LINKURI SPONSORIZATE  Cleopatra Plus

  431 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Cleopatra Plus:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Cleopatra Plus este tipul de joc slot care transporta toti aventurieri intr-o calatorie plina de aventura in Egiptul antic, un joc la aparate care ofera sansa de a castiga premii fabuloase si de a activa cateva caracteristici interesante. Eroina principala care anima acest joc este binenteles printesa Nilului Cleopatra iar restul simbolurilor sunt reprezentate de diferite artefacte si elemente din egiptul antic. Jocul Cleopatra Plus are un aspect placut cand discutam de structura si ecran, este optimizat pentru majoritatea dispozitivelor mobile si vine cu un RTP variabil intre 92,89% si 96,50%.
  De asemenea, configuratia sa include 5×3 tamburi si 40 linii de premii si aventura. Jucatorul poate seta un pariu maxim de 25 credite per linie.
  In timpul jocului vei intalni trei zei egipteni precum Aset, Bastet si Hathor care pot debloca patru nivele de castiguri diferite. Mult noroc!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Cleopatra Plus este primul joc adaugat in data de 20-iulie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Jocuri Aparate Sloturi de IGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 431 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Cleopatra Plus trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Cleopatra Plus

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE