Cleopatra Regina Egiptului


cod adsense
5 ani in urma 354 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Cleopatra Regina Egiptului:

Daca esti pasionat de cultura egiptului antic si vrei sa descoperi noi mistere despre cea mai puternica regina a egiptului atunci esti invitat sa testezi in mod gratuit jocul Cleopatra Regina Egiptului slot, unul din cele mai reusite jocuri lansate de compania Gameplay Interactive. Acest joc ofera o grafica uimitoare iar animatiile si muzica de fundal sunt incredibile. Majoritatea simbolurilor incluse pe ecran se refera la obiecte din Egiptul antic precum gandaci sacrii, regina Egiptului, un faraon de aur, sarcofag si multe alte elemente.
Jocul la aparate Cleopatra Regina Egiptului contine 50 linii de plata si cinci tamburi. Vei intalni in timpul jocului trei caracteristici interesante reprezentate de funcia de bonus care este activata de simbolul de faraon de aur, functia de rotiri gratuite care este activata de simbolul de leopard si un simbol wild intalnit la majoritatea jocurilor de pe internet. Mult Noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Cleopatra Regina Egiptului este primul joc adaugat in data de 29-iulie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Comori Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Just Jewels
10 ani in urma
263 Jucate
Savannah Cash
5 ani in urma
340 Jucate
Book of Aztec
7 ani in urma
347 Jucate
Sabertooth
3 ani in urma
719 Jucate
Asian Beauty
9 ani in urma
364 Jucate
Mini Cleopatra
8 ani in urma
303 Jucate
Double Gem
4 ani in urma
318 Jucate
King’s Treasure
6 ani in urma
460 Jucate
Cleopatra Last of the Pharaohs
2 ani in urma
662 Jucate
Amazon Slot
9 ani in urma
329 Jucate
Pure Platinum
9 ani in urma
295 Jucate
Wolf Ridge
4 ani in urma
580 Jucate