Forest Band


cod adsense
3 ani in urma 230 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Forest Band:

Descopera misterele legendelor antice englezesti cu ajutorul jocului Forest Band, un joc slo plin de aventuri, lansat de faimoasa companie EGT cu o tematica de Robin Hood si premii totale de pana la 20,000 credite. Acest joc are o tematica inspirata din cultura engleza si vine echipat cu patru tipuri diferite de Jackpots si doua simboluri speciale. Simbolurile si scenele acestui joc sunt inspirate din legenda lui Robin Hood iar cel mai valoros simbol din joc este chiar legendarul Robin Hood.
Jocul la aparate Forest Band vine cu o grafica de ultima generatie si include 5 tamburi cu 20 linii de bet. Pariurile variaza intre 20 si 400 monede per tur. Simbolurile speciale prezente in joc sunt:
-simbolul wild, reprezentat de imaginea unui castel si un simbol scatter reprezentat de o tinta.
10 rotiri gratuite poti castiga cu ajutorul simbolului de tinta. Pentru a intra in posesia celor 10 rotiri gratuite trebuie sa colectezi trei, patru sau cinci simboluri de tinta in aceeasi pozitie pe tambur. Bafta!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Forest Band este primul joc adaugat in data de 7-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Compote
7 ani in urma
167 Jucate
Euro Slot
8 ani in urma
220 Jucate
Diamond Queen
9 ani in urma
166 Jucate
Mr Cashback
9 ani in urma
145 Jucate
Hot 777
3 ani in urma
205 Jucate
Mayan Gold
5 ani in urma
241 Jucate
Katana Deluxe
4 ani in urma
349 Jucate
Tripeaks Solitaire
9 ani in urma
163 Jucate
Diamond Jackpots
4 ani in urma
181 Jucate
Sushi Bar
9 ani in urma
156 Jucate
Fantasy Fortune
8 ani in urma
172 Jucate
Zeus the Thunderer II
6 ani in urma
160 Jucate