Cleopatra’s Glory


cod adsense
4 ani in urma 316 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Cleopatra’s Glory:

Calatoreste alaturi de noi in Egiptul antic cu Cleopatra’s Glory slot si descopera misterele cele mai puternice regine din cultura egipteana, multumita companiei AllBet care a lansat acest joc la inceputul anului 2018. Jocul vine echipat cu o tematica inspirata din egiptul antic iar personajul principal al acestui joc este chiar regina Cleopatra. Este foarte usor de observat faptul ca simbolurile incluse in timpul jocului sunt reprezentate de diferite elemente egiptene precum piramide, faraoni, gandaci, zeul Horus, Ochiul lui Horus si multe altele. Configuratia jocului la aparate Cleopatra’s Glory este foarte simpla si cuprinde pana la 25 linii selectionabile si o configuratie de 5 tamburi si 3 randuri. Pariul maxim care poate fi setat pe o linie poate fi de 125 credite in timp ce pariul minim poate fi de 0,20.
Jocul are trei simboluri speciale, reprezentate de simbolul wild (Cleopatra), simbolul scatter (Horus) si un simbol de bonus (faraon). Simbolul cu zeul Horus iti da accesul la o runda cu 10 rotiri gratuite iar simbolul de faraon iti ofera premii speciale cand apare o combinatie de x3, x4 sau x5 simboluri identice pe o linie activa. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Cleopatra’s Glory este primul joc adaugat in data de 8-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Piramide Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Untamed Bengal Tiger
8 ani in urma
268 Jucate
Magic Rabbit
9 ani in urma
281 Jucate
Slingo super slot
9 ani in urma
235 Jucate
Dolphin Gold
7 ani in urma
252 Jucate
Gonzo’s Quest
9 ani in urma
221 Jucate
Book of Ra Mobile
4 ani in urma
375 Jucate
Mustang Gold
3 ani in urma
289 Jucate
Hotline
4 ani in urma
367 Jucate
Buffalo Blitz 2
2 ani in urma
476 Jucate
Wonky Wabbits
8 ani in urma
241 Jucate
Safari King
3 ani in urma
249 Jucate
Tiger Warrior
5 ani in urma
204 Jucate