East Sea Dragon King


cod adsense
2 ani in urma 535 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online East Sea Dragon King:

Toti impatimitii de sloturi inspirate din mitologia chinezeasca se pot bucura acum de East Sea Dragon King, un alt joc dezvoltat de faimoasa companie NetEnt. Jocul vine echipat cu un simbol wild, simboluri in expansiune si o functie respin. De asemenea, ai posibilitatea de a captura premii maxime de pana la x6,000.
Vine cu un design adaptabil oricarui telefon mobil iar simbolurile prezente pe ecran sunt reprezentate de o sculptură de jade, monede de aur, argint și bronz, un pergament vechi și o perlă.
Sculptura de jade este cel mai puternic din joc, poate genera premii de pana la x1,000 cand 15 dintre ele aterizeaza pe o linie castigatoare.
East Sea Dragon King este un joc la aparate de NetEnt creat cu 5 tambururi care iti dau accesul la modul Cluster Pays.
Simbolul de Regele Dragon al Mării de Est joaca rolul de simbol wild, poate aparea in toate pozitiile pe tamburi si inlocuieste orice simbol din joc pentru a creea combinatii castigatoare. Jocul are o caracteristică specială numită Expanding Wild. Când apare un Simbolul de Regele Dragon al Mării de Est, acesta se extinde pe întreaga coloană și un re-spin este atribuit cu simbol extins. Bafta!


INSTRUCTIUNI: Jocul East Sea Dragon King este primul joc adaugat in data de 20-aprilie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Ultra Seven
5 ani in urma
393 Jucate
Majestic Forest
7 ani in urma
509 Jucate
Warlords: Crystals of Power
6 ani in urma
329 Jucate
Hercules High & Mighty
6 ani in urma
260 Jucate
Money Farm
6 ani in urma
278 Jucate
Lucky Pirates
9 ani in urma
282 Jucate
Mini Cleopatra
8 ani in urma
303 Jucate
Royal Gems
6 ani in urma
309 Jucate
Joker Gold
9 ani in urma
319 Jucate
Pharaoh’s Treasure Deluxe
5 ani in urma
344 Jucate
Wild Africa
7 ani in urma
415 Jucate
Lucky Count
7 ani in urma
387 Jucate