Dragon Spirit


2 ani in urma 25 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Dragon Spirit:

Cultura orientala este vasta si contine multe legende si mistere care pot fi descoperite cu ajutorul celui mai nou joc lansat de EGT intitulat Dragon Spirit slot. Cu acest joc online pot calatori virtual inapoi in timp unde poti profita de multe premii fantastice dar si de o caracteristica interesanta. Jocul are un stil oriental iar coloana sonora si simbolurile au un aspect modern si ofera o experienta placuta oricarul jucator. Jocul Dragon Spirit la aparate include un format standard de 5×3 tamburi cu 10 linii care nu pot fi modificate sau setate. Pariul maxim per tur poate fi setat la 100 credite.
Simbolul de yin si yang este simbolul wild al jocului si poate oferi cel mai mare premiu din joc. Simbolul de dragon este simbolul scatter si te duce instant intr-o runda plina de aventura cu rotiri gratuite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Dragon Spirit este primul joc adaugat in data de 4-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Jackpot Express  Slot
7 ani in urma
13 Jucate
King’s Treasure
4 ani in urma
27 Jucate
Roulette Slots
7 ani in urma
19 Jucate
Ancient Script
2 ani in urma
19 Jucate
Golden Legend
5 ani in urma
33 Jucate
The Alchemist
5 ani in urma
29 Jucate
Aparate cu comori
7 ani in urma
0 Jucate
Dead or Alive
8 ani in urma
21 Jucate
Flaming Hot Extreme
5 luni in urma
111 Jucate
Zeus King of Gods
5 ani in urma
23 Jucate
2 Times Wild
7 ani in urma
20 Jucate
Coins of Olympus
6 ani in urma
18 Jucate