Eye of Horus


cod adsense
4 ani in urma 1288 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Eye of Horus:

Exploreaza cultura egipteana cu ajutorul jocului slot online Eye of Horus, un joc superb care te transporta in inima mitologiei egiptene unde poti descoperi comorile antice ale zeilor egipteni. Acest joc la aparate a fost lansat recent de compania Merkur, ofera o interfata moderna si iti da posibilitatea sa accesezi premii instant intr-un mod simplu si rapid. Majoritatea simbolurilor gasite in joc sunt reprezentate de diferite elemente egiptene iar cel mai valoros dintre ele este simbolul de piramida. Acesta iti poate oferi accesul la un castig de pana la 5,000 credite demo. Eye of Horus este un joc la aparate elaborat cu o structura de 5×3 tamburi si un total de 10 linii ajustabile in orice monet al jocului.
In timpul jocului vor aparea doua simboluri speciale, un simbol wild, ochiul lui Horus si un simbol scatter, reprezentat de o piramida. Acest ultim simbol poate genera pana la 5 rotiri gratuite cand acesta apare pe o linie de minim trei ori. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Eye of Horus este primul joc adaugat in data de 27-mai -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Merkur si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Wild 7
5 ani in urma
658 Jucate
Apex Wizard
6 ani in urma
626 Jucate
Savanna King
8 ani in urma
461 Jucate
Aparate cu 777
10 ani in urma
478 Jucate
Cash Wizard
6 ani in urma
463 Jucate
Exciting Poker
10 ani in urma
399 Jucate
Day of the Dead
10 ani in urma
328 Jucate
Golf la aparate
10 ani in urma
335 Jucate
Super Chess
10 ani in urma
417 Jucate
Treasure of Horus
6 ani in urma
424 Jucate
Oonga Boonga
10 ani in urma
363 Jucate
Oliver Bar
9 ani in urma
605 Jucate