Flamenco Roses


cod adsense
4 ani in urma 368 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Flamenco Roses:

Iti place sa dansezi pe ritmuri latine? Daca esti un fan al muzicii spaniole sau latino americane atunci Flamenco Roses slot este jocul perfect pentru tine. Este un joc la aparate online creat de compania Novomatic cu o tematica inspirata din cultura nord americana iar simbolurile incluse pe ecranul principal sunt reprezentate de un dansator si o dansatoare de flamenco, un buchet de trandafiri de aur, o chitara, bijuterii si simbolurile clasice de poker. Cel mai mare poremiu din joc are o valoare de 100,000 credite si poate fi adjudecat cu cinci simboluri de dansator de flamingo pe o linie activa.
Jocul de pacanele gratis Flamenco Roses are o configuratie standard de 5 tamburi si 10 linii configurabile de la 1 la 10. Jocul include un simbol wild reprezentat de dansatorul de flamenco si un simbol scatter reprezentat de buchetul de trandafiri de aur.
O caracteristica importanta in acest joc este functia de rotiri gratuite unde jucatorul poate acumula pana la 11 rotiri gratuite intr-o singura sesiune de joc. Optiunea ‘Gamble’ se adreseaza jucatorilor care au curajul sa joace la risc. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Flamenco Roses este primul joc adaugat in data de 12-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Loveste bila
10 ani in urma
233 Jucate
Absolute Poker
9 ani in urma
243 Jucate
Celebritati la aparate
9 ani in urma
233 Jucate
Pearls of India
8 ani in urma
265 Jucate
Safari Heat
9 ani in urma
248 Jucate
Great Blue
10 ani in urma
357 Jucate
Double Gem
4 ani in urma
280 Jucate
Easter Egg Slots
9 ani in urma
225 Jucate
The Incredible Hulk
10 ani in urma
352 Jucate
Slick Riches
6 ani in urma
248 Jucate
Compote
8 ani in urma
315 Jucate
Slot Pots
9 ani in urma
334 Jucate