Double Diamond


3 ani in urma 96 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Double Diamond:

Double Diamond este un alt joc slot care apartine de familia de jocuri clasice create de compania IGT unde ai posibilitatea de a un premiu de 1.000 monede daca colectezi trei simboluri cu logo-ul jocului pe o linie orizontala. Acest joc de pacanele gratis vine cu o structura retro unde sunt incorporate simboluri precum cirese, 777 rosu, logo-ul jocului, BAR, double BAR si triple BAR. Pe ecran sunt integrate in partea de jos butonele ‘Spin’ pentru a rula jocul si ‘Lines’ unde poti selecta numarul de linii.
Jocul Double Diamond la aparate vine echipat cu un format traditional de 3×3 tamburi, intalnit la majoritatea jocurilor clasice siun numar selectionabil de 1, 2, 3, 4 sau cinci linii de bet. Pariul maxim este de 500 monede si poate fi realizat pe toate cele cinci linii de plata. Colecteaza trei simboluri cu logo-ul jocului pe o linie orizontala pentru a lua un jackpot maxim de 1.000 credite. Bafta!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Double Diamond este primul joc adaugat in data de 7-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Bar Aparate cu Diamante Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Blue Dolphin
3 ani in urma
93 Jucate
Secrets Of Poseidon
4 ani in urma
91 Jucate
Book of Egypt
6 ani in urma
75 Jucate
Book Of Ra Dice
2 ani in urma
141 Jucate
100 Super Hot
3 ani in urma
197 Jucate
India Slot
7 ani in urma
86 Jucate
Crazy Quilt Solitaire
8 ani in urma
74 Jucate
Klondike Solitaire
8 ani in urma
88 Jucate
Gemtopia
3 ani in urma
116 Jucate
Chinese new year slot
7 ani in urma
66 Jucate
Hot Chance
6 ani in urma
98 Jucate
Slot Bar la aparate
8 ani in urma
81 Jucate