Colossus Fruits


1 an in urma 110 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Colossus Fruits:

Pasionat de jocuri clasice cu tematica de fructe? Colossus Fruits este jocul la aparate perfect pentru tine. Discutam azi de Colossus Fruits, un nou joc propus de compania Spinomenal, un joc care include simboluri gigant, simboluri colosale si trei simboluri speciale care iti vor da accesul la doua functii speciale.
În fundal, veți vedea că este o simplă imagine de culoare neagră, iar simbolurile încorporate în joc sunt reprezentate de pepeni verzi, cireșe, struguri, 777 și multe altele. Jocul Colossus Fruits are cinci tamburi, 30 de linii de plată și 5.000 de monede pe oferite gratuit pentru a incepe jocul.
Jocul Colossus Fruits include următoarele caracteristici speciale: simbolul wild, care este reprezentat de pictograma Wild și funcționează ca un înlocuitor pentru simbolurile scatter și bonus si simbolul scatter care este reprezentat de simbolul free spins care va declanșa funcția free spins, unde puteți câștiga până la 10 rotiri gratuite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Colossus Fruits este primul joc adaugat in data de 27-septembrie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Easter Surprise
8 ani in urma
71 Jucate
Aparate cu fete
8 ani in urma
66 Jucate
Simple Jackpot Slots
7 ani in urma
55 Jucate
Exotic Cats
2 ani in urma
94 Jucate
Alien Robots
8 ani in urma
64 Jucate
Quick Hit Las Vegas
6 ani in urma
79 Jucate
Iron Man 2
8 ani in urma
62 Jucate
Jack Hammer Slot
8 ani in urma
119 Jucate
Pirates Treasure Trove
6 ani in urma
66 Jucate
Legend of Cleopatra
3 ani in urma
56 Jucate
Fruit Sensation
7 ani in urma
61 Jucate
Troll Hunters
7 ani in urma
61 Jucate