Dolphin’s World


cod adsense
5 ani in urma 526 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Dolphin’s World:

Descopera universul fantastic al definilor cu Dolphin’s World slot, unul din cele mai interesante jocuri la aparate lansate in decembrie 2017 de faimoasa companie Another Games. Jocul are o interfata in stil clsic si seamana foarte mult cu faimosul joc Dolphin’s Pearl iar simbolurile gasite in timpul jocului sunt exact simbolurile din jocul clasic creat de Novomatic. Cel mai lucrativ simbol din joc este perla care poate genera un premiu fantastic de 450,000 credite cant pe o linie aterizeaza cinci simboluri similare iar pariul per linie are o valoare maxima.
Numele jocului sugereaza tematica care o ve-ti intalni in acest joc iar simbolurile de delfin si perla au un rol important in desfasurarea jocului.
Jocul la aparate Dolphin’s World include un format clasic cu 5 tamburi si 9 linii de bet care pot fi configurate cu ajutorul butoanelor situate in partea de jos a ecranului. Cu ajutorul simbolului de perla poti intra intr-o runda fantastica de rotiri gratuite unde poti acumula pana la 15 jocuri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Dolphin’s World este primul joc adaugat in data de 20-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Delfini Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Madder Scientist
11 ani in urma
424 Jucate
Columbus Deluxe
10 ani in urma
472 Jucate
The Great Egypt
6 ani in urma
575 Jucate
Video Poker
11 ani in urma
641 Jucate
Vampire Night
4 ani in urma
856 Jucate
Silver Fang
10 ani in urma
507 Jucate
Fireworks slots
10 ani in urma
432 Jucate
Mermaid Serenade
9 ani in urma
428 Jucate
40 Ultra Respin
5 ani in urma
712 Jucate
Table Blackjack
11 ani in urma
708 Jucate
Tiger Stacks
3 ani in urma
856 Jucate
Bullion Bars
8 ani in urma
515 Jucate