Crazy Monkey 2


cod adsense
5 ani in urma 504 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Crazy Monkey 2:

Îmbarca-te în calatoria vietii tale in jungla periculoasa alaturi de personajul nostru principal, o maimuta nebuna cu Crazy Monkey 2 slot si profita de unica sansa de a castiga un jackpot de pana la 1.500.000 credite intr-o singura sesiune de joc. Acesta minunata aventura in jungla este propusa de compania Igrosoft, un joc nou care vine cu multe caracteristici de bonus si premii fabuloase in comparatie cu vechea versiune a jocului Crazy Monkey la aparate. Structura jocului este identica cu versiune veche iar simbolurile sunt neschimbate. Pe ecran sunt integrate simboluri precum o maimuta nebuna, banane, o broasca, o masca tiki, un fluture de culoare albastra si o pasare. Jocul de pacanele online Crazy Monkey 2 vine cu acelasi tip de structura standard de 5×3 tamburi, 9 linii fixe si un buget fix de 5.000 credite. Pariul maxim pe care jucatorul il poate aplica unei singure partide pate fi de 225 credite.
Simbolul de masca tiki este wild pentru toate simbolurile din joc iar simbolul de maimuta are rolul de simbol scatter. Cu trei simboluri de maimuta nebuna pe o linie activa porneste runda de super bonus.


INSTRUCTIUNI: Jocul Crazy Monkey 2 este primul joc adaugat in data de 20-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Animale Salbatice Aparate cu Jungla Aparate cu Maimute si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Simple Jackpot Slots
10 ani in urma
369 Jucate
Burning Hot
8 ani in urma
711 Jucate
Stampede
5 ani in urma
499 Jucate
Distractie la aparate
10 ani in urma
340 Jucate
Table Blackjack
10 ani in urma
634 Jucate
Midnight Diamonds
8 ani in urma
488 Jucate
Slot cu capsuni si fructe
10 ani in urma
731 Jucate
Aparate  cupidon
10 ani in urma
322 Jucate
Fortune Farm
10 ani in urma
380 Jucate
Island
9 ani in urma
587 Jucate
Zeus the Thunderer
7 ani in urma
582 Jucate
Halloween slot creat de Microgaming
5 ani in urma
354 Jucate