Forest Tale


cod adsense
4 ani in urma 243 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Forest Tale:

Faimoasa companie EGT iti da posibilitatea sa calatoresti in universul basmelor populare cu Forest Tale slot, un alt joc spectaculos inspirat din faimosul basm Scufita Rosie. Acest joc include elemente inspirate din acesta frumoasa poveste si vine echipat cu o runda de rotiri gratuite care se activeaza imediat cand jucatorul obtine un minim de trei simboluri de cos cu bunataturi pentru bunica.
Premiul cel mare poate fi obtinut in orice moment al jocului cand x5 simboluri cu Scufita Rosie apar pe o linie iar pariul per tur este de 300 monede.
Jocul la aparate Forest Tale viene echipat cu 5×3 tamburi si 15 linii de bet. Pariul maxim care poate fi setat de jucator este de 300 credite.
Simbolul cu micuta Scufita Rosie este simbol wild si dubleaza toate castiguri in momentul in care inlocuieste alt simbol. Casuta bunicii joaca rolul de simbol scatter si te poate premia cu pana la 20 rotiri gratuite intr-o singura sesiune de joc. Optiunea de joc de risc se activeaza cand ai o combinatie castigatoare de 525 credite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Forest Tale este primul joc adaugat in data de 7-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Zane Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

African Simba
7 ani in urma
226 Jucate
Safe Craker
9 ani in urma
197 Jucate
Day of the Dead
9 ani in urma
191 Jucate
Rooks Revenge
9 ani in urma
214 Jucate
Royal Dynasty
7 ani in urma
257 Jucate
Pirate
7 ani in urma
345 Jucate
Absolute Poker
9 ani in urma
233 Jucate
Desert Cats
3 ani in urma
344 Jucate
The Mummy
9 ani in urma
211 Jucate
The Avengers
8 ani in urma
214 Jucate
Crazy Fruits
9 ani in urma
255 Jucate
Magic Money
9 ani in urma
245 Jucate