Enchanted Crystals


cod adsense
7 ani in urma 307 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Enchanted Crystals:

Daca esti atras de jocuri la aparate create cu tematica de magie si zane atunci poti testa in mod gratuit Enchanted Crystals slot, probabil unul din cele mai reusite jocuri realizate de compania Playtech. Acest joc este conceput intr-un stil de desenea animate, include o grafica de ultima generatie iar simbolul cel mai valoros din joc este reprezentat de un spiridus care are rol de bonus in acest joc.
Jocul Enchanted Crystals la aparate include un farmat standard de 5×3 tamburi, 243 moduri de a castiga si un buget fix de 2500 credite. Jucatorul poate aplica un pariu maxim de 50 monede.
Simbolul de cristal joaca rolul de simbol wild si poate inlocui toate simbolurile din joc cu exceptia a doua simboluri, spiridusul care este bonus si fluturele care este scatter si poate activa pana la 10 rotiri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Enchanted Crystals este primul joc adaugat in data de 29-mai -2014 de catre echipa noastra, in categoria de Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Hot Choice Deluxe
2 ani in urma
456 Jucate
Fortune of the Pharaos
9 ani in urma
261 Jucate
Gladiators
8 ani in urma
266 Jucate
Slingo super slot
9 ani in urma
235 Jucate
Witches Charm
4 ani in urma
251 Jucate
Extremely Hot
4 ani in urma
341 Jucate
Silver Bullet
9 ani in urma
218 Jucate
Cats
7 ani in urma
330 Jucate
Ramses Treasure
5 ani in urma
368 Jucate
Pirate’s Treasure
6 ani in urma
265 Jucate
Beetle mania
9 ani in urma
415 Jucate
Majestic King Expanded Edition
2 ani in urma
493 Jucate