Forest Tale


2 ani in urma 22 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Forest Tale:

Faimoasa companie EGT iti da posibilitatea sa calatoresti in universul basmelor populare cu Forest Tale slot, un alt joc spectaculos inspirat din faimosul basm Scufita Rosie. Acest joc include elemente inspirate din acesta frumoasa poveste si vine echipat cu o runda de rotiri gratuite care se activeaza imediat cand jucatorul obtine un minim de trei simboluri de cos cu bunataturi pentru bunica.
Premiul cel mare poate fi obtinut in orice moment al jocului cand x5 simboluri cu Scufita Rosie apar pe o linie iar pariul per tur este de 300 monede.
Jocul la aparate Forest Tale viene echipat cu 5×3 tamburi si 15 linii de bet. Pariul maxim care poate fi setat de jucator este de 300 credite.
Simbolul cu micuta Scufita Rosie este simbol wild si dubleaza toate castiguri in momentul in care inlocuieste alt simbol. Casuta bunicii joaca rolul de simbol scatter si te poate premia cu pana la 20 rotiri gratuite intr-o singura sesiune de joc. Optiunea de joc de risc se activeaza cand ai o combinatie castigatoare de 525 credite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Forest Tale este primul joc adaugat in data de 7-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Zane Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Roulette American
8 ani in urma
20 Jucate
Maharaja
6 ani in urma
11 Jucate
10 Burning Heart
3 ani in urma
17 Jucate
Dolphins Pearl Deluxe
7 ani in urma
27 Jucate
Dolphin Gold
5 ani in urma
17 Jucate
Las Vegas Fever
7 ani in urma
17 Jucate
Sizzling Hot Gold
7 ani in urma
13 Jucate
Poker pe plaja
8 ani in urma
14 Jucate
Tenis de masa online
8 ani in urma
16 Jucate
Secrets of the Forest Extreme
2 luni in urma
112 Jucate
Dragons Myth
5 ani in urma
15 Jucate
Wild Stars
2 ani in urma
16 Jucate