Eye of Horus


cod adsense
3 ani in urma 629 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Eye of Horus:

Exploreaza cultura egipteana cu ajutorul jocului slot online Eye of Horus, un joc superb care te transporta in inima mitologiei egiptene unde poti descoperi comorile antice ale zeilor egipteni. Acest joc la aparate a fost lansat recent de compania Merkur, ofera o interfata moderna si iti da posibilitatea sa accesezi premii instant intr-un mod simplu si rapid. Majoritatea simbolurilor gasite in joc sunt reprezentate de diferite elemente egiptene iar cel mai valoros dintre ele este simbolul de piramida. Acesta iti poate oferi accesul la un castig de pana la 5,000 credite demo. Eye of Horus este un joc la aparate elaborat cu o structura de 5×3 tamburi si un total de 10 linii ajustabile in orice monet al jocului.
In timpul jocului vor aparea doua simboluri speciale, un simbol wild, ochiul lui Horus si un simbol scatter, reprezentat de o piramida. Acest ultim simbol poate genera pana la 5 rotiri gratuite cand acesta apare pe o linie de minim trei ori. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Eye of Horus este primul joc adaugat in data de 27-mai -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Merkur si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Bere la aparate
8 ani in urma
168 Jucate
BlackJack online
8 ani in urma
201 Jucate
Forest Tale
4 ani in urma
187 Jucate
Just Jewels
8 ani in urma
160 Jucate
King of Atlantis
3 ani in urma
150 Jucate
Carti Solitaire
8 ani in urma
182 Jucate
Mario Poker
9 ani in urma
174 Jucate
Reel Rush
8 ani in urma
195 Jucate
Chili Chili Fire
3 ani in urma
261 Jucate
Cleopatra
8 ani in urma
318 Jucate
Cats
7 ani in urma
271 Jucate
Secrets of the Sand
6 ani in urma
208 Jucate