Extremely Hot


cod adsense
4 ani in urma 441 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Extremely Hot:

Pentru toți jucătorii interesați de jocuri la aparate clasice cu tematica de fructe am adaugat azi un alt joc creat si lansat de compania EGT intitulat Extremely Hot. Acest joc continua seria de jocuri slot cu fructe precum Hot & Cash, 5 Dazzling Hot sau Caramel Hot si vine cu o interfata moderna, adaptabila oricarui dispozitiv mobil sau tableta. Este evident faptul ca simbolurile gasite in timpul unei runde sunt reprezentate in mare majoritate de fructe clasice, cu exceptia lor restul simbolurilor sunt reprezentate de numarul 777, clopotei, Bar si stea de aur. Cel mai profitabil simbol este simbolul cu numarul sapte, pentru cinci septari in linie si un pariu de 100 credite poti primi pana la 100,000 credite ca si premiu.
Jocul de pacanele online Extremely Hot are o configuratie simpla de 3 randuri, 5 tamburi si 5 linii de castig.
Simbolul de stea de aur are rolului uni simbol scatter si poate genera plati incredibile de pana la 5,000 monede. De asemenea, pentru jucatorii experimentati, jocul include optiunea de joc la risc unde poti dubla sau tripla castigurile intr-o maniera simpla si rapida. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Extremely Hot este primul joc adaugat in data de 5-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe aparate cu fructe si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Asian Beauty
9 ani in urma
400 Jucate
Gemstone Jackpot
8 ani in urma
429 Jucate
Under the Bed
10 ani in urma
296 Jucate
Spectrum
5 ani in urma
594 Jucate
Mermaid’s Diamond
5 ani in urma
336 Jucate
Jumping Jaguar
5 ani in urma
313 Jucate
Beauty and the Nerd
10 ani in urma
281 Jucate
Queen of Gold
6 ani in urma
381 Jucate
Biliard 3D
10 ani in urma
326 Jucate
Mysteries of Notre Dames
9 ani in urma
384 Jucate
Great Adventure
5 ani in urma
401 Jucate
Vikings Expansion
8 ani in urma
354 Jucate