Dolphin’s World


cod adsense
5 ani in urma 480 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Dolphin’s World:

Descopera universul fantastic al definilor cu Dolphin’s World slot, unul din cele mai interesante jocuri la aparate lansate in decembrie 2017 de faimoasa companie Another Games. Jocul are o interfata in stil clsic si seamana foarte mult cu faimosul joc Dolphin’s Pearl iar simbolurile gasite in timpul jocului sunt exact simbolurile din jocul clasic creat de Novomatic. Cel mai lucrativ simbol din joc este perla care poate genera un premiu fantastic de 450,000 credite cant pe o linie aterizeaza cinci simboluri similare iar pariul per linie are o valoare maxima.
Numele jocului sugereaza tematica care o ve-ti intalni in acest joc iar simbolurile de delfin si perla au un rol important in desfasurarea jocului.
Jocul la aparate Dolphin’s World include un format clasic cu 5 tamburi si 9 linii de bet care pot fi configurate cu ajutorul butoanelor situate in partea de jos a ecranului. Cu ajutorul simbolului de perla poti intra intr-o runda fantastica de rotiri gratuite unde poti acumula pana la 15 jocuri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Dolphin’s World este primul joc adaugat in data de 20-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Delfini Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Valiant Knight
8 ani in urma
372 Jucate
Frog Hunter
4 ani in urma
637 Jucate
Always Hot
10 ani in urma
775 Jucate
Poker la Aparate
10 ani in urma
416 Jucate
Lucky Dragon
8 ani in urma
448 Jucate
Highway Kings Pro
10 ani in urma
351 Jucate
Fruits and Sevens
5 ani in urma
408 Jucate
Aztec’s Fortune
8 ani in urma
451 Jucate
Silver Surfer
10 ani in urma
381 Jucate
Dragon King
6 ani in urma
415 Jucate
La Roulette
10 ani in urma
367 Jucate
Prowling Panther
8 ani in urma
407 Jucate