Cleopatra’s Glory


cod adsense
3 ani in urma 228 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Cleopatra’s Glory:

Calatoreste alaturi de noi in Egiptul antic cu Cleopatra’s Glory slot si descopera misterele cele mai puternice regine din cultura egipteana, multumita companiei AllBet care a lansat acest joc la inceputul anului 2018. Jocul vine echipat cu o tematica inspirata din egiptul antic iar personajul principal al acestui joc este chiar regina Cleopatra. Este foarte usor de observat faptul ca simbolurile incluse in timpul jocului sunt reprezentate de diferite elemente egiptene precum piramide, faraoni, gandaci, zeul Horus, Ochiul lui Horus si multe altele. Configuratia jocului la aparate Cleopatra’s Glory este foarte simpla si cuprinde pana la 25 linii selectionabile si o configuratie de 5 tamburi si 3 randuri. Pariul maxim care poate fi setat pe o linie poate fi de 125 credite in timp ce pariul minim poate fi de 0,20.
Jocul are trei simboluri speciale, reprezentate de simbolul wild (Cleopatra), simbolul scatter (Horus) si un simbol de bonus (faraon). Simbolul cu zeul Horus iti da accesul la o runda cu 10 rotiri gratuite iar simbolul de faraon iti ofera premii speciale cand apare o combinatie de x3, x4 sau x5 simboluri identice pe o linie activa. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Cleopatra’s Glory este primul joc adaugat in data de 8-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Piramide Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Beach Poker Fantasy
7 ani in urma
213 Jucate
Caribbean Poker
9 ani in urma
195 Jucate
Golden Jungle
5 ani in urma
256 Jucate
Cleopatra Plus
3 ani in urma
222 Jucate
Treasure under sea
8 ani in urma
185 Jucate
Ultimate Hot
4 ani in urma
204 Jucate
Genius of Leonardo
4 ani in urma
215 Jucate
Kingdom of Legend
5 ani in urma
205 Jucate
Aparate cu pirati
8 ani in urma
0 Jucate
Jumbo Stampede
3 ani in urma
240 Jucate
Buffalo
4 ani in urma
320 Jucate
Crazy Monkey 2
4 ani in urma
309 Jucate