Crazy Bugs II


2 ani in urma 94 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Crazy Bugs II:

Intra si descopera cel mai popular joc slot lansat cu o tematica de insecte de compania EGT in acesta luna numit Crazy Bugs II. Este cea de a doua versiune a jocului cu acelasi nume si vine echipat cu cateva caracteristici diferite in comparatie cu versiunea anterioara.
Jocul la aparate Crazy Bugs II prezinta o structura clasica de 5 tamburi si 20 linii de bet iar pariul maxim care poate fi alocat unei sesiuni de joc este de 400 credite. Cu un pariu maxim de 400 credite si cinci simboluri de regina insectelor aterizate pe o linie orizontala ai accesul catre cel mai mare premiu oferit de acest joc adica 200,000 monede virtuale. De asemenea, acest simbol este un simbol joker si poate inclui toate elementele din joc cu exceptia simbolului de nota muzicala care este simbol bonus si simbolul de musca care este scatter. 15 jocuri gratuite pot fi capturate cu x3, x4 sau x5 simboluri de nota muzicala pe o linie activa. Mult Noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Crazy Bugs II este primul joc adaugat in data de 4-decembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino aparate cu fructe Aparate cu Insecte Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Treasure of the Pyramids
6 ani in urma
78 Jucate
Joc la aparate Star Trek
8 ani in urma
69 Jucate
Dolphin Spins
7 ani in urma
87 Jucate
Book Of Maya
4 ani in urma
105 Jucate
Eye of Horus
3 ani in urma
244 Jucate
Sizzling Gems
6 ani in urma
87 Jucate
Power Stars
6 ani in urma
158 Jucate
Poker World
8 ani in urma
88 Jucate
Hot Seven
3 ani in urma
82 Jucate
Crazy Quilt Solitaire
8 ani in urma
70 Jucate
Animale la aparate
7 ani in urma
80 Jucate
Midnight  Jewels
7 ani in urma
82 Jucate