Egyptian Wild


cod adsense
3 ani in urma 183 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Egyptian Wild:

Fa o calatorie plina de aventura in Egiptul antic cu Egyptian Wild si ai posibilitatea de a descoperi toate misterele faraonilor sau poti debloca doua functii speciale unde poti castiga pana la 15 rotiri gratuite. Jocul de pacanele Egyptian Wild este creat de faimoasa companie World Match si vine cu o structura unica de 5×5 tamburi si 15 linii de bet. Poti aloca un pariu maxim de un cretid per linie adica un total de 15 monede pe toate cele 15 linii disponibile.
In joc sunt integrate trei simboluri speciale reprezentate de un gandac sacru care are rol de simbol wild, un simbol scatter reprezentat de un piramida si un simbol bonus reprezentat de logo-ul bonus. Pentru a castiga pana la 15 rotiri gratuite trebuie sa colectezi trei, patru sau cinci simboluri de piramida pe o linie activa. Premiul cel mare de 1.000 credite poate fi adjudecat cu x5 simboluri de ochiul Horus pe o linie activa. Multa bafta!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Egyptian Wild este primul joc adaugat in data de 18-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Joaca Zeus II de WMS
2 ani in urma
195 Jucate
Penny Slots
8 ani in urma
126 Jucate
Majestic King Expanded Edition
12 luni in urma
284 Jucate
Fruits’N’Stars: Holiday Edition
4 ani in urma
132 Jucate
Pot of Gold
8 ani in urma
133 Jucate
Jade Treasure
4 ani in urma
161 Jucate
John Hunter and the Mayan Gods
5 luni in urma
106 Jucate
Aztec Gold
8 ani in urma
152 Jucate
Win Wizards
5 ani in urma
170 Jucate
Universe Slot
8 ani in urma
117 Jucate
Aparate cu capsuni si cirese
8 ani in urma
118 Jucate
Japanese Caribbean Poker
8 ani in urma
161 Jucate