Fortune Spells


cod adsense
3 ani in urma 171 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Fortune Spells:

Pasionat de jocuri inspirate ndin basme si ponesti magice? Daca esti un fan al acestui tip de joc atunci te invita sa explorezi acest univers magic cu Fortune Spells slot, un nou joc lansat de faimoasa companie bulgara EGT. Este un joc incarcat de aventura unde poti accede la premii fantastice cand obtii combinatii de cinci simboluri identice pe o linie. Simbolurile intalnite in timpul partidei sunt inspirate de diferite creaturi precum unicorni, spitidusi, printese si vrajitori.
Jocul la aparate Fortune Spells prezinta o structura de 5×3 tamburi si doar 10 linii de bet care nu pot fi ajustate. Bugetul are o valoare de 5,000 credite iar pariul maxim poate fi setat la 200 credite.
Simbolul de unicrn este un simbol magic si joaca dublu rol in acest joc. Cand este wild poate inlocui orice simbol din joc iar cand actioneaza ca un simbol scatter poate declansa o runda de 12 rotiri gratuite.
Utilizeaza butonul Gamble pentru a duplica sau triplica castigurile sau butonul de colectare pentru a adauga banii castigati in cont. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Fortune Spells este primul joc adaugat in data de 8-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Zane Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Triple Diamond
6 ani in urma
161 Jucate
Tenis de masa online
8 ani in urma
136 Jucate
Like a Diamond
4 ani in urma
180 Jucate
Vanilla Cocktails
8 ani in urma
125 Jucate
Sizzling Hot Mobile
3 ani in urma
152 Jucate
Crescent Solitaire
8 ani in urma
141 Jucate
Phantom Cash
8 ani in urma
158 Jucate
Beetle mania
8 ani in urma
191 Jucate
Beauty and the Nerd
8 ani in urma
140 Jucate
BlackJack Gratis
8 ani in urma
141 Jucate
Japanese Caribbean Poker
8 ani in urma
154 Jucate
Gold in Bars
6 ani in urma
128 Jucate