Enchanted Crystals


cod adsense
9 ani in urma 575 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Enchanted Crystals:

Daca esti atras de jocuri la aparate create cu tematica de magie si zane atunci poti testa in mod gratuit Enchanted Crystals slot, probabil unul din cele mai reusite jocuri realizate de compania Playtech. Acest joc este conceput intr-un stil de desenea animate, include o grafica de ultima generatie iar simbolul cel mai valoros din joc este reprezentat de un spiridus care are rol de bonus in acest joc.
Jocul Enchanted Crystals la aparate include un farmat standard de 5×3 tamburi, 243 moduri de a castiga si un buget fix de 2500 credite. Jucatorul poate aplica un pariu maxim de 50 monede.
Simbolul de cristal joaca rolul de simbol wild si poate inlocui toate simbolurile din joc cu exceptia a doua simboluri, spiridusul care este bonus si fluturele care este scatter si poate activa pana la 10 rotiri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Enchanted Crystals este primul joc adaugat in data de 29-mai -2014 de catre echipa noastra, in categoria de Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Atlantis World
6 ani in urma
656 Jucate
Luxor
5 ani in urma
686 Jucate
Sizzling Gems
8 ani in urma
536 Jucate
Prowling Panther
8 ani in urma
425 Jucate
Pirate’s Treasure
7 ani in urma
519 Jucate
Wolf Moon
5 ani in urma
555 Jucate
Golden Tour
10 ani in urma
508 Jucate
Wonders of Egypt
6 ani in urma
607 Jucate
HellRaiser
8 ani in urma
553 Jucate
Hot Target
6 ani in urma
1064 Jucate
Wizard’s Ring
6 ani in urma
381 Jucate
Solitaire
10 ani in urma
462 Jucate