Double Diamond


cod adsense
5 ani in urma 531 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Double Diamond:

Double Diamond este un alt joc slot care apartine de familia de jocuri clasice create de compania IGT unde ai posibilitatea de a un premiu de 1.000 monede daca colectezi trei simboluri cu logo-ul jocului pe o linie orizontala. Acest joc de pacanele gratis vine cu o structura retro unde sunt incorporate simboluri precum cirese, 777 rosu, logo-ul jocului, BAR, double BAR si triple BAR. Pe ecran sunt integrate in partea de jos butonele ‘Spin’ pentru a rula jocul si ‘Lines’ unde poti selecta numarul de linii.
Jocul Double Diamond la aparate vine echipat cu un format traditional de 3×3 tamburi, intalnit la majoritatea jocurilor clasice siun numar selectionabil de 1, 2, 3, 4 sau cinci linii de bet. Pariul maxim este de 500 monede si poate fi realizat pe toate cele cinci linii de plata. Colecteaza trei simboluri cu logo-ul jocului pe o linie orizontala pentru a lua un jackpot maxim de 1.000 credite. Bafta!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Double Diamond este primul joc adaugat in data de 7-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Bar Aparate cu Diamante Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Pharaoh’s Secret
5 ani in urma
379 Jucate
Aparate cu capsuni si cirese
10 ani in urma
333 Jucate
Indian Gold
5 ani in urma
509 Jucate
Lady of the Moon
7 ani in urma
549 Jucate
Dragons Myth
8 ani in urma
472 Jucate
The Alchemist
8 ani in urma
538 Jucate
Amazons’ Battle
5 ani in urma
509 Jucate
Beach Poker Fantasy
8 ani in urma
573 Jucate
Golden Tour
10 ani in urma
493 Jucate
Penguin Style
6 ani in urma
527 Jucate
Wizard of Oz Ruby Slippers
10 ani in urma
357 Jucate
The Last Crusade HD
8 ani in urma
367 Jucate