Cleopatra Plus


cod adsense
3 ani in urma 300 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Cleopatra Plus:

Cleopatra Plus este tipul de joc slot care transporta toti aventurieri intr-o calatorie plina de aventura in Egiptul antic, un joc la aparate care ofera sansa de a castiga premii fabuloase si de a activa cateva caracteristici interesante. Eroina principala care anima acest joc este binenteles printesa Nilului Cleopatra iar restul simbolurilor sunt reprezentate de diferite artefacte si elemente din egiptul antic. Jocul Cleopatra Plus are un aspect placut cand discutam de structura si ecran, este optimizat pentru majoritatea dispozitivelor mobile si vine cu un RTP variabil intre 92,89% si 96,50%.
De asemenea, configuratia sa include 5×3 tamburi si 40 linii de premii si aventura. Jucatorul poate seta un pariu maxim de 25 credite per linie.
In timpul jocului vei intalni trei zei egipteni precum Aset, Bastet si Hathor care pot debloca patru nivele de castiguri diferite. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Cleopatra Plus este primul joc adaugat in data de 20-iulie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Jocuri Aparate Sloturi de IGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Spartan
7 ani in urma
432 Jucate
Lucky Drink
5 ani in urma
264 Jucate
Aztec Gold
9 ani in urma
309 Jucate
Cleopatra Last of the Pharaohs
2 ani in urma
590 Jucate
Pirates Treasure Trove
7 ani in urma
277 Jucate
Grace of Cleopatra
7 ani in urma
200 Jucate
Resident  3
9 ani in urma
416 Jucate
Mystic Dreams
9 ani in urma
242 Jucate
Magic Rabbit Slots
9 ani in urma
215 Jucate
Dr Watts Up
9 ani in urma
222 Jucate
Zombies Slot
9 ani in urma
194 Jucate
Hot Choice
4 ani in urma
354 Jucate