Double Gem


cod adsense
4 ani in urma 418 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Double Gem:

Daca esti un mare fanatic al jocurilor slot cu tematica de pietre pretioase atunci esti invitat sa joci in mod gratuit jocul Double Gem, un nou titlu lansat de compania StakeLogic in luna aprilie 2018. Este un joc de calitate premiu care include cateva caracteristici interesante si un Jackpot care poate fi obtinut cu cinci simboluri identice.
Jocul la aparate Double Gem are o configuratie simpla de 5 bobine si 40 linii de castig. In acest joc ai posbilitatea de a juca cu un pariu maxim de 400 credite.
Cel mai importan simbol sp[ecial din joc este diamantul care serveste ca simbol wild si poate inlocui alte simboluri prezente in joc pentru a crea combinatii castigatoare. De asemenea , jocul include doua moduri de joc dintre care cel mai profitabil este modul SuperBet.


INSTRUCTIUNI: Jocul Double Gem este primul joc adaugat in data de 16-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Diamante Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi Stakelogic si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Crazy Fruits
10 ani in urma
482 Jucate
The Great Egypt
5 ani in urma
520 Jucate
Guardian Lion
6 ani in urma
422 Jucate
Cleopatra 2
10 ani in urma
434 Jucate
Fruits Evolution
8 ani in urma
364 Jucate
Safari Heat
10 ani in urma
369 Jucate
7 Oceans
8 ani in urma
414 Jucate
Avalon 2
9 ani in urma
403 Jucate
Book of Cleopatra
4 ani in urma
440 Jucate
Tiger Warrior
6 ani in urma
341 Jucate
Raging Rhino Rampage
2 ani in urma
490 Jucate
Stoats Stash
10 ani in urma
478 Jucate