LINKURI SPONSORIZATE  Double Gem

  80 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Double Gem:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Daca esti un mare fanatic al jocurilor slot cu tematica de pietre pretioase atunci esti invitat sa joci in mod gratuit jocul Double Gem, un nou titlu lansat de compania StakeLogic in luna aprilie 2018. Este un joc de calitate premiu care include cateva caracteristici interesante si un Jackpot care poate fi obtinut cu cinci simboluri identice.
  Jocul la aparate Double Gem are o configuratie simpla de 5 bobine si 40 linii de castig. In acest joc ai posbilitatea de a juca cu un pariu maxim de 400 credite.
  Cel mai importan simbol sp[ecial din joc este diamantul care serveste ca simbol wild si poate inlocui alte simboluri prezente in joc pentru a crea combinatii castigatoare. De asemenea , jocul include doua moduri de joc dintre care cel mai profitabil este modul SuperBet.

  INSTRUCTIUNI: Jocul Double Gem este primul joc adaugat in data de 16-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Diamante Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi Stakelogic si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 80 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Double Gem trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Double Gem

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE