LINKURI SPONSORIZATECleopatra Regina Egiptului

720 ori


Descriere si functionalitati pentru slotul online Cleopatra Regina Egiptului:

Please complete the required fields.
Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

Daca esti pasionat de cultura egiptului antic si vrei sa descoperi noi mistere despre cea mai puternica regina a egiptului atunci esti invitat sa testezi in mod gratuit jocul Cleopatra Regina Egiptului slot, unul din cele mai reusite jocuri lansate de compania Gameplay Interactive. Acest joc ofera o grafica uimitoare iar animatiile si muzica de fundal sunt incredibile. Majoritatea simbolurilor incluse pe ecran se refera la obiecte din Egiptul antic precum gandaci sacrii, regina Egiptului, un faraon de aur, sarcofag si multe alte elemente.
Jocul la aparate Cleopatra Regina Egiptului contine 50 linii de plata si cinci tamburi. Vei intalni in timpul jocului trei caracteristici interesante reprezentate de funcia de bonus care este activata de simbolul de faraon de aur, functia de rotiri gratuite care este activata de simbolul de leopard si un simbol wild intalnit la majoritatea jocurilor de pe internet. Mult Noroc!!!

INSTRUCTIUNI: Jocul Cleopatra Regina Egiptului este primul joc adaugat in data de 29-iulie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Comori Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 720 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Pentru a juca Cleopatra Regina Egiptului trebuie sa instalati:

Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

Comenteaza jocul Cleopatra Regina Egiptului

FACEBOOK


LINKURI SPONSORIZATE