Egyptian Wild


cod adsense
5 ani in urma 334 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Egyptian Wild:

Fa o calatorie plina de aventura in Egiptul antic cu Egyptian Wild si ai posibilitatea de a descoperi toate misterele faraonilor sau poti debloca doua functii speciale unde poti castiga pana la 15 rotiri gratuite. Jocul de pacanele Egyptian Wild este creat de faimoasa companie World Match si vine cu o structura unica de 5×5 tamburi si 15 linii de bet. Poti aloca un pariu maxim de un cretid per linie adica un total de 15 monede pe toate cele 15 linii disponibile.
In joc sunt integrate trei simboluri speciale reprezentate de un gandac sacru care are rol de simbol wild, un simbol scatter reprezentat de un piramida si un simbol bonus reprezentat de logo-ul bonus. Pentru a castiga pana la 15 rotiri gratuite trebuie sa colectezi trei, patru sau cinci simboluri de piramida pe o linie activa. Premiul cel mare de 1.000 credite poate fi adjudecat cu x5 simboluri de ochiul Horus pe o linie activa. Multa bafta!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Egyptian Wild este primul joc adaugat in data de 18-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Under the Bed
9 ani in urma
221 Jucate
Madame Monarch
6 ani in urma
372 Jucate
Book of Pharaon
7 ani in urma
292 Jucate
King’s Treasure
6 ani in urma
362 Jucate
Double Pay Spin Poker
9 ani in urma
234 Jucate
Dragon Reels
8 ani in urma
212 Jucate
Lucky Coin
4 ani in urma
231 Jucate
40 Ultra Respin
4 ani in urma
514 Jucate
Maganic Wars
9 ani in urma
226 Jucate
Extra Stars
7 ani in urma
534 Jucate
Rich n Wild
5 ani in urma
287 Jucate
Pharaohs Fortune
8 ani in urma
253 Jucate