LINKURI SPONSORIZATE  Flaming Hot Extreme

  499 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Flaming Hot Extreme:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Daca esti un fan al sloturilor EGT atunci iti propun azi jocul Flaming Hot Extreme, un nou joc extrem de interesant care inlocuieste cu succes faimosul joc la aparate Flaming Hot.
  Este slot cu fructe traditionale care include premii și surprize în fiecare combinație de 5 role și 40 de linii de castig care au fost configurate în acest joc pentru a declansa unul din cele patru tipuri de jackpot.
  Este un slot cu tematică clasică, care integrează opțiunea Gamble, si vine echipat cu un fix RTP de 95%. Pariul minim in acest joc poate fi stabilit la 4 până la un maxim 800 per rotatie.
  Cele 40 de linii de plată sunt întotdeauna active și îți oferă posibilitatea de a-ți multiplica rapid creditul adunând 3 sau mai multe simboluri egale în setul de joc.
  Puteti obtine până la 30 de rotiri gratuite cu ajutorul simbolului scatter și de asemenea, puteti obtine premii interesante cu ajutorul simbolului wild. Flaming Hot Extreme este un joc interesant, care emulează jocuri de cazino clasice si poate fi accesat pe mobil sau tabletă.

  INSTRUCTIUNI: Jocul Flaming Hot Extreme este primul joc adaugat in data de 23-februarie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 499 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Flaming Hot Extreme trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Flaming Hot Extreme

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE