Double Gem


cod adsense
4 ani in urma 355 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Double Gem:

Daca esti un mare fanatic al jocurilor slot cu tematica de pietre pretioase atunci esti invitat sa joci in mod gratuit jocul Double Gem, un nou titlu lansat de compania StakeLogic in luna aprilie 2018. Este un joc de calitate premiu care include cateva caracteristici interesante si un Jackpot care poate fi obtinut cu cinci simboluri identice.
Jocul la aparate Double Gem are o configuratie simpla de 5 bobine si 40 linii de castig. In acest joc ai posbilitatea de a juca cu un pariu maxim de 400 credite.
Cel mai importan simbol sp[ecial din joc este diamantul care serveste ca simbol wild si poate inlocui alte simboluri prezente in joc pentru a crea combinatii castigatoare. De asemenea , jocul include doua moduri de joc dintre care cel mai profitabil este modul SuperBet.


INSTRUCTIUNI: Jocul Double Gem este primul joc adaugat in data de 16-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Diamante Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi Stakelogic si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Hercules High & Mighty
6 ani in urma
299 Jucate
Fruit Mania
8 ani in urma
333 Jucate
Biliard cu Cindy
10 ani in urma
248 Jucate
Mafia Smuggling
9 ani in urma
303 Jucate
Sizzling Hot 6 Extra Gold
5 ani in urma
355 Jucate
Egyptian Gods
8 ani in urma
417 Jucate
Big Bear
4 ani in urma
511 Jucate
Aztec Empire
9 ani in urma
508 Jucate
Pure Platinum
9 ani in urma
323 Jucate
Crazy Monkey
10 ani in urma
1168 Jucate
Spartania la aparate
10 ani in urma
305 Jucate
Ocean Slots
9 ani in urma
360 Jucate