Fantastic Egypt


cod adsense
5 ani in urma 501 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Fantastic Egypt:

Calatoreste inapoi in timpul Egiptului antic si descopera legenda celei mai puternice regine cu Fantastic Egypt slot, unul din cele mai noi jocuri ca la aparate lansate de compania Play Labs. Jocul include o grafica formidabila iar simbolurile sunt create cu un stil egiptean si relationeaza foarte bine cu tematica acestui joc. Subiectul principal al acestui joc este regina Cleopatra iar rolul secund este jucat de un faraon. Acest ultim simbol te poate imbogatii instant daca cinci simboluri de faraon apar pe o linie activa. Premiu are o valoare de 2,500 credite.
Jocul de pacanele online Fantastic Egypt este format din 5 taburi si un total de 25 linii reglabile in orice moment al jocului.
Rolurile principale sunt jucate de simbolurile cu regina Cleopatra care este wild si simbolul de rotiri gratuite care iti permite sa accesezi o runda de rotiri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Fantastic Egypt este primul joc adaugat in data de 13-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Ghostrider
11 ani in urma
559 Jucate
Mermaids Millions
9 ani in urma
514 Jucate
Joc la aparate Wild Wolf
11 ani in urma
413 Jucate
Biliard pentru profesionisti
11 ani in urma
422 Jucate
Slot Machine
10 ani in urma
569 Jucate
The Explorers
6 ani in urma
472 Jucate
Arabian Rose
8 ani in urma
591 Jucate
Wild Scarabs
5 ani in urma
508 Jucate
Stampede
6 ani in urma
553 Jucate
Riches of India
11 ani in urma
483 Jucate
Sevens and Jokers
9 ani in urma
459 Jucate
Prison Pockets Biliards
11 ani in urma
397 Jucate