Crazy Monkey 2


3 ani in urma 35 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Crazy Monkey 2:

Îmbarca-te în calatoria vietii tale in jungla periculoasa alaturi de personajul nostru principal, o maimuta nebuna cu Crazy Monkey 2 slot si profita de unica sansa de a castiga un jackpot de pana la 1.500.000 credite intr-o singura sesiune de joc. Acesta minunata aventura in jungla este propusa de compania Igrosoft, un joc nou care vine cu multe caracteristici de bonus si premii fabuloase in comparatie cu vechea versiune a jocului Crazy Monkey la aparate. Structura jocului este identica cu versiune veche iar simbolurile sunt neschimbate. Pe ecran sunt integrate simboluri precum o maimuta nebuna, banane, o broasca, o masca tiki, un fluture de culoare albastra si o pasare. Jocul de pacanele online Crazy Monkey 2 vine cu acelasi tip de structura standard de 5×3 tamburi, 9 linii fixe si un buget fix de 5.000 credite. Pariul maxim pe care jucatorul il poate aplica unei singure partide pate fi de 225 credite.
Simbolul de masca tiki este wild pentru toate simbolurile din joc iar simbolul de maimuta are rolul de simbol scatter. Cu trei simboluri de maimuta nebuna pe o linie activa porneste runda de super bonus.


INSTRUCTIUNI: Jocul Crazy Monkey 2 este primul joc adaugat in data de 20-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Animale Salbatice Aparate cu Jungla Aparate cu Maimute si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

5 reel slot
7 ani in urma
13 Jucate
Slot Classic
7 ani in urma
18 Jucate
Grace of Cleopatra
5 ani in urma
22 Jucate
2 Million BC
8 ani in urma
39 Jucate
Magical Forest
8 ani in urma
26 Jucate
Book of Pharaon
5 ani in urma
19 Jucate
Apollo God of the Sun
3 ani in urma
62 Jucate
Rise of Poseidon
4 ani in urma
19 Jucate
Book of Ra 3D
5 ani in urma
38 Jucate
Halloween Jack
2 ani in urma
26 Jucate
Maximum
5 ani in urma
26 Jucate
Diamond Slipper
7 ani in urma
29 Jucate