Eye of the Amulet


cod adsense
4 ani in urma 391 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Eye of the Amulet:

Faimoasa companie iSoftBet te invita sa explorezi desertul fierbinte din Sahara cu Eye of the Amulet, un alt joc plin de aventura unde ai posibilitatea de a descoperi comorile egiptului antic alaturi de frumoasa aventuriera Lara Croft. Jocul este conceput intr-un stil egiptean iar personajele care pot produce cele mai mari premii sunt reprezentate de o femeie aventuriera, un explorator si un gandac sacru. Restul simbolurilor au o valoare inferioara si sunt reprezentate de un set de carti de poker.
Jocul la aparate Eye of the Amulet vine echipat cu 5 tamburi de rotire si 40 linii de bet. Pariul maxim poate fi setat la maxim 20 monede pe tur.
Simbolul de gandac sacru este simbol wild si poate activa ruleta de bonificatie. Simbolul scatter este reprezentat de amuleta si activeaza instant runda de rotiri gratuite unde ai sansa de a juca pana la 100 rotiri gratuite cand x3, x4 sau x5 simboluri similare pe o linie activa. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Eye of the Amulet este primul joc adaugat in data de 17-noiembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

BlackJack online
9 ani in urma
488 Jucate
Good of Poker
9 ani in urma
305 Jucate
Super Hot
5 ani in urma
466 Jucate
Royal Treasures
9 ani in urma
280 Jucate
Raindance
10 ani in urma
303 Jucate
Dog Casher
10 ani in urma
268 Jucate
Highway Kings Pro
10 ani in urma
281 Jucate
Roulette American
10 ani in urma
436 Jucate
Horus Temple
6 ani in urma
404 Jucate
Tri Peaks Solitaire
9 ani in urma
256 Jucate
Double Gem
4 ani in urma
318 Jucate
Venezia d’Oro
5 ani in urma
287 Jucate