LINKURI SPONSORIZATEDragon Spirit

132 ori


Descriere si functionalitati pentru slotul online Dragon Spirit:

Please complete the required fields.
Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

Cultura orientala este vasta si contine multe legende si mistere care pot fi descoperite cu ajutorul celui mai nou joc lansat de EGT intitulat Dragon Spirit slot. Cu acest joc online pot calatori virtual inapoi in timp unde poti profita de multe premii fantastice dar si de o caracteristica interesanta. Jocul are un stil oriental iar coloana sonora si simbolurile au un aspect modern si ofera o experienta placuta oricarul jucator. Jocul Dragon Spirit la aparate include un format standard de 5×3 tamburi cu 10 linii care nu pot fi modificate sau setate. Pariul maxim per tur poate fi setat la 100 credite.
Simbolul de yin si yang este simbolul wild al jocului si poate oferi cel mai mare premiu din joc. Simbolul de dragon este simbolul scatter si te duce instant intr-o runda plina de aventura cu rotiri gratuite.

INSTRUCTIUNI: Jocul Dragon Spirit este primul joc adaugat in data de 4-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 132 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Pentru a juca Dragon Spirit trebuie sa instalati:

Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

Comenteaza jocul Dragon Spirit

FACEBOOK


LINKURI SPONSORIZATE