Frog Story


cod adsense
5 ani in urma 628 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Frog Story:

Esti invitat inca o data intr-o frumoasa calatorie in universul magic al basmelor populare cu Frog Story slot, un alt joc spectaculos oferit in exclusivitate de faimosa companie bulgara EGT. Jocul pare sa fiec conceput cu o tematica inspirata din faimosul basm Prinţul fermecat si vine incarcat cu o multime de elemente inspirate din acest basm scris de Fratii Grimm. Premiile oferite in acest joc variaza in functie de pariul aplicat de jucator unde premiul cel mai mare poate fi de 200,000 credite. Acest premiu poate fi castigat cu x5 simboluri de castel asezate pe o linie activa. De asemenea, jocul vine intr-un format HTML5 si poate fi accesat in roice locatie din lume utilizand un telefon mobil sau tambleta conectata la internet.
Jocul la aparate Frog Story vine echiapt cu o configuratie de 5×3 tamburi si 20 linii de bet fixe. Pariul maxim poate fi setat la valoarea de 400 credite.
Ai doua simboluri speciale in acest joc, un simbol wild reprezentat de broasca si un simbol scatter, reprezentat de simbolul de castel. Un mic incovient in acest joc este faptul ca nu poti castiga rotiri gratuite dar poti trece peste acest detaliu cand vei intra in posesia premiului de 200,000 credite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Frog Story este primul joc adaugat in data de 8-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Sweet Slot
10 ani in urma
517 Jucate
Super mario world slot
10 ani in urma
389 Jucate
Polar Explorer
6 ani in urma
459 Jucate
Serengeti Heat
6 ani in urma
566 Jucate
Drunk-BlackJack
10 ani in urma
655 Jucate
King’s Treasure
7 ani in urma
588 Jucate
Rock Climber
10 ani in urma
733 Jucate
Major History
9 ani in urma
428 Jucate
Aztec Spins
3 ani in urma
648 Jucate
Japanese Caribbean Poker
10 ani in urma
395 Jucate
Mafia Smuggling
10 ani in urma
374 Jucate
Spartania la aparate
10 ani in urma
380 Jucate