Dragon Orb


cod adsense
4 ani in urma 331 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Dragon Orb:

Daca iti doresti bogatii si prosperitate atunci esti invitat de compania RTG Gaming intr-o frumoasa calatorie in lumea fanteziei cu Dragon Orb slot, un joc plin de mistere unde ai posibilitatea de a intra in posesia unui premiu de 1,000 monede virtuale. Jocul de pacanele Dragon Orb vine echipat cu o grafica de calitate premium iar efectele sonore ofera o atmosfera orientala. Simbolurile din joc sunt inspirate din cultura asiatica iar cel mai important simbol din joc poate fi considerat statuia dragonului. Acest simbol poate genera un premiu maxim de 250 credite daca pe o linie activa capturezi cicni simboluri identice.
Jocul la aparate Dragon Orb prezita o structura standard de 5×3 coloane, 10 linii de bet care nu pot fi modificate si un buget de 1,000 monede pentru a juca in mod gratuit. Unica functie inclusa in joc este functia de re-spin care poate fi activata de unul sau mai multe simboluri de orb. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Dragon Orb este primul joc adaugat in data de 1-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Cupidon Slot
9 ani in urma
230 Jucate
Thief
9 ani in urma
231 Jucate
Speed Solitaire
9 ani in urma
261 Jucate
100 Burning Hot
4 ani in urma
294 Jucate
Siberian Storm
10 ani in urma
287 Jucate
Royal Gems
6 ani in urma
266 Jucate
Spin Video Poker Deluxe
9 ani in urma
230 Jucate
Biliard 3D
10 ani in urma
247 Jucate
Wild Turkey slot
9 ani in urma
210 Jucate
Forest Tale
4 ani in urma
255 Jucate
Glitz Slot
9 ani in urma
443 Jucate
Reel Steal
10 ani in urma
392 Jucate