Crazy Monkey 2


cod adsense
4 ani in urma 321 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Crazy Monkey 2:

Îmbarca-te în calatoria vietii tale in jungla periculoasa alaturi de personajul nostru principal, o maimuta nebuna cu Crazy Monkey 2 slot si profita de unica sansa de a castiga un jackpot de pana la 1.500.000 credite intr-o singura sesiune de joc. Acesta minunata aventura in jungla este propusa de compania Igrosoft, un joc nou care vine cu multe caracteristici de bonus si premii fabuloase in comparatie cu vechea versiune a jocului Crazy Monkey la aparate. Structura jocului este identica cu versiune veche iar simbolurile sunt neschimbate. Pe ecran sunt integrate simboluri precum o maimuta nebuna, banane, o broasca, o masca tiki, un fluture de culoare albastra si o pasare. Jocul de pacanele online Crazy Monkey 2 vine cu acelasi tip de structura standard de 5×3 tamburi, 9 linii fixe si un buget fix de 5.000 credite. Pariul maxim pe care jucatorul il poate aplica unei singure partide pate fi de 225 credite.
Simbolul de masca tiki este wild pentru toate simbolurile din joc iar simbolul de maimuta are rolul de simbol scatter. Cu trei simboluri de maimuta nebuna pe o linie activa porneste runda de super bonus.


INSTRUCTIUNI: Jocul Crazy Monkey 2 este primul joc adaugat in data de 20-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Animale Salbatice Aparate cu Jungla Aparate cu Maimute si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Just Jewels Deluxe
8 ani in urma
350 Jucate
Juicy Fruits
8 ani in urma
292 Jucate
Dr Magoos Adventure Slot
9 ani in urma
169 Jucate
Billiard Blitz
9 ani in urma
168 Jucate
Halloween Fortune
9 ani in urma
204 Jucate
Animale la aparate
8 ani in urma
193 Jucate
Cleopatra Queen of Slots
6 ani in urma
188 Jucate
Gem Queen
3 ani in urma
264 Jucate
Book Of Maya
5 ani in urma
264 Jucate
Royal la aparate
9 ani in urma
197 Jucate
Riches of Cleopatra
8 ani in urma
208 Jucate
Bingo Slot
8 ani in urma
192 Jucate