Dancing Dragon- Novomatic


cod adsense
4 ani in urma 199 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Dancing Dragon- Novomatic:

Calatoreste in orientul indepartat cu cel mai nou joc slot lansat de compania Novomatic si celebreaza noul an in stil oriental cu acest minunat joc lansat in 2017. Jocul la aparate Dancing Dragon poseda o grafica de ultima generatie iar animatiile si coloana sonora sunt excelente. Jocul include multe elemente inspirate din cultura asiatica precum un dragon rosu, artificii, lampioane, un portofel si simbolurile traditionale intalnite la multe jocuri create de Novomatic care au o valoare scazuta in acest joc.
Jocul de pacanele Dancing Dragon are o strucutra simpla care include 5 tamburi si 50 linii de bet. Jucatorul are ocazia de a paria un minim de 0,50 per line sau poate paria un maxim de 1,000 monede.
Jocul contine doua simboluri speciale. Cel mai important dintre acestea este simbolul de dragon rosu care este wild si poate genera cel mai mare premiu din joc. Caracteristica de rotiri gratuite se activeaza atunci cand ai un minim de trei simboluri de portofel pe o linie activa. Distractie placuta!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Dancing Dragon- Novomatic este primul joc adaugat in data de 7-septembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Shining Crown
4 ani in urma
378 Jucate
Lost Treasures
9 ani in urma
211 Jucate
Day of the Dead
9 ani in urma
191 Jucate
Legend of the Nile
4 ani in urma
288 Jucate
Fruits’N’Stars: Holiday Edition
5 ani in urma
228 Jucate
HellRaiser
7 ani in urma
275 Jucate
Legends of Greece
7 ani in urma
290 Jucate
Sirens
7 ani in urma
413 Jucate
Relic Raiders
9 ani in urma
201 Jucate
Monkeys VS Sharks HD
7 ani in urma
223 Jucate
Dungeons and Dragons
9 ani in urma
246 Jucate
Buffalo
4 ani in urma
366 Jucate