Fantastic Egypt


2 ani in urma 83 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Fantastic Egypt:

Calatoreste inapoi in timpul Egiptului antic si descopera legenda celei mai puternice regine cu Fantastic Egypt slot, unul din cele mai noi jocuri ca la aparate lansate de compania Play Labs. Jocul include o grafica formidabila iar simbolurile sunt create cu un stil egiptean si relationeaza foarte bine cu tematica acestui joc. Subiectul principal al acestui joc este regina Cleopatra iar rolul secund este jucat de un faraon. Acest ultim simbol te poate imbogatii instant daca cinci simboluri de faraon apar pe o linie activa. Premiu are o valoare de 2,500 credite.
Jocul de pacanele online Fantastic Egypt este format din 5 taburi si un total de 25 linii reglabile in orice moment al jocului.
Rolurile principale sunt jucate de simbolurile cu regina Cleopatra care este wild si simbolul de rotiri gratuite care iti permite sa accesezi o runda de rotiri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Fantastic Egypt este primul joc adaugat in data de 13-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

20 Burning Hot
3 ani in urma
83 Jucate
Card Clash
7 ani in urma
76 Jucate
Major History
6 ani in urma
95 Jucate
Wild Africa
5 ani in urma
115 Jucate
Sugar Pop
6 ani in urma
151 Jucate
Medusa MegaWays
2 ani in urma
142 Jucate
Star Trek Against All Odds
8 ani in urma
71 Jucate
Aparate cu pirati
8 ani in urma
0 Jucate
It Came From Venus
8 ani in urma
72 Jucate
Magic Rewards
2 ani in urma
85 Jucate
Legacy of Egipt
3 ani in urma
83 Jucate
Savannah Cash
3 ani in urma
83 Jucate