Dragon Orb


cod adsense
5 ani in urma 477 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Dragon Orb:

Daca iti doresti bogatii si prosperitate atunci esti invitat de compania RTG Gaming intr-o frumoasa calatorie in lumea fanteziei cu Dragon Orb slot, un joc plin de mistere unde ai posibilitatea de a intra in posesia unui premiu de 1,000 monede virtuale. Jocul de pacanele Dragon Orb vine echipat cu o grafica de calitate premium iar efectele sonore ofera o atmosfera orientala. Simbolurile din joc sunt inspirate din cultura asiatica iar cel mai important simbol din joc poate fi considerat statuia dragonului. Acest simbol poate genera un premiu maxim de 250 credite daca pe o linie activa capturezi cicni simboluri identice.
Jocul la aparate Dragon Orb prezita o structura standard de 5×3 coloane, 10 linii de bet care nu pot fi modificate si un buget de 1,000 monede pentru a juca in mod gratuit. Unica functie inclusa in joc este functia de re-spin care poate fi activata de unul sau mai multe simboluri de orb. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Dragon Orb este primul joc adaugat in data de 1-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Sultan Solitaire
10 ani in urma
395 Jucate
At the Copa
10 ani in urma
314 Jucate
Piggy Bank
10 ani in urma
324 Jucate
Flame Dancer
9 ani in urma
292 Jucate
Roman Empire
7 ani in urma
427 Jucate
Triple Diamond
8 ani in urma
371 Jucate
Great Adventure
5 ani in urma
402 Jucate
Poker la Aparate
10 ani in urma
352 Jucate
Lucky 8 Line
9 ani in urma
314 Jucate
Tiger Heart
6 ani in urma
381 Jucate
Carti 21
9 ani in urma
553 Jucate
Monkey business slot
9 ani in urma
306 Jucate