Dancing Dragon- Novomatic


cod adsense
5 ani in urma 357 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Dancing Dragon- Novomatic:

Calatoreste in orientul indepartat cu cel mai nou joc slot lansat de compania Novomatic si celebreaza noul an in stil oriental cu acest minunat joc lansat in 2017. Jocul la aparate Dancing Dragon poseda o grafica de ultima generatie iar animatiile si coloana sonora sunt excelente. Jocul include multe elemente inspirate din cultura asiatica precum un dragon rosu, artificii, lampioane, un portofel si simbolurile traditionale intalnite la multe jocuri create de Novomatic care au o valoare scazuta in acest joc.
Jocul de pacanele Dancing Dragon are o strucutra simpla care include 5 tamburi si 50 linii de bet. Jucatorul are ocazia de a paria un minim de 0,50 per line sau poate paria un maxim de 1,000 monede.
Jocul contine doua simboluri speciale. Cel mai important dintre acestea este simbolul de dragon rosu care este wild si poate genera cel mai mare premiu din joc. Caracteristica de rotiri gratuite se activeaza atunci cand ai un minim de trei simboluri de portofel pe o linie activa. Distractie placuta!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Dancing Dragon- Novomatic este primul joc adaugat in data de 7-septembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Sugarush
8 ani in urma
626 Jucate
Superfruit 7
5 ani in urma
485 Jucate
Aparate cu clopotei si septari
10 ani in urma
547 Jucate
Treasure of Horus
6 ani in urma
445 Jucate
Tiger’s Claw
5 ani in urma
376 Jucate
Poker pe plaja
11 ani in urma
383 Jucate
Crystal Waters
10 ani in urma
392 Jucate
Royal Gems
7 ani in urma
443 Jucate
Apex Wizard
6 ani in urma
644 Jucate
Aparate cu masini
10 ani in urma
0 Jucate
Get Clucky
6 ani in urma
517 Jucate
Midnight  Jewels
9 ani in urma
405 Jucate