Diamond Jackpots


cod adsense
4 ani in urma 203 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Diamond Jackpots:

Daca esti un fanatic al jocurilor create in stil clasic care poseda o tematica de diamante atunci esti invitat sa testezi in mod gratuit Diamond Jackpots slot, un alt joc lansat recent de Blueprint Gaming. Este un joc simplu cu o structura moderna si un meniu usor de utilizat. Simbolurile utilizate in acest joc sunt diferite pietre pretioase de diferite culori si cartile clasice intalnite la majoritatea jocurilor create in stil clasic. Jocul Diamond Jackpots la aparate are in componenta sa 10 linii fixe si cinci tamburi. Bugetul jocului este de 1.000 credite din care poti aloca un pariu maxim de 200 credite.
Daca esti norocos si acumulezi 15+ simboluri de diamante pe tot ecranul atunci esti castigatorul unui jackpot de 10.000 monede. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Diamond Jackpots este primul joc adaugat in data de 14-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Diamante Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Midnight Diamonds
7 ani in urma
214 Jucate
The Mask of Zorro
4 ani in urma
250 Jucate
Diamond Queen
9 ani in urma
187 Jucate
Maganic Wars
8 ani in urma
182 Jucate
Fire Opals
9 ani in urma
175 Jucate
Crystal Cavern
8 ani in urma
184 Jucate
Just Jewels
9 ani in urma
176 Jucate
Columbus Deluxe
8 ani in urma
193 Jucate
Alaxe in Zombieland
7 ani in urma
176 Jucate
Beach Poker Fantasy
7 ani in urma
240 Jucate
Aces and Faces
7 ani in urma
204 Jucate
Golden Ark
8 ani in urma
175 Jucate