Cleopatra Plus


2 ani in urma 72 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Cleopatra Plus:

Cleopatra Plus este tipul de joc slot care transporta toti aventurieri intr-o calatorie plina de aventura in Egiptul antic, un joc la aparate care ofera sansa de a castiga premii fabuloase si de a activa cateva caracteristici interesante. Eroina principala care anima acest joc este binenteles printesa Nilului Cleopatra iar restul simbolurilor sunt reprezentate de diferite artefacte si elemente din egiptul antic. Jocul Cleopatra Plus are un aspect placut cand discutam de structura si ecran, este optimizat pentru majoritatea dispozitivelor mobile si vine cu un RTP variabil intre 92,89% si 96,50%.
De asemenea, configuratia sa include 5×3 tamburi si 40 linii de premii si aventura. Jucatorul poate seta un pariu maxim de 25 credite per linie.
In timpul jocului vei intalni trei zei egipteni precum Aset, Bastet si Hathor care pot debloca patru nivele de castiguri diferite. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Cleopatra Plus este primul joc adaugat in data de 20-iulie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Jocuri Aparate Sloturi de IGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Legends of Greece
6 ani in urma
48 Jucate
Siberian Storm Dual Play
3 ani in urma
52 Jucate
Poker englezesc
7 ani in urma
49 Jucate
Rich Wilde and the Shield of Athena
4 luni in urma
132 Jucate
Pirate 2
6 ani in urma
48 Jucate
Pirati la aparate
7 ani in urma
45 Jucate
Monkeys VS Sharks HD
6 ani in urma
47 Jucate
Oasis Poker
8 ani in urma
58 Jucate
Pandemonium Pool
8 ani in urma
51 Jucate
Super Nudge 6000
8 ani in urma
50 Jucate
Queen Of Hearts Deluxe
5 ani in urma
70 Jucate
Fruit a loot
7 ani in urma
50 Jucate