Colossus Fruits


cod adsense
2 ani in urma 288 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Colossus Fruits:

Pasionat de jocuri clasice cu tematica de fructe? Colossus Fruits este jocul la aparate perfect pentru tine. Discutam azi de Colossus Fruits, un nou joc propus de compania Spinomenal, un joc care include simboluri gigant, simboluri colosale si trei simboluri speciale care iti vor da accesul la doua functii speciale.
În fundal, veți vedea că este o simplă imagine de culoare neagră, iar simbolurile încorporate în joc sunt reprezentate de pepeni verzi, cireșe, struguri, 777 și multe altele. Jocul Colossus Fruits are cinci tamburi, 30 de linii de plată și 5.000 de monede pe oferite gratuit pentru a incepe jocul.
Jocul Colossus Fruits include următoarele caracteristici speciale: simbolul wild, care este reprezentat de pictograma Wild și funcționează ca un înlocuitor pentru simbolurile scatter și bonus si simbolul scatter care este reprezentat de simbolul free spins care va declanșa funcția free spins, unde puteți câștiga până la 10 rotiri gratuite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Colossus Fruits este primul joc adaugat in data de 27-septembrie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Warlords: Crystals of Power
5 ani in urma
220 Jucate
Quick Hit Pro
7 ani in urma
211 Jucate
Keno Egiptean
9 ani in urma
178 Jucate
Top Fruits
9 ani in urma
166 Jucate
Egyptian Gold
7 ani in urma
216 Jucate
Mermaid’s Diamond
4 ani in urma
209 Jucate
Cluedo
8 ani in urma
222 Jucate
100 Super Hot
4 ani in urma
436 Jucate
Cleopatra Gold
2 ani in urma
516 Jucate
The Alchemist
7 ani in urma
250 Jucate
Amazon Queen
9 ani in urma
213 Jucate
Romania Slot
6 ani in urma
234 Jucate