Enchanted Crystals


cod adsense
8 ani in urma 463 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Enchanted Crystals:

Daca esti atras de jocuri la aparate create cu tematica de magie si zane atunci poti testa in mod gratuit Enchanted Crystals slot, probabil unul din cele mai reusite jocuri realizate de compania Playtech. Acest joc este conceput intr-un stil de desenea animate, include o grafica de ultima generatie iar simbolul cel mai valoros din joc este reprezentat de un spiridus care are rol de bonus in acest joc.
Jocul Enchanted Crystals la aparate include un farmat standard de 5×3 tamburi, 243 moduri de a castiga si un buget fix de 2500 credite. Jucatorul poate aplica un pariu maxim de 50 monede.
Simbolul de cristal joaca rolul de simbol wild si poate inlocui toate simbolurile din joc cu exceptia a doua simboluri, spiridusul care este bonus si fluturele care este scatter si poate activa pana la 10 rotiri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Enchanted Crystals este primul joc adaugat in data de 29-mai -2014 de catre echipa noastra, in categoria de Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Queen of Oceans
8 ani in urma
381 Jucate
Fruits’n Royals
9 ani in urma
370 Jucate
Magic Book 6
5 ani in urma
389 Jucate
Neptunes Fortune Megaways
2 ani in urma
385 Jucate
Deuce Wild Casino Poker
10 ani in urma
349 Jucate
Dragon Spirit
5 ani in urma
465 Jucate
Joc biliard
10 ani in urma
393 Jucate
20 Burning Hot
5 ani in urma
511 Jucate
Cleopatra Queen of Slots
7 ani in urma
353 Jucate
Call of the Colosseum
8 ani in urma
377 Jucate
Maximum
8 ani in urma
562 Jucate
Egypt Adventures
8 ani in urma
332 Jucate