LINKURI SPONSORIZATE  Colossus Fruits

  411 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Colossus Fruits:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Pasionat de jocuri clasice cu tematica de fructe? Colossus Fruits este jocul la aparate perfect pentru tine. Discutam azi de Colossus Fruits, un nou joc propus de compania Spinomenal, un joc care include simboluri gigant, simboluri colosale si trei simboluri speciale care iti vor da accesul la doua functii speciale.
  În fundal, veți vedea că este o simplă imagine de culoare neagră, iar simbolurile încorporate în joc sunt reprezentate de pepeni verzi, cireșe, struguri, 777 și multe altele. Jocul Colossus Fruits are cinci tamburi, 30 de linii de plată și 5.000 de monede pe oferite gratuit pentru a incepe jocul.
  Jocul Colossus Fruits include următoarele caracteristici speciale: simbolul wild, care este reprezentat de pictograma Wild și funcționează ca un înlocuitor pentru simbolurile scatter și bonus si simbolul scatter care este reprezentat de simbolul free spins care va declanșa funcția free spins, unde puteți câștiga până la 10 rotiri gratuite.

  INSTRUCTIUNI: Jocul Colossus Fruits este primul joc adaugat in data de 27-septembrie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 411 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Colossus Fruits trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Colossus Fruits

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE