Forest Tale


cod adsense
3 ani in urma 158 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Forest Tale:

Faimoasa companie EGT iti da posibilitatea sa calatoresti in universul basmelor populare cu Forest Tale slot, un alt joc spectaculos inspirat din faimosul basm Scufita Rosie. Acest joc include elemente inspirate din acesta frumoasa poveste si vine echipat cu o runda de rotiri gratuite care se activeaza imediat cand jucatorul obtine un minim de trei simboluri de cos cu bunataturi pentru bunica.
Premiul cel mare poate fi obtinut in orice moment al jocului cand x5 simboluri cu Scufita Rosie apar pe o linie iar pariul per tur este de 300 monede.
Jocul la aparate Forest Tale viene echipat cu 5×3 tamburi si 15 linii de bet. Pariul maxim care poate fi setat de jucator este de 300 credite.
Simbolul cu micuta Scufita Rosie este simbol wild si dubleaza toate castiguri in momentul in care inlocuieste alt simbol. Casuta bunicii joaca rolul de simbol scatter si te poate premia cu pana la 20 rotiri gratuite intr-o singura sesiune de joc. Optiunea de joc de risc se activeaza cand ai o combinatie castigatoare de 525 credite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Forest Tale este primul joc adaugat in data de 7-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Zane Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Spiderman Relevations
8 ani in urma
139 Jucate
Dead or Alive
8 ani in urma
130 Jucate
Aparate cu capsuni
8 ani in urma
248 Jucate
The Finer Reels of Life
8 ani in urma
130 Jucate
Queen of the Nile
7 ani in urma
170 Jucate
Chinese New Year
8 ani in urma
135 Jucate
A Night in Paris
8 ani in urma
114 Jucate
Majestic King Expanded Edition
11 luni in urma
279 Jucate
The Great Pyramid
3 ani in urma
159 Jucate
Dolphins Gold
5 ani in urma
132 Jucate
Poker II
8 ani in urma
191 Jucate
Polar Fox
8 ani in urma
210 Jucate