Fantastic Egypt


cod adsense
4 ani in urma 378 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Fantastic Egypt:

Calatoreste inapoi in timpul Egiptului antic si descopera legenda celei mai puternice regine cu Fantastic Egypt slot, unul din cele mai noi jocuri ca la aparate lansate de compania Play Labs. Jocul include o grafica formidabila iar simbolurile sunt create cu un stil egiptean si relationeaza foarte bine cu tematica acestui joc. Subiectul principal al acestui joc este regina Cleopatra iar rolul secund este jucat de un faraon. Acest ultim simbol te poate imbogatii instant daca cinci simboluri de faraon apar pe o linie activa. Premiu are o valoare de 2,500 credite.
Jocul de pacanele online Fantastic Egypt este format din 5 taburi si un total de 25 linii reglabile in orice moment al jocului.
Rolurile principale sunt jucate de simbolurile cu regina Cleopatra care este wild si simbolul de rotiri gratuite care iti permite sa accesezi o runda de rotiri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Fantastic Egypt este primul joc adaugat in data de 13-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Dolphins Gold
7 ani in urma
357 Jucate
Wonderful Flute
5 ani in urma
316 Jucate
Ghosts of Christmas
10 ani in urma
282 Jucate
Atlantis Dive
8 ani in urma
412 Jucate
Mega slot
10 ani in urma
440 Jucate
Native Treasure
9 ani in urma
376 Jucate
Spartan Fire
2 ani in urma
615 Jucate
Rainbow Queen
5 ani in urma
512 Jucate
Lucky Drink
5 ani in urma
339 Jucate
Cleopatra 2
9 ani in urma
362 Jucate
Orca
5 ani in urma
351 Jucate
Blackjack
10 ani in urma
277 Jucate