Cleopatra’s Glory


cod adsense
3 ani in urma 157 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Cleopatra’s Glory:

Calatoreste alaturi de noi in Egiptul antic cu Cleopatra’s Glory slot si descopera misterele cele mai puternice regine din cultura egipteana, multumita companiei AllBet care a lansat acest joc la inceputul anului 2018. Jocul vine echipat cu o tematica inspirata din egiptul antic iar personajul principal al acestui joc este chiar regina Cleopatra. Este foarte usor de observat faptul ca simbolurile incluse in timpul jocului sunt reprezentate de diferite elemente egiptene precum piramide, faraoni, gandaci, zeul Horus, Ochiul lui Horus si multe altele. Configuratia jocului la aparate Cleopatra’s Glory este foarte simpla si cuprinde pana la 25 linii selectionabile si o configuratie de 5 tamburi si 3 randuri. Pariul maxim care poate fi setat pe o linie poate fi de 125 credite in timp ce pariul minim poate fi de 0,20.
Jocul are trei simboluri speciale, reprezentate de simbolul wild (Cleopatra), simbolul scatter (Horus) si un simbol de bonus (faraon). Simbolul cu zeul Horus iti da accesul la o runda cu 10 rotiri gratuite iar simbolul de faraon iti ofera premii speciale cand apare o combinatie de x3, x4 sau x5 simboluri identice pe o linie activa. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Cleopatra’s Glory este primul joc adaugat in data de 8-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Piramide Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Pirati la aparate
8 ani in urma
113 Jucate
Sahara Nights
2 ani in urma
245 Jucate
Sharky
8 ani in urma
200 Jucate
Evolution Slot
8 ani in urma
138 Jucate
Bere la aparate
8 ani in urma
136 Jucate
Carti 21
8 ani in urma
274 Jucate
Star Trek
8 ani in urma
136 Jucate
Excalibur ca la aparate
8 ani in urma
122 Jucate
Aztec Empire
7 ani in urma
168 Jucate
Cinderella Wintime
3 ani in urma
140 Jucate
Win Wizards
5 ani in urma
163 Jucate
Lucky Farmer
8 ani in urma
132 Jucate