Crazy Bugs II


cod adsense
3 ani in urma 178 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Crazy Bugs II:

Intra si descopera cel mai popular joc slot lansat cu o tematica de insecte de compania EGT in acesta luna numit Crazy Bugs II. Este cea de a doua versiune a jocului cu acelasi nume si vine echipat cu cateva caracteristici diferite in comparatie cu versiunea anterioara.
Jocul la aparate Crazy Bugs II prezinta o structura clasica de 5 tamburi si 20 linii de bet iar pariul maxim care poate fi alocat unei sesiuni de joc este de 400 credite. Cu un pariu maxim de 400 credite si cinci simboluri de regina insectelor aterizate pe o linie orizontala ai accesul catre cel mai mare premiu oferit de acest joc adica 200,000 monede virtuale. De asemenea, acest simbol este un simbol joker si poate inclui toate elementele din joc cu exceptia simbolului de nota muzicala care este simbol bonus si simbolul de musca care este scatter. 15 jocuri gratuite pot fi capturate cu x3, x4 sau x5 simboluri de nota muzicala pe o linie activa. Mult Noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Crazy Bugs II este primul joc adaugat in data de 4-decembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino aparate cu fructe Aparate cu Insecte Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Silk Road
6 ani in urma
191 Jucate
Cash Hunter
9 ani in urma
158 Jucate
Six Million Dollar Man
8 ani in urma
142 Jucate
Hot Fruits 20
3 ani in urma
222 Jucate
Mega Hot
7 ani in urma
221 Jucate
Always Hot Deluxe
5 ani in urma
295 Jucate
Halloween slot creat de Microgaming
4 ani in urma
154 Jucate
Wild Shark
3 ani in urma
184 Jucate
Day of the Dead
8 ani in urma
155 Jucate
Unicorn Magic
3 ani in urma
237 Jucate
Lucky Lady’s Charm Deluxe 6
3 ani in urma
239 Jucate
Aparate cu fructe exotice
8 ani in urma
203 Jucate