Flaming Hot Extreme


cod adsense
2 ani in urma 822 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Flaming Hot Extreme:

Daca esti un fan al sloturilor EGT atunci iti propun azi jocul Flaming Hot Extreme, un nou joc extrem de interesant care inlocuieste cu succes faimosul joc la aparate Flaming Hot.
Este slot cu fructe traditionale care include premii și surprize în fiecare combinație de 5 role și 40 de linii de castig care au fost configurate în acest joc pentru a declansa unul din cele patru tipuri de jackpot.
Este un slot cu tematică clasică, care integrează opțiunea Gamble, si vine echipat cu un fix RTP de 95%. Pariul minim in acest joc poate fi stabilit la 4 până la un maxim 800 per rotatie.
Cele 40 de linii de plată sunt întotdeauna active și îți oferă posibilitatea de a-ți multiplica rapid creditul adunând 3 sau mai multe simboluri egale în setul de joc.
Puteti obtine până la 30 de rotiri gratuite cu ajutorul simbolului scatter și de asemenea, puteti obtine premii interesante cu ajutorul simbolului wild. Flaming Hot Extreme este un joc interesant, care emulează jocuri de cazino clasice si poate fi accesat pe mobil sau tabletă.


INSTRUCTIUNI: Jocul Flaming Hot Extreme este primul joc adaugat in data de 23-februarie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Caribbean Treasure
10 ani in urma
348 Jucate
Katana
5 ani in urma
413 Jucate
Castle of Cards
10 ani in urma
336 Jucate
Mummy’s Curse
10 ani in urma
396 Jucate
Mega Hot
9 ani in urma
395 Jucate
Super Fast Hot Hot
5 ani in urma
465 Jucate
Native Treasure
9 ani in urma
403 Jucate
Magic Rewards
5 ani in urma
509 Jucate
Secret of Sphinx
3 ani in urma
737 Jucate
Egypt Sky
6 ani in urma
536 Jucate
Book of Shangri-La
2 ani in urma
690 Jucate
Compote
9 ani in urma
398 Jucate