LINKURI SPONSORIZATE  Crazy Bugs II

  309 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Crazy Bugs II:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Intra si descopera cel mai popular joc slot lansat cu o tematica de insecte de compania EGT in acesta luna numit Crazy Bugs II. Este cea de a doua versiune a jocului cu acelasi nume si vine echipat cu cateva caracteristici diferite in comparatie cu versiunea anterioara.
  Jocul la aparate Crazy Bugs II prezinta o structura clasica de 5 tamburi si 20 linii de bet iar pariul maxim care poate fi alocat unei sesiuni de joc este de 400 credite. Cu un pariu maxim de 400 credite si cinci simboluri de regina insectelor aterizate pe o linie orizontala ai accesul catre cel mai mare premiu oferit de acest joc adica 200,000 monede virtuale. De asemenea, acest simbol este un simbol joker si poate inclui toate elementele din joc cu exceptia simbolului de nota muzicala care este simbol bonus si simbolul de musca care este scatter. 15 jocuri gratuite pot fi capturate cu x3, x4 sau x5 simboluri de nota muzicala pe o linie activa. Mult Noroc!!!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Crazy Bugs II este primul joc adaugat in data de 4-decembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino aparate cu fructe Aparate cu Insecte Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 309 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Crazy Bugs II trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Crazy Bugs II

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE