LINKURI SPONSORIZATE  Enchanted Crystals

  12.064 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Enchanted Crystals:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Daca esti atras de jocuri la aparate create cu tematica de magie si zane atunci poti testa in mod gratuit Enchanted Crystals slot, probabil unul din cele mai reusite jocuri realizate de compania Playtech. Acest joc este conceput intr-un stil de desenea animate, include o grafica de ultima generatie iar simbolul cel mai valoros din joc este reprezentat de un spiridus care are rol de bonus in acest joc.
  Jocul Enchanted Crystals la aparate include un farmat standard de 5×3 tamburi, 243 moduri de a castiga si un buget fix de 2500 credite. Jucatorul poate aplica un pariu maxim de 50 monede.
  Simbolul de cristal joaca rolul de simbol wild si poate inlocui toate simbolurile din joc cu exceptia a doua simboluri, spiridusul care este bonus si fluturele care este scatter si poate activa pana la 10 rotiri gratuite. Mult noroc!!!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Enchanted Crystals este primul joc adaugat in data de 29-mai -2014 de catre echipa noastra, in categoria de Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 12.064 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Enchanted Crystals trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Enchanted Crystals

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE