Extremely Hot


cod adsense
4 ani in urma 341 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Extremely Hot:

Pentru toți jucătorii interesați de jocuri la aparate clasice cu tematica de fructe am adaugat azi un alt joc creat si lansat de compania EGT intitulat Extremely Hot. Acest joc continua seria de jocuri slot cu fructe precum Hot & Cash, 5 Dazzling Hot sau Caramel Hot si vine cu o interfata moderna, adaptabila oricarui dispozitiv mobil sau tableta. Este evident faptul ca simbolurile gasite in timpul unei runde sunt reprezentate in mare majoritate de fructe clasice, cu exceptia lor restul simbolurilor sunt reprezentate de numarul 777, clopotei, Bar si stea de aur. Cel mai profitabil simbol este simbolul cu numarul sapte, pentru cinci septari in linie si un pariu de 100 credite poti primi pana la 100,000 credite ca si premiu.
Jocul de pacanele online Extremely Hot are o configuratie simpla de 3 randuri, 5 tamburi si 5 linii de castig.
Simbolul de stea de aur are rolului uni simbol scatter si poate genera plati incredibile de pana la 5,000 monede. De asemenea, pentru jucatorii experimentati, jocul include optiunea de joc la risc unde poti dubla sau tripla castigurile intr-o maniera simpla si rapida. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Extremely Hot este primul joc adaugat in data de 5-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe aparate cu fructe si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Age of Troy
7 ani in urma
311 Jucate
Magic Money
9 ani in urma
245 Jucate
Dark Side
8 ani in urma
242 Jucate
Zombi Slot
9 ani in urma
206 Jucate
Zeus King of Gods
6 ani in urma
225 Jucate
Dragons Inferno
9 ani in urma
261 Jucate
The Money Game
9 ani in urma
216 Jucate
Carti Solitaire
9 ani in urma
239 Jucate
40 Chilli Fruits
2 ani in urma
463 Jucate
Bejeweled
9 ani in urma
225 Jucate
Super Fast Hot Hot
4 ani in urma
263 Jucate
Madder Scientist
9 ani in urma
224 Jucate