Dancing Dragon- Novomatic


cod adsense
5 ani in urma 245 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Dancing Dragon- Novomatic:

Calatoreste in orientul indepartat cu cel mai nou joc slot lansat de compania Novomatic si celebreaza noul an in stil oriental cu acest minunat joc lansat in 2017. Jocul la aparate Dancing Dragon poseda o grafica de ultima generatie iar animatiile si coloana sonora sunt excelente. Jocul include multe elemente inspirate din cultura asiatica precum un dragon rosu, artificii, lampioane, un portofel si simbolurile traditionale intalnite la multe jocuri create de Novomatic care au o valoare scazuta in acest joc.
Jocul de pacanele Dancing Dragon are o strucutra simpla care include 5 tamburi si 50 linii de bet. Jucatorul are ocazia de a paria un minim de 0,50 per line sau poate paria un maxim de 1,000 monede.
Jocul contine doua simboluri speciale. Cel mai important dintre acestea este simbolul de dragon rosu care este wild si poate genera cel mai mare premiu din joc. Caracteristica de rotiri gratuite se activeaza atunci cand ai un minim de trei simboluri de portofel pe o linie activa. Distractie placuta!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Dancing Dragon- Novomatic este primul joc adaugat in data de 7-septembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Western Belles
9 ani in urma
333 Jucate
Tarzan
6 ani in urma
470 Jucate
Caribbean Poker
10 ani in urma
330 Jucate
Safe cracker slot
9 ani in urma
272 Jucate
Spartania la aparate
10 ani in urma
278 Jucate
Treasure of the Pyramids
8 ani in urma
353 Jucate
South Park
9 ani in urma
292 Jucate
Banana Splash
9 ani in urma
269 Jucate
Royal Secrets
5 ani in urma
467 Jucate
Cleopatra 2
9 ani in urma
325 Jucate
Berettas Vendetta
10 ani in urma
308 Jucate
Quick Hit Platinum
9 ani in urma
280 Jucate