Fortune Spells


cod adsense
4 ani in urma 396 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Fortune Spells:

Pasionat de jocuri inspirate ndin basme si ponesti magice? Daca esti un fan al acestui tip de joc atunci te invita sa explorezi acest univers magic cu Fortune Spells slot, un nou joc lansat de faimoasa companie bulgara EGT. Este un joc incarcat de aventura unde poti accede la premii fantastice cand obtii combinatii de cinci simboluri identice pe o linie. Simbolurile intalnite in timpul partidei sunt inspirate de diferite creaturi precum unicorni, spitidusi, printese si vrajitori.
Jocul la aparate Fortune Spells prezinta o structura de 5×3 tamburi si doar 10 linii de bet care nu pot fi ajustate. Bugetul are o valoare de 5,000 credite iar pariul maxim poate fi setat la 200 credite.
Simbolul de unicrn este un simbol magic si joaca dublu rol in acest joc. Cand este wild poate inlocui orice simbol din joc iar cand actioneaza ca un simbol scatter poate declansa o runda de 12 rotiri gratuite.
Utilizeaza butonul Gamble pentru a duplica sau triplica castigurile sau butonul de colectare pentru a adauga banii castigati in cont. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Fortune Spells este primul joc adaugat in data de 8-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Zane Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Sub Mariner Slot
9 ani in urma
315 Jucate
Xmas Magic
3 ani in urma
476 Jucate
Stoats Stash
9 ani in urma
403 Jucate
Exciting Poker
9 ani in urma
332 Jucate
No Mercy
10 ani in urma
287 Jucate
Pharaoh’s Treasure Deluxe
5 ani in urma
377 Jucate
Quick Hit Platinum
9 ani in urma
305 Jucate
Ultimate Hot
5 ani in urma
340 Jucate
Girls With Guns
10 ani in urma
387 Jucate
Ghostbusters
10 ani in urma
340 Jucate
King of the Aztecs
9 ani in urma
437 Jucate
8 Dragons
5 ani in urma
373 Jucate