Colossus Fruits


cod adsense
3 ani in urma 480 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Colossus Fruits:

Pasionat de jocuri clasice cu tematica de fructe? Colossus Fruits este jocul la aparate perfect pentru tine. Discutam azi de Colossus Fruits, un nou joc propus de compania Spinomenal, un joc care include simboluri gigant, simboluri colosale si trei simboluri speciale care iti vor da accesul la doua functii speciale.
În fundal, veți vedea că este o simplă imagine de culoare neagră, iar simbolurile încorporate în joc sunt reprezentate de pepeni verzi, cireșe, struguri, 777 și multe altele. Jocul Colossus Fruits are cinci tamburi, 30 de linii de plată și 5.000 de monede pe oferite gratuit pentru a incepe jocul.
Jocul Colossus Fruits include următoarele caracteristici speciale: simbolul wild, care este reprezentat de pictograma Wild și funcționează ca un înlocuitor pentru simbolurile scatter și bonus si simbolul scatter care este reprezentat de simbolul free spins care va declanșa funcția free spins, unde puteți câștiga până la 10 rotiri gratuite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Colossus Fruits este primul joc adaugat in data de 27-septembrie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Joking Apart Poker
10 ani in urma
259 Jucate
Bells On Fire
5 ani in urma
269 Jucate
3 Card Poker
10 ani in urma
254 Jucate
Indian Gold
5 ani in urma
381 Jucate
Rich Girl
9 ani in urma
327 Jucate
Riviera Riches
9 ani in urma
326 Jucate
Aparate cu cirese
10 ani in urma
0 Jucate
Bananas go Bahamas
9 ani in urma
364 Jucate
Germinator
9 ani in urma
414 Jucate
Wild Wolf
9 ani in urma
320 Jucate
40 Super Hot
5 ani in urma
314 Jucate
Royal Gems
6 ani in urma
309 Jucate