Forest Tale


cod adsense
4 ani in urma 317 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Forest Tale:

Faimoasa companie EGT iti da posibilitatea sa calatoresti in universul basmelor populare cu Forest Tale slot, un alt joc spectaculos inspirat din faimosul basm Scufita Rosie. Acest joc include elemente inspirate din acesta frumoasa poveste si vine echipat cu o runda de rotiri gratuite care se activeaza imediat cand jucatorul obtine un minim de trei simboluri de cos cu bunataturi pentru bunica.
Premiul cel mare poate fi obtinut in orice moment al jocului cand x5 simboluri cu Scufita Rosie apar pe o linie iar pariul per tur este de 300 monede.
Jocul la aparate Forest Tale viene echipat cu 5×3 tamburi si 15 linii de bet. Pariul maxim care poate fi setat de jucator este de 300 credite.
Simbolul cu micuta Scufita Rosie este simbol wild si dubleaza toate castiguri in momentul in care inlocuieste alt simbol. Casuta bunicii joaca rolul de simbol scatter si te poate premia cu pana la 20 rotiri gratuite intr-o singura sesiune de joc. Optiunea de joc de risc se activeaza cand ai o combinatie castigatoare de 525 credite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Forest Tale este primul joc adaugat in data de 7-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Zane Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Golden Tour
10 ani in urma
416 Jucate
Easter Egg Slots
9 ani in urma
303 Jucate
Rainbow King
7 ani in urma
309 Jucate
Berettas Vendetta
10 ani in urma
332 Jucate
Cat Queen
5 ani in urma
403 Jucate
Joker Gold
9 ani in urma
355 Jucate
Lost Secret of Atlantis
9 ani in urma
489 Jucate
Castle Mania
10 ani in urma
277 Jucate
Pharaons Gold 3
9 ani in urma
567 Jucate
Sweet Slot
9 ani in urma
396 Jucate
At the Copa
10 ani in urma
313 Jucate
Luxor Valley
9 ani in urma
337 Jucate