Egyptian Wild


cod adsense
4 ani in urma 229 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Egyptian Wild:

Fa o calatorie plina de aventura in Egiptul antic cu Egyptian Wild si ai posibilitatea de a descoperi toate misterele faraonilor sau poti debloca doua functii speciale unde poti castiga pana la 15 rotiri gratuite. Jocul de pacanele Egyptian Wild este creat de faimoasa companie World Match si vine cu o structura unica de 5×5 tamburi si 15 linii de bet. Poti aloca un pariu maxim de un cretid per linie adica un total de 15 monede pe toate cele 15 linii disponibile.
In joc sunt integrate trei simboluri speciale reprezentate de un gandac sacru care are rol de simbol wild, un simbol scatter reprezentat de un piramida si un simbol bonus reprezentat de logo-ul bonus. Pentru a castiga pana la 15 rotiri gratuite trebuie sa colectezi trei, patru sau cinci simboluri de piramida pe o linie activa. Premiul cel mare de 1.000 credite poate fi adjudecat cu x5 simboluri de ochiul Horus pe o linie activa. Multa bafta!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Egyptian Wild este primul joc adaugat in data de 18-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Amazon Slot
8 ani in urma
175 Jucate
Mister Money
9 ani in urma
191 Jucate
Bugs n Bees
6 ani in urma
245 Jucate
Japanese Caribbean Poker
8 ani in urma
221 Jucate
The Big Journey
4 ani in urma
184 Jucate
Tens or Better
7 ani in urma
317 Jucate
Eggomatic
8 ani in urma
165 Jucate
More Chilli
4 ani in urma
177 Jucate
Panda Panda
4 ani in urma
240 Jucate
Flash Arcade Solitaire
8 ani in urma
313 Jucate
Lady’s Charms
7 ani in urma
206 Jucate
Video Poker
9 ani in urma
254 Jucate