Forest Band


cod adsense
5 ani in urma 633 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Forest Band:

Descopera misterele legendelor antice englezesti cu ajutorul jocului Forest Band, un joc slo plin de aventuri, lansat de faimoasa companie EGT cu o tematica de Robin Hood si premii totale de pana la 20,000 credite. Acest joc are o tematica inspirata din cultura engleza si vine echipat cu patru tipuri diferite de Jackpots si doua simboluri speciale. Simbolurile si scenele acestui joc sunt inspirate din legenda lui Robin Hood iar cel mai valoros simbol din joc este chiar legendarul Robin Hood.
Jocul la aparate Forest Band vine cu o grafica de ultima generatie si include 5 tamburi cu 20 linii de bet. Pariurile variaza intre 20 si 400 monede per tur. Simbolurile speciale prezente in joc sunt:
-simbolul wild, reprezentat de imaginea unui castel si un simbol scatter reprezentat de o tinta.
10 rotiri gratuite poti castiga cu ajutorul simbolului de tinta. Pentru a intra in posesia celor 10 rotiri gratuite trebuie sa colectezi trei, patru sau cinci simboluri de tinta in aceeasi pozitie pe tambur. Bafta!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Forest Band este primul joc adaugat in data de 7-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Bananas go Bahamas
10 ani in urma
471 Jucate
First Class Traveler
8 ani in urma
429 Jucate
Dragon Orb
6 ani in urma
562 Jucate
40 Mega Clover
5 ani in urma
708 Jucate
Burning Desire
10 ani in urma
390 Jucate
PandaMania
5 ani in urma
591 Jucate
Biliard cu Cindy
10 ani in urma
320 Jucate
Mermaids Queen
5 ani in urma
536 Jucate
Wild Shark
5 ani in urma
410 Jucate
Flash Arcade Solitaire
10 ani in urma
516 Jucate
Zeus King of Gods
7 ani in urma
385 Jucate
Grand Roulette
10 ani in urma
462 Jucate