Eye of the Amulet


cod adsense
4 ani in urma 258 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Eye of the Amulet:

Faimoasa companie iSoftBet te invita sa explorezi desertul fierbinte din Sahara cu Eye of the Amulet, un alt joc plin de aventura unde ai posibilitatea de a descoperi comorile egiptului antic alaturi de frumoasa aventuriera Lara Croft. Jocul este conceput intr-un stil egiptean iar personajele care pot produce cele mai mari premii sunt reprezentate de o femeie aventuriera, un explorator si un gandac sacru. Restul simbolurilor au o valoare inferioara si sunt reprezentate de un set de carti de poker.
Jocul la aparate Eye of the Amulet vine echipat cu 5 tamburi de rotire si 40 linii de bet. Pariul maxim poate fi setat la maxim 20 monede pe tur.
Simbolul de gandac sacru este simbol wild si poate activa ruleta de bonificatie. Simbolul scatter este reprezentat de amuleta si activeaza instant runda de rotiri gratuite unde ai sansa de a juca pana la 100 rotiri gratuite cand x3, x4 sau x5 simboluri similare pe o linie activa. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Eye of the Amulet este primul joc adaugat in data de 17-noiembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Firestorm
7 ani in urma
305 Jucate
Aparate cu monstrii
9 ani in urma
207 Jucate
Rise of Ra
8 ani in urma
334 Jucate
Cleopatra 2
9 ani in urma
250 Jucate
Poker la Aparate
9 ani in urma
266 Jucate
Ice Hockey
9 ani in urma
251 Jucate
Roaring Forties
8 ani in urma
531 Jucate
Fantastic Four
9 ani in urma
300 Jucate
The Monkey Prince
4 ani in urma
278 Jucate
Sizzling Hot Deluxe
9 ani in urma
338 Jucate
Diamond 7
9 ani in urma
293 Jucate
Pandemonium Pool
9 ani in urma
203 Jucate