Eye of Horus


cod adsense
2 ani in urma 518 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Eye of Horus:

Exploreaza cultura egipteana cu ajutorul jocului slot online Eye of Horus, un joc superb care te transporta in inima mitologiei egiptene unde poti descoperi comorile antice ale zeilor egipteni. Acest joc la aparate a fost lansat recent de compania Merkur, ofera o interfata moderna si iti da posibilitatea sa accesezi premii instant intr-un mod simplu si rapid. Majoritatea simbolurilor gasite in joc sunt reprezentate de diferite elemente egiptene iar cel mai valoros dintre ele este simbolul de piramida. Acesta iti poate oferi accesul la un castig de pana la 5,000 credite demo. Eye of Horus este un joc la aparate elaborat cu o structura de 5×3 tamburi si un total de 10 linii ajustabile in orice monet al jocului.
In timpul jocului vor aparea doua simboluri speciale, un simbol wild, ochiul lui Horus si un simbol scatter, reprezentat de o piramida. Acest ultim simbol poate genera pana la 5 rotiri gratuite cand acesta apare pe o linie de minim trei ori. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Eye of Horus este primul joc adaugat in data de 27-mai -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Merkur si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Diamond Cats
5 ani in urma
167 Jucate
Resident  2
8 ani in urma
145 Jucate
Super Slot
8 ani in urma
123 Jucate
Lucky Girls
6 ani in urma
147 Jucate
Amazons’ Battle
3 ani in urma
218 Jucate
Wild Shark
3 ani in urma
147 Jucate
Banana Splash
8 ani in urma
137 Jucate
Spartacus Gladiator of Rome
3 ani in urma
213 Jucate
Poker Antic
8 ani in urma
195 Jucate
Olympus Glory
3 ani in urma
138 Jucate
Crazy Monkey 2
4 ani in urma
212 Jucate
Devil’s Delight
8 ani in urma
124 Jucate