Dragon Orb


cod adsense
3 ani in urma 158 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Dragon Orb:

Daca iti doresti bogatii si prosperitate atunci esti invitat de compania RTG Gaming intr-o frumoasa calatorie in lumea fanteziei cu Dragon Orb slot, un joc plin de mistere unde ai posibilitatea de a intra in posesia unui premiu de 1,000 monede virtuale. Jocul de pacanele Dragon Orb vine echipat cu o grafica de calitate premium iar efectele sonore ofera o atmosfera orientala. Simbolurile din joc sunt inspirate din cultura asiatica iar cel mai important simbol din joc poate fi considerat statuia dragonului. Acest simbol poate genera un premiu maxim de 250 credite daca pe o linie activa capturezi cicni simboluri identice.
Jocul la aparate Dragon Orb prezita o structura standard de 5×3 coloane, 10 linii de bet care nu pot fi modificate si un buget de 1,000 monede pentru a juca in mod gratuit. Unica functie inclusa in joc este functia de re-spin care poate fi activata de unul sau mai multe simboluri de orb. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Dragon Orb este primul joc adaugat in data de 1-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Threee
6 ani in urma
187 Jucate
Drunk-BlackJack
8 ani in urma
177 Jucate
Book of Lords
2 ani in urma
226 Jucate
Dolphin Cash
7 ani in urma
137 Jucate
Rainbow Queen
3 ani in urma
204 Jucate
12 Ways Poker Slot
8 ani in urma
128 Jucate
Gryphons Gold
8 ani in urma
154 Jucate
Ocean Rush
3 ani in urma
153 Jucate
Aztec Magic
6 ani in urma
128 Jucate
2 Million BC
8 ani in urma
198 Jucate
Cats
6 ani in urma
239 Jucate
Black Gold
8 ani in urma
155 Jucate