
450 Jucate