Fortune Spells


cod adsense
4 ani in urma 291 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Fortune Spells:

Pasionat de jocuri inspirate ndin basme si ponesti magice? Daca esti un fan al acestui tip de joc atunci te invita sa explorezi acest univers magic cu Fortune Spells slot, un nou joc lansat de faimoasa companie bulgara EGT. Este un joc incarcat de aventura unde poti accede la premii fantastice cand obtii combinatii de cinci simboluri identice pe o linie. Simbolurile intalnite in timpul partidei sunt inspirate de diferite creaturi precum unicorni, spitidusi, printese si vrajitori.
Jocul la aparate Fortune Spells prezinta o structura de 5×3 tamburi si doar 10 linii de bet care nu pot fi ajustate. Bugetul are o valoare de 5,000 credite iar pariul maxim poate fi setat la 200 credite.
Simbolul de unicrn este un simbol magic si joaca dublu rol in acest joc. Cand este wild poate inlocui orice simbol din joc iar cand actioneaza ca un simbol scatter poate declansa o runda de 12 rotiri gratuite.
Utilizeaza butonul Gamble pentru a duplica sau triplica castigurile sau butonul de colectare pentru a adauga banii castigati in cont. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Fortune Spells este primul joc adaugat in data de 8-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Zane Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Fruit Cocktail 7
7 ani in urma
323 Jucate
Spartacus Megaways
2 ani in urma
428 Jucate
Sizzling Hot Mobile
4 ani in urma
307 Jucate
Battleship
8 ani in urma
273 Jucate
Chukcha
9 ani in urma
217 Jucate
Blackjack
9 ani in urma
194 Jucate
Book of Sheba
2 ani in urma
445 Jucate
Texas Tea
4 ani in urma
243 Jucate
Gladiators
8 ani in urma
266 Jucate
Medical Mania Slots
9 ani in urma
195 Jucate
Lost Secret of Atlantis
8 ani in urma
310 Jucate
Safari King
3 ani in urma
249 Jucate