Dragon Spirit


3 ani in urma 128 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Dragon Spirit:

Cultura orientala este vasta si contine multe legende si mistere care pot fi descoperite cu ajutorul celui mai nou joc lansat de EGT intitulat Dragon Spirit slot. Cu acest joc online pot calatori virtual inapoi in timp unde poti profita de multe premii fantastice dar si de o caracteristica interesanta. Jocul are un stil oriental iar coloana sonora si simbolurile au un aspect modern si ofera o experienta placuta oricarul jucator. Jocul Dragon Spirit la aparate include un format standard de 5×3 tamburi cu 10 linii care nu pot fi modificate sau setate. Pariul maxim per tur poate fi setat la 100 credite.
Simbolul de yin si yang este simbolul wild al jocului si poate oferi cel mai mare premiu din joc. Simbolul de dragon este simbolul scatter si te duce instant intr-o runda plina de aventura cu rotiri gratuite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Dragon Spirit este primul joc adaugat in data de 4-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Native Treasure
7 ani in urma
107 Jucate
Hot Fruits 27
9 luni in urma
260 Jucate
Wizard of Oz Road to Emerald City
4 ani in urma
111 Jucate
Magic Kingdom
6 ani in urma
101 Jucate
Aparate cu clopotei si septari
8 ani in urma
135 Jucate
Royal Cash
5 ani in urma
115 Jucate
Royal Dynasty
6 ani in urma
91 Jucate
Dog Casher
8 ani in urma
98 Jucate
Fruits’N’Stars: Holiday Edition
3 ani in urma
99 Jucate
Beetle mania
8 ani in urma
138 Jucate
Wild Wiches
8 ani in urma
121 Jucate
Cat Queen
3 ani in urma
109 Jucate