Cleopatra Regina Egiptului


cod adsense
4 ani in urma 280 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Cleopatra Regina Egiptului:

Daca esti pasionat de cultura egiptului antic si vrei sa descoperi noi mistere despre cea mai puternica regina a egiptului atunci esti invitat sa testezi in mod gratuit jocul Cleopatra Regina Egiptului slot, unul din cele mai reusite jocuri lansate de compania Gameplay Interactive. Acest joc ofera o grafica uimitoare iar animatiile si muzica de fundal sunt incredibile. Majoritatea simbolurilor incluse pe ecran se refera la obiecte din Egiptul antic precum gandaci sacrii, regina Egiptului, un faraon de aur, sarcofag si multe alte elemente.
Jocul la aparate Cleopatra Regina Egiptului contine 50 linii de plata si cinci tamburi. Vei intalni in timpul jocului trei caracteristici interesante reprezentate de funcia de bonus care este activata de simbolul de faraon de aur, functia de rotiri gratuite care este activata de simbolul de leopard si un simbol wild intalnit la majoritatea jocurilor de pe internet. Mult Noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Cleopatra Regina Egiptului este primul joc adaugat in data de 29-iulie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Comori Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Curious Machine
9 ani in urma
252 Jucate
Eye of the Amulet
4 ani in urma
257 Jucate
Sumatran Storm
5 ani in urma
266 Jucate
Western Belles
8 ani in urma
278 Jucate
Columbus Deluxe
9 ani in urma
243 Jucate
Mystic Dreams
9 ani in urma
240 Jucate
Riches of India
9 ani in urma
250 Jucate
Ultra Hold and Spin
2 ani in urma
329 Jucate
Royal Sevens Slots
9 ani in urma
190 Jucate
Lucky Dragon
7 ani in urma
272 Jucate
Super 20
5 ani in urma
380 Jucate
Cleopatra Mega Jackpots
7 ani in urma
247 Jucate