Flaming Hot Extreme


8 luni in urma 281 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Flaming Hot Extreme:

Daca esti un fan al sloturilor EGT atunci iti propun azi jocul Flaming Hot Extreme, un nou joc extrem de interesant care inlocuieste cu succes faimosul joc la aparate Flaming Hot.
Este slot cu fructe traditionale care include premii și surprize în fiecare combinație de 5 role și 40 de linii de castig care au fost configurate în acest joc pentru a declansa unul din cele patru tipuri de jackpot.
Este un slot cu tematică clasică, care integrează opțiunea Gamble, si vine echipat cu un fix RTP de 95%. Pariul minim in acest joc poate fi stabilit la 4 până la un maxim 800 per rotatie.
Cele 40 de linii de plată sunt întotdeauna active și îți oferă posibilitatea de a-ți multiplica rapid creditul adunând 3 sau mai multe simboluri egale în setul de joc.
Puteti obtine până la 30 de rotiri gratuite cu ajutorul simbolului scatter și de asemenea, puteti obtine premii interesante cu ajutorul simbolului wild. Flaming Hot Extreme este un joc interesant, care emulează jocuri de cazino clasice si poate fi accesat pe mobil sau tabletă.


INSTRUCTIUNI: Jocul Flaming Hot Extreme este primul joc adaugat in data de 23-februarie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Sizzling 777
3 ani in urma
71 Jucate
Royal Cash
5 ani in urma
77 Jucate
Ramses II Deluxe
6 ani in urma
76 Jucate
Roman Empire
5 ani in urma
68 Jucate
Sugarush
5 ani in urma
68 Jucate
Racing Slot
8 ani in urma
70 Jucate
Zeus 1000
5 ani in urma
92 Jucate
Blazin’ Hot 7s
3 ani in urma
63 Jucate
Monsters Party 3D
7 ani in urma
55 Jucate
Polar Explorer
3 ani in urma
62 Jucate
Captain Venture
5 ani in urma
71 Jucate