Extremely Hot


cod adsense
3 ani in urma 263 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Extremely Hot:

Pentru toți jucătorii interesați de jocuri la aparate clasice cu tematica de fructe am adaugat azi un alt joc creat si lansat de compania EGT intitulat Extremely Hot. Acest joc continua seria de jocuri slot cu fructe precum Hot & Cash, 5 Dazzling Hot sau Caramel Hot si vine cu o interfata moderna, adaptabila oricarui dispozitiv mobil sau tableta. Este evident faptul ca simbolurile gasite in timpul unei runde sunt reprezentate in mare majoritate de fructe clasice, cu exceptia lor restul simbolurilor sunt reprezentate de numarul 777, clopotei, Bar si stea de aur. Cel mai profitabil simbol este simbolul cu numarul sapte, pentru cinci septari in linie si un pariu de 100 credite poti primi pana la 100,000 credite ca si premiu.
Jocul de pacanele online Extremely Hot are o configuratie simpla de 3 randuri, 5 tamburi si 5 linii de castig.
Simbolul de stea de aur are rolului uni simbol scatter si poate genera plati incredibile de pana la 5,000 monede. De asemenea, pentru jucatorii experimentati, jocul include optiunea de joc la risc unde poti dubla sau tripla castigurile intr-o maniera simpla si rapida. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Extremely Hot este primul joc adaugat in data de 5-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe aparate cu fructe si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Pawn Stars
6 ani in urma
236 Jucate
Aparate cu fructe
9 ani in urma
194 Jucate
Wild Panda
7 ani in urma
208 Jucate
Seven Bar
8 ani in urma
238 Jucate
Ariana
6 ani in urma
205 Jucate
Fruity Crown
12 luni in urma
292 Jucate
Pharaoh’s Treasure Deluxe
4 ani in urma
174 Jucate
Wolf Run
7 ani in urma
210 Jucate
Treasure under sea
8 ani in urma
185 Jucate
Katana
4 ani in urma
215 Jucate
Xmas Magic
2 ani in urma
293 Jucate
Lucky Rose
6 ani in urma
182 Jucate