Forest Tale


cod adsense
5 ani in urma 394 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Forest Tale:

Faimoasa companie EGT iti da posibilitatea sa calatoresti in universul basmelor populare cu Forest Tale slot, un alt joc spectaculos inspirat din faimosul basm Scufita Rosie. Acest joc include elemente inspirate din acesta frumoasa poveste si vine echipat cu o runda de rotiri gratuite care se activeaza imediat cand jucatorul obtine un minim de trei simboluri de cos cu bunataturi pentru bunica.
Premiul cel mare poate fi obtinut in orice moment al jocului cand x5 simboluri cu Scufita Rosie apar pe o linie iar pariul per tur este de 300 monede.
Jocul la aparate Forest Tale viene echipat cu 5×3 tamburi si 15 linii de bet. Pariul maxim care poate fi setat de jucator este de 300 credite.
Simbolul cu micuta Scufita Rosie este simbol wild si dubleaza toate castiguri in momentul in care inlocuieste alt simbol. Casuta bunicii joaca rolul de simbol scatter si te poate premia cu pana la 20 rotiri gratuite intr-o singura sesiune de joc. Optiunea de joc de risc se activeaza cand ai o combinatie castigatoare de 525 credite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Forest Tale este primul joc adaugat in data de 7-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Zane Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Royal Dynasty
8 ani in urma
521 Jucate
Wild Rockets la aparate
10 ani in urma
385 Jucate
Aparate cu fete frumoase
10 ani in urma
430 Jucate
Sizzling Hot Deluxe
10 ani in urma
545 Jucate
China Shores with Quick Strike
4 ani in urma
562 Jucate
Star Attraction
6 ani in urma
497 Jucate
Fairy Queen
9 ani in urma
441 Jucate
Panther Moon
7 ani in urma
635 Jucate
Resident
10 ani in urma
952 Jucate
Enchanted Unicorn
8 ani in urma
382 Jucate
Miss White
8 ani in urma
572 Jucate
Jack Hammer 2
10 ani in urma
578 Jucate