Flamenco Roses


cod adsense
3 ani in urma 208 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Flamenco Roses:

Iti place sa dansezi pe ritmuri latine? Daca esti un fan al muzicii spaniole sau latino americane atunci Flamenco Roses slot este jocul perfect pentru tine. Este un joc la aparate online creat de compania Novomatic cu o tematica inspirata din cultura nord americana iar simbolurile incluse pe ecranul principal sunt reprezentate de un dansator si o dansatoare de flamenco, un buchet de trandafiri de aur, o chitara, bijuterii si simbolurile clasice de poker. Cel mai mare poremiu din joc are o valoare de 100,000 credite si poate fi adjudecat cu cinci simboluri de dansator de flamingo pe o linie activa.
Jocul de pacanele gratis Flamenco Roses are o configuratie standard de 5 tamburi si 10 linii configurabile de la 1 la 10. Jocul include un simbol wild reprezentat de dansatorul de flamenco si un simbol scatter reprezentat de buchetul de trandafiri de aur.
O caracteristica importanta in acest joc este functia de rotiri gratuite unde jucatorul poate acumula pana la 11 rotiri gratuite intr-o singura sesiune de joc. Optiunea ‘Gamble’ se adreseaza jucatorilor care au curajul sa joace la risc. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Flamenco Roses este primul joc adaugat in data de 12-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Madder Scientist
8 ani in urma
146 Jucate
Legacy of Egipt
3 ani in urma
144 Jucate
Mermaid Serenade
6 ani in urma
155 Jucate
Wild Scarabs
3 ani in urma
213 Jucate
Jungle Explorer
4 ani in urma
144 Jucate
Fireworks slots
8 ani in urma
162 Jucate
Secret code
8 ani in urma
146 Jucate
Joc la aparate Bar Fructe
8 ani in urma
154 Jucate
Zeus 3
7 ani in urma
173 Jucate
Secrets Of Poseidon
5 ani in urma
155 Jucate
Egypt Adventures
6 ani in urma
152 Jucate
Safe Craker
8 ani in urma
128 Jucate