LINKURI SPONSORIZATE  Fortune Spells

  464 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Fortune Spells:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Pasionat de jocuri inspirate ndin basme si ponesti magice? Daca esti un fan al acestui tip de joc atunci te invita sa explorezi acest univers magic cu Fortune Spells slot, un nou joc lansat de faimoasa companie bulgara EGT. Este un joc incarcat de aventura unde poti accede la premii fantastice cand obtii combinatii de cinci simboluri identice pe o linie. Simbolurile intalnite in timpul partidei sunt inspirate de diferite creaturi precum unicorni, spitidusi, printese si vrajitori.
  Jocul la aparate Fortune Spells prezinta o structura de 5×3 tamburi si doar 10 linii de bet care nu pot fi ajustate. Bugetul are o valoare de 5,000 credite iar pariul maxim poate fi setat la 200 credite.
  Simbolul de unicrn este un simbol magic si joaca dublu rol in acest joc. Cand este wild poate inlocui orice simbol din joc iar cand actioneaza ca un simbol scatter poate declansa o runda de 12 rotiri gratuite.
  Utilizeaza butonul Gamble pentru a duplica sau triplica castigurile sau butonul de colectare pentru a adauga banii castigati in cont. Mult noroc!!!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Fortune Spells este primul joc adaugat in data de 8-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Zane Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 464 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Fortune Spells trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Fortune Spells

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE