Flaming Hot Extreme


cod adsense
1 an in urma 581 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Flaming Hot Extreme:

Daca esti un fan al sloturilor EGT atunci iti propun azi jocul Flaming Hot Extreme, un nou joc extrem de interesant care inlocuieste cu succes faimosul joc la aparate Flaming Hot.
Este slot cu fructe traditionale care include premii și surprize în fiecare combinație de 5 role și 40 de linii de castig care au fost configurate în acest joc pentru a declansa unul din cele patru tipuri de jackpot.
Este un slot cu tematică clasică, care integrează opțiunea Gamble, si vine echipat cu un fix RTP de 95%. Pariul minim in acest joc poate fi stabilit la 4 până la un maxim 800 per rotatie.
Cele 40 de linii de plată sunt întotdeauna active și îți oferă posibilitatea de a-ți multiplica rapid creditul adunând 3 sau mai multe simboluri egale în setul de joc.
Puteti obtine până la 30 de rotiri gratuite cu ajutorul simbolului scatter și de asemenea, puteti obtine premii interesante cu ajutorul simbolului wild. Flaming Hot Extreme este un joc interesant, care emulează jocuri de cazino clasice si poate fi accesat pe mobil sau tabletă.


INSTRUCTIUNI: Jocul Flaming Hot Extreme este primul joc adaugat in data de 23-februarie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Pandora’s Box
9 ani in urma
198 Jucate
IronMan 2013
9 ani in urma
198 Jucate
Frog Royale
9 ani in urma
258 Jucate
Sizzling Peppers
4 ani in urma
239 Jucate
Hercules Mythical Warrior
6 ani in urma
195 Jucate
Golden 7s -demo mode
1 an in urma
293 Jucate
Diamond Trio
9 ani in urma
305 Jucate
Aparate  Lucky
8 ani in urma
174 Jucate
Buffalo Spirit
8 ani in urma
208 Jucate
Gem Queen
3 ani in urma
264 Jucate
Sizzling Gems
7 ani in urma
186 Jucate
Mosquitozzz
8 ani in urma
189 Jucate