Fantastic Egypt


cod adsense
3 ani in urma 235 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Fantastic Egypt:

Calatoreste inapoi in timpul Egiptului antic si descopera legenda celei mai puternice regine cu Fantastic Egypt slot, unul din cele mai noi jocuri ca la aparate lansate de compania Play Labs. Jocul include o grafica formidabila iar simbolurile sunt create cu un stil egiptean si relationeaza foarte bine cu tematica acestui joc. Subiectul principal al acestui joc este regina Cleopatra iar rolul secund este jucat de un faraon. Acest ultim simbol te poate imbogatii instant daca cinci simboluri de faraon apar pe o linie activa. Premiu are o valoare de 2,500 credite.
Jocul de pacanele online Fantastic Egypt este format din 5 taburi si un total de 25 linii reglabile in orice moment al jocului.
Rolurile principale sunt jucate de simbolurile cu regina Cleopatra care este wild si simbolul de rotiri gratuite care iti permite sa accesezi o runda de rotiri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Fantastic Egypt este primul joc adaugat in data de 13-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Midnight  Jewels
8 ani in urma
206 Jucate
Gorilla
7 ani in urma
276 Jucate
Throne of Egypt
8 ani in urma
209 Jucate
Super Safari
7 ani in urma
219 Jucate
Call of the Colosseum
7 ani in urma
213 Jucate
The Dalai Panda
3 ani in urma
239 Jucate
Cleopatras Coin
7 ani in urma
188 Jucate
Pharaohs Dream
7 ani in urma
191 Jucate
Sweetest 70s Slot
9 ani in urma
177 Jucate
Sabertooth
2 ani in urma
487 Jucate
Six Million Dollar Man
9 ani in urma
179 Jucate
The Incredible Hulk
9 ani in urma
264 Jucate