Cleopatra’s Glory


cod adsense
4 ani in urma 493 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Cleopatra’s Glory:

Calatoreste alaturi de noi in Egiptul antic cu Cleopatra’s Glory slot si descopera misterele cele mai puternice regine din cultura egipteana, multumita companiei AllBet care a lansat acest joc la inceputul anului 2018. Jocul vine echipat cu o tematica inspirata din egiptul antic iar personajul principal al acestui joc este chiar regina Cleopatra. Este foarte usor de observat faptul ca simbolurile incluse in timpul jocului sunt reprezentate de diferite elemente egiptene precum piramide, faraoni, gandaci, zeul Horus, Ochiul lui Horus si multe altele. Configuratia jocului la aparate Cleopatra’s Glory este foarte simpla si cuprinde pana la 25 linii selectionabile si o configuratie de 5 tamburi si 3 randuri. Pariul maxim care poate fi setat pe o linie poate fi de 125 credite in timp ce pariul minim poate fi de 0,20.
Jocul are trei simboluri speciale, reprezentate de simbolul wild (Cleopatra), simbolul scatter (Horus) si un simbol de bonus (faraon). Simbolul cu zeul Horus iti da accesul la o runda cu 10 rotiri gratuite iar simbolul de faraon iti ofera premii speciale cand apare o combinatie de x3, x4 sau x5 simboluri identice pe o linie activa. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Cleopatra’s Glory este primul joc adaugat in data de 8-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Piramide Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Crazy Monkey
10 ani in urma
1168 Jucate
Boo of Ra 6
5 ani in urma
317 Jucate
Cash Hunter
10 ani in urma
295 Jucate
Reel Steal
10 ani in urma
515 Jucate
Rich Wilde and the Shield of Athena
3 ani in urma
650 Jucate
Haunted Mansion
9 ani in urma
307 Jucate
Dragon King
6 ani in urma
347 Jucate
Raging Rhino Rampage
2 ani in urma
415 Jucate
Sizzling Hot Gold
9 ani in urma
368 Jucate
Rise of Ra
9 ani in urma
480 Jucate
Tiger Heart
6 ani in urma
381 Jucate
Fireworks slots
9 ani in urma
321 Jucate