Enchanted Crystals


cod adsense
7 ani in urma 244 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Enchanted Crystals:

Daca esti atras de jocuri la aparate create cu tematica de magie si zane atunci poti testa in mod gratuit Enchanted Crystals slot, probabil unul din cele mai reusite jocuri realizate de compania Playtech. Acest joc este conceput intr-un stil de desenea animate, include o grafica de ultima generatie iar simbolul cel mai valoros din joc este reprezentat de un spiridus care are rol de bonus in acest joc.
Jocul Enchanted Crystals la aparate include un farmat standard de 5×3 tamburi, 243 moduri de a castiga si un buget fix de 2500 credite. Jucatorul poate aplica un pariu maxim de 50 monede.
Simbolul de cristal joaca rolul de simbol wild si poate inlocui toate simbolurile din joc cu exceptia a doua simboluri, spiridusul care este bonus si fluturele care este scatter si poate activa pana la 10 rotiri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Enchanted Crystals este primul joc adaugat in data de 29-mai -2014 de catre echipa noastra, in categoria de Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Double Gem
3 ani in urma
209 Jucate
Bananas go Bahamas
8 ani in urma
206 Jucate
Vegas Paradise
8 ani in urma
152 Jucate
Aparate cu cirese si septari
8 ani in urma
182 Jucate
Rainbow Queen
4 ani in urma
248 Jucate
Miss White
6 ani in urma
251 Jucate
5 Lions Dance
11 luni in urma
251 Jucate
Dr Watts Up
8 ani in urma
174 Jucate
Vanilla Cocktails
8 ani in urma
167 Jucate
Aparate cu telefoane mobile
8 ani in urma
227 Jucate
Madder Scientist
9 ani in urma
187 Jucate
Secret of Sphinx
1 an in urma
383 Jucate