Cleopatra’s Glory


cod adsense
5 ani in urma 591 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Cleopatra’s Glory:

Calatoreste alaturi de noi in Egiptul antic cu Cleopatra’s Glory slot si descopera misterele cele mai puternice regine din cultura egipteana, multumita companiei AllBet care a lansat acest joc la inceputul anului 2018. Jocul vine echipat cu o tematica inspirata din egiptul antic iar personajul principal al acestui joc este chiar regina Cleopatra. Este foarte usor de observat faptul ca simbolurile incluse in timpul jocului sunt reprezentate de diferite elemente egiptene precum piramide, faraoni, gandaci, zeul Horus, Ochiul lui Horus si multe altele. Configuratia jocului la aparate Cleopatra’s Glory este foarte simpla si cuprinde pana la 25 linii selectionabile si o configuratie de 5 tamburi si 3 randuri. Pariul maxim care poate fi setat pe o linie poate fi de 125 credite in timp ce pariul minim poate fi de 0,20.
Jocul are trei simboluri speciale, reprezentate de simbolul wild (Cleopatra), simbolul scatter (Horus) si un simbol de bonus (faraon). Simbolul cu zeul Horus iti da accesul la o runda cu 10 rotiri gratuite iar simbolul de faraon iti ofera premii speciale cand apare o combinatie de x3, x4 sau x5 simboluri identice pe o linie activa. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Cleopatra’s Glory este primul joc adaugat in data de 8-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Piramide Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Egyptian Gods
8 ani in urma
505 Jucate
Diamond Dogs
10 ani in urma
396 Jucate
10001 Nights
2 ani in urma
702 Jucate
Jokers Wild Slots
10 ani in urma
442 Jucate
Tiger Heart
6 ani in urma
461 Jucate
Aparate cu fructe exotice
10 ani in urma
537 Jucate
Nefertiti’s Gold
5 ani in urma
384 Jucate
American  Poker II
11 ani in urma
1205 Jucate
Book of Fortune
5 ani in urma
493 Jucate
Crazy Vegas
10 ani in urma
419 Jucate
Aztec Spins
3 ani in urma
648 Jucate
Red Chilli Wins
3 ani in urma
1016 Jucate