Fantastic Egypt


cod adsense
5 ani in urma 443 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Fantastic Egypt:

Calatoreste inapoi in timpul Egiptului antic si descopera legenda celei mai puternice regine cu Fantastic Egypt slot, unul din cele mai noi jocuri ca la aparate lansate de compania Play Labs. Jocul include o grafica formidabila iar simbolurile sunt create cu un stil egiptean si relationeaza foarte bine cu tematica acestui joc. Subiectul principal al acestui joc este regina Cleopatra iar rolul secund este jucat de un faraon. Acest ultim simbol te poate imbogatii instant daca cinci simboluri de faraon apar pe o linie activa. Premiu are o valoare de 2,500 credite.
Jocul de pacanele online Fantastic Egypt este format din 5 taburi si un total de 25 linii reglabile in orice moment al jocului.
Rolurile principale sunt jucate de simbolurile cu regina Cleopatra care este wild si simbolul de rotiri gratuite care iti permite sa accesezi o runda de rotiri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Fantastic Egypt este primul joc adaugat in data de 13-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Magic Book 6
5 ani in urma
416 Jucate
Secret Elixir
5 ani in urma
397 Jucate
Flash Arcade Solitaire
10 ani in urma
496 Jucate
Top Trump Celebs
10 ani in urma
373 Jucate
Mermaids Pearl Deluxe
8 ani in urma
450 Jucate
Poker la aparate flash
10 ani in urma
377 Jucate
Diamond Trio
10 ani in urma
495 Jucate
Aparate cu fructe
10 ani in urma
371 Jucate
Crazy Doctor 2
9 ani in urma
351 Jucate
Forsaken Kingdom
8 ani in urma
365 Jucate
East Sea Dragon King
3 ani in urma
661 Jucate
Roulette Slots
10 ani in urma
396 Jucate