Dancing Dragon- Novomatic


3 ani in urma 100 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Dancing Dragon- Novomatic:

Calatoreste in orientul indepartat cu cel mai nou joc slot lansat de compania Novomatic si celebreaza noul an in stil oriental cu acest minunat joc lansat in 2017. Jocul la aparate Dancing Dragon poseda o grafica de ultima generatie iar animatiile si coloana sonora sunt excelente. Jocul include multe elemente inspirate din cultura asiatica precum un dragon rosu, artificii, lampioane, un portofel si simbolurile traditionale intalnite la multe jocuri create de Novomatic care au o valoare scazuta in acest joc.
Jocul de pacanele Dancing Dragon are o strucutra simpla care include 5 tamburi si 50 linii de bet. Jucatorul are ocazia de a paria un minim de 0,50 per line sau poate paria un maxim de 1,000 monede.
Jocul contine doua simboluri speciale. Cel mai important dintre acestea este simbolul de dragon rosu care este wild si poate genera cel mai mare premiu din joc. Caracteristica de rotiri gratuite se activeaza atunci cand ai un minim de trei simboluri de portofel pe o linie activa. Distractie placuta!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Dancing Dragon- Novomatic este primul joc adaugat in data de 7-septembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Irish Magic
6 luni in urma
157 Jucate
Columbus
8 ani in urma
181 Jucate
Silver Bullet
8 ani in urma
97 Jucate
Royal Cash
5 ani in urma
115 Jucate
Jack Hammer 2
8 ani in urma
94 Jucate
Game of Luck
3 ani in urma
120 Jucate
More Chilli
3 ani in urma
94 Jucate
X-Man Slot
8 ani in urma
103 Jucate
Dog Casher
8 ani in urma
97 Jucate
Book of Sheba
5 luni in urma
132 Jucate
At The Movies
8 ani in urma
104 Jucate
Silly Slots
7 ani in urma
92 Jucate