Flamenco Roses


cod adsense
5 ani in urma 519 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Flamenco Roses:

Iti place sa dansezi pe ritmuri latine? Daca esti un fan al muzicii spaniole sau latino americane atunci Flamenco Roses slot este jocul perfect pentru tine. Este un joc la aparate online creat de compania Novomatic cu o tematica inspirata din cultura nord americana iar simbolurile incluse pe ecranul principal sunt reprezentate de un dansator si o dansatoare de flamenco, un buchet de trandafiri de aur, o chitara, bijuterii si simbolurile clasice de poker. Cel mai mare poremiu din joc are o valoare de 100,000 credite si poate fi adjudecat cu cinci simboluri de dansator de flamingo pe o linie activa.
Jocul de pacanele gratis Flamenco Roses are o configuratie standard de 5 tamburi si 10 linii configurabile de la 1 la 10. Jocul include un simbol wild reprezentat de dansatorul de flamenco si un simbol scatter reprezentat de buchetul de trandafiri de aur.
O caracteristica importanta in acest joc este functia de rotiri gratuite unde jucatorul poate acumula pana la 11 rotiri gratuite intr-o singura sesiune de joc. Optiunea ‘Gamble’ se adreseaza jucatorilor care au curajul sa joace la risc. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Flamenco Roses este primul joc adaugat in data de 12-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Deck the Halls
10 ani in urma
488 Jucate
Egyptian Wild
6 ani in urma
572 Jucate
Ocean Rush
5 ani in urma
656 Jucate
Lucky Hot
5 ani in urma
589 Jucate
PandaMania
5 ani in urma
591 Jucate
Cinderella Wintime
5 ani in urma
440 Jucate
Caucasian Captive
9 ani in urma
382 Jucate
Cleopatras Treasure
8 ani in urma
584 Jucate
Thunderstruck 2
9 ani in urma
618 Jucate
Royal Flush
9 ani in urma
563 Jucate
Riviera Riches
10 ani in urma
447 Jucate
Dancing Dragon- Novomatic
6 ani in urma
353 Jucate