Exotic Cats


cod adsense
2 ani in urma 152 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Exotic Cats:

Daca esti un aventurier si vrei sa descoperi puterea celor mai periculoase animale exotice atunci poti juca Exotic Cats, un alt slot la aparate lansat de Microgaming cu o tematica de animale salbatice si doua functii speciale. Jocul vine echipat cu 243 moduri de castig speciale si o configuratie de 5×3 tamburi. Pariul maxim care poate fi plasat de jucator este de 30 puncte in fiecare runda.
Ai doua simboluri speciale in joc, un simbol wild reprezentat de logo-ul jocului si un simbol scatter, reprezentat de o moneda de aur. Ultimul simbol descris mai devreme este responsabil cu declansarea rundei de rotiri gratuite unde poti beneficia de pana la 15 rotiri gratuite simultan. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Exotic Cats este primul joc adaugat in data de 10-august -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Animale Salbatice Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Microgaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Cluedo
7 ani in urma
123 Jucate
Spiderman
7 ani in urma
140 Jucate
Book of Pharaon
6 ani in urma
129 Jucate
X-Man Slot
8 ani in urma
113 Jucate
Dolphin’s Island
6 ani in urma
112 Jucate
The Avengers
7 ani in urma
101 Jucate
Tri Peaks Solitaire
8 ani in urma
104 Jucate
Aparate slot cu cirese
8 ani in urma
105 Jucate
Lobstermania
6 ani in urma
119 Jucate
Celebritati la aparate
8 ani in urma
120 Jucate
Magic Princess
7 ani in urma
119 Jucate
Beetle Mania Deluxe
7 ani in urma
135 Jucate