LINKURI SPONSORIZATE  Egyptian Fortunes

  308 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Egyptian Fortunes:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Cei mai puternici zei ai egiptului antic se reunesc in Egyptian Fortunes, un joc la aparate de tip video care a fost lansat recent de compania Pragmatic Play cu o tematica de faraoni egipteni si premii care pot depasi suma de 50,000 credite demo.
  Jocul slot Egyptian Fortunes are o configuratie simpla de 5 tamburi si 20 linii de bet pline de aventura. Jucatorul poate alege un pariu minim de 0,01 sau poate alege un pariu maxim de 100 credite. Cel mai interesant premiu care poate fi obtinut cu ajutorul unui simbol regular este de 10,000 credite. Acest premiu poate fi luat cu cinci simboluri de faraoni pe o linie activa si un pariu maxim de 100 credite.
  Jocul vine cu doua simboluri speciale iar unul dintre ele, reprezentat de simbolul de piramida poate activa o functie standard de rotiri gratuite. Maximul care poate fi castigat de jucator in acesta runda este de 6 rotiri gratuite.

  INSTRUCTIUNI: Jocul Egyptian Fortunes este primul joc adaugat in data de 8-ianuarie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Pragmatic Play si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 308 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Egyptian Fortunes trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Egyptian Fortunes

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE