Exotic Cats


2 ani in urma 112 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Exotic Cats:

Daca esti un aventurier si vrei sa descoperi puterea celor mai periculoase animale exotice atunci poti juca Exotic Cats, un alt slot la aparate lansat de Microgaming cu o tematica de animale salbatice si doua functii speciale. Jocul vine echipat cu 243 moduri de castig speciale si o configuratie de 5×3 tamburi. Pariul maxim care poate fi plasat de jucator este de 30 puncte in fiecare runda.
Ai doua simboluri speciale in joc, un simbol wild reprezentat de logo-ul jocului si un simbol scatter, reprezentat de o moneda de aur. Ultimul simbol descris mai devreme este responsabil cu declansarea rundei de rotiri gratuite unde poti beneficia de pana la 15 rotiri gratuite simultan. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Exotic Cats este primul joc adaugat in data de 10-august -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Animale Salbatice Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Microgaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Tripeaks Solitaire
8 ani in urma
71 Jucate
Fruit Cocktail 2
8 ani in urma
244 Jucate
Under the Bed
8 ani in urma
75 Jucate
Governor of Poker 2
7 ani in urma
92 Jucate
Joc la aparate Bar Fructe
8 ani in urma
91 Jucate
Casino Island
6 ani in urma
88 Jucate
Ghost Ship
6 ani in urma
77 Jucate
Alien Robots
8 ani in urma
80 Jucate
Hot & Cash
3 ani in urma
88 Jucate
Millionaires Club III
7 ani in urma
69 Jucate
Black Gold
8 ani in urma
91 Jucate
Book of Immortals
2 ani in urma
152 Jucate