Dolphin’s World


cod adsense
3 ani in urma 185 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Dolphin’s World:

Descopera universul fantastic al definilor cu Dolphin’s World slot, unul din cele mai interesante jocuri la aparate lansate in decembrie 2017 de faimoasa companie Another Games. Jocul are o interfata in stil clsic si seamana foarte mult cu faimosul joc Dolphin’s Pearl iar simbolurile gasite in timpul jocului sunt exact simbolurile din jocul clasic creat de Novomatic. Cel mai lucrativ simbol din joc este perla care poate genera un premiu fantastic de 450,000 credite cant pe o linie aterizeaza cinci simboluri similare iar pariul per linie are o valoare maxima.
Numele jocului sugereaza tematica care o ve-ti intalni in acest joc iar simbolurile de delfin si perla au un rol important in desfasurarea jocului.
Jocul la aparate Dolphin’s World include un format clasic cu 5 tamburi si 9 linii de bet care pot fi configurate cu ajutorul butoanelor situate in partea de jos a ecranului. Cu ajutorul simbolului de perla poti intra intr-o runda fantastica de rotiri gratuite unde poti acumula pana la 15 jocuri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Dolphin’s World este primul joc adaugat in data de 20-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Delfini Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

100 Cats
3 ani in urma
237 Jucate
Joc de ping-pong
9 ani in urma
159 Jucate
243 Crystal Fruits
4 ani in urma
181 Jucate
Mermaids Millions
7 ani in urma
179 Jucate
Cars And Cash
9 ani in urma
163 Jucate
King of Atlantis
4 ani in urma
165 Jucate
Lucky Larry’s Lobstermania 2
8 luni in urma
160 Jucate
Warlords: Crystals of Power
5 ani in urma
208 Jucate
Age of Troy
7 ani in urma
258 Jucate
Land of Gold
4 ani in urma
165 Jucate
Aparate cu septari si fructe
9 ani in urma
183 Jucate
King of Cards
8 ani in urma
173 Jucate