Forest Band


cod adsense
4 ani in urma 537 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Forest Band:

Descopera misterele legendelor antice englezesti cu ajutorul jocului Forest Band, un joc slo plin de aventuri, lansat de faimoasa companie EGT cu o tematica de Robin Hood si premii totale de pana la 20,000 credite. Acest joc are o tematica inspirata din cultura engleza si vine echipat cu patru tipuri diferite de Jackpots si doua simboluri speciale. Simbolurile si scenele acestui joc sunt inspirate din legenda lui Robin Hood iar cel mai valoros simbol din joc este chiar legendarul Robin Hood.
Jocul la aparate Forest Band vine cu o grafica de ultima generatie si include 5 tamburi cu 20 linii de bet. Pariurile variaza intre 20 si 400 monede per tur. Simbolurile speciale prezente in joc sunt:
-simbolul wild, reprezentat de imaginea unui castel si un simbol scatter reprezentat de o tinta.
10 rotiri gratuite poti castiga cu ajutorul simbolului de tinta. Pentru a intra in posesia celor 10 rotiri gratuite trebuie sa colectezi trei, patru sau cinci simboluri de tinta in aceeasi pozitie pe tambur. Bafta!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Forest Band este primul joc adaugat in data de 7-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Beach Poker Fantasy
8 ani in urma
509 Jucate
Silver Fang
9 ani in urma
413 Jucate
Junky Box
9 ani in urma
353 Jucate
Hot Fruits 100
4 ani in urma
439 Jucate
Fruit Drops
6 ani in urma
550 Jucate
Poker cu prietenii
9 ani in urma
693 Jucate
Legends of Avalon
8 ani in urma
372 Jucate
Hot Seven
5 ani in urma
598 Jucate
Lucky Dragon
8 ani in urma
389 Jucate
Distractie la aparate
10 ani in urma
279 Jucate
Spartania slot
10 ani in urma
287 Jucate
Aparate cu comori
10 ani in urma
0 Jucate