East Sea Dragon King


9 luni in urma 202 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online East Sea Dragon King:

Toti impatimitii de sloturi inspirate din mitologia chinezeasca se pot bucura acum de East Sea Dragon King, un alt joc dezvoltat de faimoasa companie NetEnt. Jocul vine echipat cu un simbol wild, simboluri in expansiune si o functie respin. De asemenea, ai posibilitatea de a captura premii maxime de pana la x6,000.
Vine cu un design adaptabil oricarui telefon mobil iar simbolurile prezente pe ecran sunt reprezentate de o sculptură de jade, monede de aur, argint și bronz, un pergament vechi și o perlă.
Sculptura de jade este cel mai puternic din joc, poate genera premii de pana la x1,000 cand 15 dintre ele aterizeaza pe o linie castigatoare.
East Sea Dragon King este un joc la aparate de NetEnt creat cu 5 tambururi care iti dau accesul la modul Cluster Pays.
Simbolul de Regele Dragon al Mării de Est joaca rolul de simbol wild, poate aparea in toate pozitiile pe tamburi si inlocuieste orice simbol din joc pentru a creea combinatii castigatoare. Jocul are o caracteristică specială numită Expanding Wild. Când apare un Simbolul de Regele Dragon al Mării de Est, acesta se extinde pe întreaga coloană și un re-spin este atribuit cu simbol extins. Bafta!


INSTRUCTIUNI: Jocul East Sea Dragon King este primul joc adaugat in data de 20-aprilie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Vanilla Cocktails
7 ani in urma
105 Jucate
Biliard cu Cindy
8 ani in urma
98 Jucate
Garage
8 ani in urma
447 Jucate
Biliard cu masini
8 ani in urma
101 Jucate
Legend of Cleopatra
3 ani in urma
88 Jucate
Diamond Cats
5 ani in urma
112 Jucate
Pirate 2
6 ani in urma
124 Jucate
The Gladiator
6 ani in urma
120 Jucate
Star Trek
7 ani in urma
110 Jucate
Rainbow King
6 ani in urma
109 Jucate
Bullion Bars
5 ani in urma
116 Jucate
Colossus Fruits
1 an in urma
170 Jucate