Exotic Cats


cod adsense
3 ani in urma 217 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Exotic Cats:

Daca esti un aventurier si vrei sa descoperi puterea celor mai periculoase animale exotice atunci poti juca Exotic Cats, un alt slot la aparate lansat de Microgaming cu o tematica de animale salbatice si doua functii speciale. Jocul vine echipat cu 243 moduri de castig speciale si o configuratie de 5×3 tamburi. Pariul maxim care poate fi plasat de jucator este de 30 puncte in fiecare runda.
Ai doua simboluri speciale in joc, un simbol wild reprezentat de logo-ul jocului si un simbol scatter, reprezentat de o moneda de aur. Ultimul simbol descris mai devreme este responsabil cu declansarea rundei de rotiri gratuite unde poti beneficia de pana la 15 rotiri gratuite simultan. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Exotic Cats este primul joc adaugat in data de 10-august -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Animale Salbatice Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Microgaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Double Pay Spin Poker
8 ani in urma
184 Jucate
Lady Luck
7 ani in urma
226 Jucate
Valley of the Kings
6 ani in urma
213 Jucate
Fruits’N’Stars: Holiday Edition
4 ani in urma
168 Jucate
Six Million Dollar Man
8 ani in urma
153 Jucate
Pandemonium Pool
9 ani in urma
158 Jucate
Poker la aparate online
9 ani in urma
173 Jucate
Japanese Caribbean Poker
8 ani in urma
213 Jucate
New Tales of Egypt
3 ani in urma
207 Jucate
Slot Pots
8 ani in urma
197 Jucate
The Legend of Olimpus
7 ani in urma
168 Jucate
Dream Beach Casino
8 ani in urma
205 Jucate