Cleopatra Plus


cod adsense
4 ani in urma 419 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Cleopatra Plus:

Cleopatra Plus este tipul de joc slot care transporta toti aventurieri intr-o calatorie plina de aventura in Egiptul antic, un joc la aparate care ofera sansa de a castiga premii fabuloase si de a activa cateva caracteristici interesante. Eroina principala care anima acest joc este binenteles printesa Nilului Cleopatra iar restul simbolurilor sunt reprezentate de diferite artefacte si elemente din egiptul antic. Jocul Cleopatra Plus are un aspect placut cand discutam de structura si ecran, este optimizat pentru majoritatea dispozitivelor mobile si vine cu un RTP variabil intre 92,89% si 96,50%.
De asemenea, configuratia sa include 5×3 tamburi si 40 linii de premii si aventura. Jucatorul poate seta un pariu maxim de 25 credite per linie.
In timpul jocului vei intalni trei zei egipteni precum Aset, Bastet si Hathor care pot debloca patru nivele de castiguri diferite. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Cleopatra Plus este primul joc adaugat in data de 20-iulie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Jocuri Aparate Sloturi de IGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Ultra Seven
5 ani in urma
486 Jucate
Aparat cu fructe si bar
10 ani in urma
311 Jucate
Diamond Dozen
10 ani in urma
416 Jucate
Safari Slot
9 ani in urma
443 Jucate
Alice and the Mad Tea Party
9 ani in urma
311 Jucate
Neptunes Fortune Megaways
2 ani in urma
385 Jucate
Big Top
9 ani in urma
494 Jucate
American slot
10 ani in urma
369 Jucate
Pirates Treasure Trove
8 ani in urma
411 Jucate
Pharaoh’s Gold
5 ani in urma
374 Jucate
Jack Hammer Slot
10 ani in urma
367 Jucate
Rise of Athena
2 ani in urma
643 Jucate