LINKURI SPONSORIZATEEgyptian Riches

462 ori


Descriere si functionalitati pentru slotul online Egyptian Riches:

Please complete the required fields.
Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

Probabil cel mai cautat joc slot ca la aparat este Egyptian Riches slot, un joc nou lansat de binecunoscuta companie WMS. Acest joc este echipat cu o grafica de ultima generatie si include o tematica inspirata din Egiptul antic. Include un format de 5×3 tamburi, 20 linii fixe si un buget maxim de 1000 credite. Pariul maxim care poate fi alocat unei singure runde este de 100 monede virtuale.
Egyptian Riches la aparate este un joc cautat pentru bonusurile si jocurile gratuite oferite jucatorilor.
Cele mai multe credite le vei castiga cu simbolul BONUS dar si cu celelalte simboluri egiptene poti castiga premii in credite. Ti-a placut acest joc? Lasa un comentariu sau voteaza-l pentru a ajunge in topul celor mai bune jocuri online.

INSTRUCTIUNI: Jocul Egyptian Riches este primul joc adaugat in data de 18-mai -2013 de catre echipa noastra, in categoria de Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 462 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Pentru a juca Egyptian Riches trebuie sa instalati:

Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

Comenteaza jocul Egyptian Riches

FACEBOOK


LINKURI SPONSORIZATE