Colossus Fruits


1 an in urma 170 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Colossus Fruits:

Pasionat de jocuri clasice cu tematica de fructe? Colossus Fruits este jocul la aparate perfect pentru tine. Discutam azi de Colossus Fruits, un nou joc propus de compania Spinomenal, un joc care include simboluri gigant, simboluri colosale si trei simboluri speciale care iti vor da accesul la doua functii speciale.
În fundal, veți vedea că este o simplă imagine de culoare neagră, iar simbolurile încorporate în joc sunt reprezentate de pepeni verzi, cireșe, struguri, 777 și multe altele. Jocul Colossus Fruits are cinci tamburi, 30 de linii de plată și 5.000 de monede pe oferite gratuit pentru a incepe jocul.
Jocul Colossus Fruits include următoarele caracteristici speciale: simbolul wild, care este reprezentat de pictograma Wild și funcționează ca un înlocuitor pentru simbolurile scatter și bonus si simbolul scatter care este reprezentat de simbolul free spins care va declanșa funcția free spins, unde puteți câștiga până la 10 rotiri gratuite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Colossus Fruits este primul joc adaugat in data de 27-septembrie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Wings of Riches
1 an in urma
195 Jucate
Lucky Dragon
6 ani in urma
116 Jucate
Drunk-BlackJack
8 ani in urma
114 Jucate
Stoats Stash
8 ani in urma
99 Jucate
Crazy Quilt Solitaire
8 ani in urma
101 Jucate
Win Wizards
4 ani in urma
125 Jucate
Aparate cu telefoane mobile
8 ani in urma
144 Jucate
Aparate cu carti
8 ani in urma
95 Jucate
Eye of Horus
3 ani in urma
347 Jucate
Quest to the West
7 luni in urma
216 Jucate
Wild Princess
4 ani in urma
176 Jucate
Ruleta gratis
8 ani in urma
126 Jucate