Fantastic Egypt


cod adsense
3 ani in urma 178 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Fantastic Egypt:

Calatoreste inapoi in timpul Egiptului antic si descopera legenda celei mai puternice regine cu Fantastic Egypt slot, unul din cele mai noi jocuri ca la aparate lansate de compania Play Labs. Jocul include o grafica formidabila iar simbolurile sunt create cu un stil egiptean si relationeaza foarte bine cu tematica acestui joc. Subiectul principal al acestui joc este regina Cleopatra iar rolul secund este jucat de un faraon. Acest ultim simbol te poate imbogatii instant daca cinci simboluri de faraon apar pe o linie activa. Premiu are o valoare de 2,500 credite.
Jocul de pacanele online Fantastic Egypt este format din 5 taburi si un total de 25 linii reglabile in orice moment al jocului.
Rolurile principale sunt jucate de simbolurile cu regina Cleopatra care este wild si simbolul de rotiri gratuite care iti permite sa accesezi o runda de rotiri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Fantastic Egypt este primul joc adaugat in data de 13-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Cleopatra 2
8 ani in urma
185 Jucate
Sea of Tranquility
3 ani in urma
220 Jucate
Roman Empire
6 ani in urma
160 Jucate
Wings of Riches
2 ani in urma
301 Jucate
King of Africa
8 ani in urma
158 Jucate
Jade Treasure
5 ani in urma
184 Jucate
Siberian Storm
9 ani in urma
210 Jucate
Lucky & Wild
4 ani in urma
248 Jucate
The Great Pyramid
3 ani in urma
190 Jucate
Tens or Better
6 ani in urma
295 Jucate
Maximum
6 ani in urma
218 Jucate
Book of Cleopatra
3 ani in urma
230 Jucate