Forest Band


cod adsense
4 ani in urma 372 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Forest Band:

Descopera misterele legendelor antice englezesti cu ajutorul jocului Forest Band, un joc slo plin de aventuri, lansat de faimoasa companie EGT cu o tematica de Robin Hood si premii totale de pana la 20,000 credite. Acest joc are o tematica inspirata din cultura engleza si vine echipat cu patru tipuri diferite de Jackpots si doua simboluri speciale. Simbolurile si scenele acestui joc sunt inspirate din legenda lui Robin Hood iar cel mai valoros simbol din joc este chiar legendarul Robin Hood.
Jocul la aparate Forest Band vine cu o grafica de ultima generatie si include 5 tamburi cu 20 linii de bet. Pariurile variaza intre 20 si 400 monede per tur. Simbolurile speciale prezente in joc sunt:
-simbolul wild, reprezentat de imaginea unui castel si un simbol scatter reprezentat de o tinta.
10 rotiri gratuite poti castiga cu ajutorul simbolului de tinta. Pentru a intra in posesia celor 10 rotiri gratuite trebuie sa colectezi trei, patru sau cinci simboluri de tinta in aceeasi pozitie pe tambur. Bafta!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Forest Band este primul joc adaugat in data de 7-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

OMG Kittens
4 ani in urma
271 Jucate
Crazy Fruits
9 ani in urma
255 Jucate
Mister Money
9 ani in urma
220 Jucate
Wolves! Wolves! Wolves!
4 ani in urma
323 Jucate
Captain Venture
7 ani in urma
265 Jucate
Dragon Spirit
4 ani in urma
269 Jucate
Castle of Cards
9 ani in urma
215 Jucate
Enchanted forest slot
9 ani in urma
199 Jucate
Silver Lion
6 ani in urma
251 Jucate
Mini Cleopatra
7 ani in urma
248 Jucate
Lancelot
7 ani in urma
263 Jucate
Aparate cu telefoane mobile
9 ani in urma
277 Jucate