Eye of Horus


2 ani in urma 48 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Eye of Horus:

Exploreaza cultura egipteana cu ajutorul jocului slot online Eye of Horus, un joc superb care te transporta in inima mitologiei egiptene unde poti descoperi comorile antice ale zeilor egipteni. Acest joc la aparate a fost lansat recent de compania Merkur, ofera o interfata moderna si iti da posibilitatea sa accesezi premii instant intr-un mod simplu si rapid. Majoritatea simbolurilor gasite in joc sunt reprezentate de diferite elemente egiptene iar cel mai valoros dintre ele este simbolul de piramida. Acesta iti poate oferi accesul la un castig de pana la 5,000 credite demo. Eye of Horus este un joc la aparate elaborat cu o structura de 5×3 tamburi si un total de 10 linii ajustabile in orice monet al jocului.
In timpul jocului vor aparea doua simboluri speciale, un simbol wild, ochiul lui Horus si un simbol scatter, reprezentat de o piramida. Acest ultim simbol poate genera pana la 5 rotiri gratuite cand acesta apare pe o linie de minim trei ori. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Eye of Horus este primul joc adaugat in data de 27-mai -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Merkur si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Queen Of The Nile 2
3 ani in urma
58 Jucate
Desert Cats
2 ani in urma
39 Jucate
Hot Fruits Deluxe
3 luni in urma
57 Jucate
Party Games Slotto
6 ani in urma
26 Jucate
20 Burning Hot
3 ani in urma
24 Jucate
Sizzling Hot
7 ani in urma
36 Jucate
Powerpool 2
8 ani in urma
15 Jucate
Quick Hit Pro
6 ani in urma
20 Jucate
King of Africa
7 ani in urma
20 Jucate
Fruit Cocktail Deluxe
3 ani in urma
25 Jucate
Tiger King
2 ani in urma
20 Jucate
Tripeaks Halloween
8 ani in urma
19 Jucate