Fortune Spells


cod adsense
5 ani in urma 449 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Fortune Spells:

Pasionat de jocuri inspirate ndin basme si ponesti magice? Daca esti un fan al acestui tip de joc atunci te invita sa explorezi acest univers magic cu Fortune Spells slot, un nou joc lansat de faimoasa companie bulgara EGT. Este un joc incarcat de aventura unde poti accede la premii fantastice cand obtii combinatii de cinci simboluri identice pe o linie. Simbolurile intalnite in timpul partidei sunt inspirate de diferite creaturi precum unicorni, spitidusi, printese si vrajitori.
Jocul la aparate Fortune Spells prezinta o structura de 5×3 tamburi si doar 10 linii de bet care nu pot fi ajustate. Bugetul are o valoare de 5,000 credite iar pariul maxim poate fi setat la 200 credite.
Simbolul de unicrn este un simbol magic si joaca dublu rol in acest joc. Cand este wild poate inlocui orice simbol din joc iar cand actioneaza ca un simbol scatter poate declansa o runda de 12 rotiri gratuite.
Utilizeaza butonul Gamble pentru a duplica sau triplica castigurile sau butonul de colectare pentru a adauga banii castigati in cont. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Fortune Spells este primul joc adaugat in data de 8-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Zane Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Zeus the Thunderer
7 ani in urma
582 Jucate
Machu Picchu
9 ani in urma
658 Jucate
Pamplona
10 ani in urma
559 Jucate
Pretty Kitty
5 ani in urma
543 Jucate
American  Poker II
10 ani in urma
1167 Jucate
Lucky Dragon
8 ani in urma
446 Jucate
Joc de biliard
10 ani in urma
353 Jucate
Aparate  Lucky
10 ani in urma
378 Jucate
Wild Panda
8 ani in urma
563 Jucate
Wild Princess
6 ani in urma
496 Jucate
Slotopol
10 ani in urma
657 Jucate
Olympus Glory
5 ani in urma
474 Jucate