Frog Story


cod adsense
4 ani in urma 526 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Frog Story:

Esti invitat inca o data intr-o frumoasa calatorie in universul magic al basmelor populare cu Frog Story slot, un alt joc spectaculos oferit in exclusivitate de faimosa companie bulgara EGT. Jocul pare sa fiec conceput cu o tematica inspirata din faimosul basm Prinţul fermecat si vine incarcat cu o multime de elemente inspirate din acest basm scris de Fratii Grimm. Premiile oferite in acest joc variaza in functie de pariul aplicat de jucator unde premiul cel mai mare poate fi de 200,000 credite. Acest premiu poate fi castigat cu x5 simboluri de castel asezate pe o linie activa. De asemenea, jocul vine intr-un format HTML5 si poate fi accesat in roice locatie din lume utilizand un telefon mobil sau tambleta conectata la internet.
Jocul la aparate Frog Story vine echiapt cu o configuratie de 5×3 tamburi si 20 linii de bet fixe. Pariul maxim poate fi setat la valoarea de 400 credite.
Ai doua simboluri speciale in acest joc, un simbol wild reprezentat de broasca si un simbol scatter, reprezentat de simbolul de castel. Un mic incovient in acest joc este faptul ca nu poti castiga rotiri gratuite dar poti trece peste acest detaliu cand vei intra in posesia premiului de 200,000 credite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Frog Story este primul joc adaugat in data de 8-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Lucky Farmer
10 ani in urma
304 Jucate
Kiss la aparate
10 ani in urma
456 Jucate
Golden Jaguar
8 ani in urma
426 Jucate
Maximum
7 ani in urma
518 Jucate
Aztec Gold
9 ani in urma
483 Jucate
Alien Robots
10 ani in urma
279 Jucate
Poker gratis
10 ani in urma
668 Jucate
The Mummy
10 ani in urma
297 Jucate
Chinese New Year
10 ani in urma
276 Jucate
Golf Solitaire
10 ani in urma
289 Jucate
Quest to the West
2 ani in urma
530 Jucate
Classic Fruit
7 ani in urma
510 Jucate