Eye of Horus


cod adsense
4 ani in urma 1061 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Eye of Horus:

Exploreaza cultura egipteana cu ajutorul jocului slot online Eye of Horus, un joc superb care te transporta in inima mitologiei egiptene unde poti descoperi comorile antice ale zeilor egipteni. Acest joc la aparate a fost lansat recent de compania Merkur, ofera o interfata moderna si iti da posibilitatea sa accesezi premii instant intr-un mod simplu si rapid. Majoritatea simbolurilor gasite in joc sunt reprezentate de diferite elemente egiptene iar cel mai valoros dintre ele este simbolul de piramida. Acesta iti poate oferi accesul la un castig de pana la 5,000 credite demo. Eye of Horus este un joc la aparate elaborat cu o structura de 5×3 tamburi si un total de 10 linii ajustabile in orice monet al jocului.
In timpul jocului vor aparea doua simboluri speciale, un simbol wild, ochiul lui Horus si un simbol scatter, reprezentat de o piramida. Acest ultim simbol poate genera pana la 5 rotiri gratuite cand acesta apare pe o linie de minim trei ori. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Eye of Horus este primul joc adaugat in data de 27-mai -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Merkur si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Guardian Lion
6 ani in urma
316 Jucate
Royal Flush
8 ani in urma
356 Jucate
Magic Forest
8 ani in urma
336 Jucate
Aztec Pyramids
7 ani in urma
254 Jucate
Aparate  cupidon
9 ani in urma
210 Jucate
Blade Slot
9 ani in urma
212 Jucate
Maganic Wars
9 ani in urma
231 Jucate
Exciting Poker
9 ani in urma
246 Jucate
8 Dragons
5 ani in urma
293 Jucate
Book of Ra
8 ani in urma
466 Jucate
Mosquitozzz
9 ani in urma
268 Jucate
Lucky Roulette
10 ani in urma
225 Jucate