Double Diamond


cod adsense
4 ani in urma 203 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Double Diamond:

Double Diamond este un alt joc slot care apartine de familia de jocuri clasice create de compania IGT unde ai posibilitatea de a un premiu de 1.000 monede daca colectezi trei simboluri cu logo-ul jocului pe o linie orizontala. Acest joc de pacanele gratis vine cu o structura retro unde sunt incorporate simboluri precum cirese, 777 rosu, logo-ul jocului, BAR, double BAR si triple BAR. Pe ecran sunt integrate in partea de jos butonele ‘Spin’ pentru a rula jocul si ‘Lines’ unde poti selecta numarul de linii.
Jocul Double Diamond la aparate vine echipat cu un format traditional de 3×3 tamburi, intalnit la majoritatea jocurilor clasice siun numar selectionabil de 1, 2, 3, 4 sau cinci linii de bet. Pariul maxim este de 500 monede si poate fi realizat pe toate cele cinci linii de plata. Colecteaza trei simboluri cu logo-ul jocului pe o linie orizontala pentru a lua un jackpot maxim de 1.000 credite. Bafta!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Double Diamond este primul joc adaugat in data de 7-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Bar Aparate cu Diamante Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Solitaire
9 ani in urma
264 Jucate
Lucky Drink
4 ani in urma
187 Jucate
Western Belles
8 ani in urma
179 Jucate
Crazy Monkey 2
4 ani in urma
309 Jucate
Sushi Bar
9 ani in urma
167 Jucate
Book of Sheba
1 an in urma
290 Jucate
Red Chilli Wins
2 ani in urma
446 Jucate
Gladiators
8 ani in urma
195 Jucate
Sirens
7 ani in urma
274 Jucate
Golden Jaguar
7 ani in urma
169 Jucate
Lucky Rose
6 ani in urma
181 Jucate
Black Gold 3D
8 ani in urma
149 Jucate