Cleopatra Plus


cod adsense
2 ani in urma 176 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Cleopatra Plus:

Cleopatra Plus este tipul de joc slot care transporta toti aventurieri intr-o calatorie plina de aventura in Egiptul antic, un joc la aparate care ofera sansa de a castiga premii fabuloase si de a activa cateva caracteristici interesante. Eroina principala care anima acest joc este binenteles printesa Nilului Cleopatra iar restul simbolurilor sunt reprezentate de diferite artefacte si elemente din egiptul antic. Jocul Cleopatra Plus are un aspect placut cand discutam de structura si ecran, este optimizat pentru majoritatea dispozitivelor mobile si vine cu un RTP variabil intre 92,89% si 96,50%.
De asemenea, configuratia sa include 5×3 tamburi si 40 linii de premii si aventura. Jucatorul poate seta un pariu maxim de 25 credite per linie.
In timpul jocului vei intalni trei zei egipteni precum Aset, Bastet si Hathor care pot debloca patru nivele de castiguri diferite. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Cleopatra Plus este primul joc adaugat in data de 20-iulie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Jocuri Aparate Sloturi de IGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

5 reel slot
8 ani in urma
124 Jucate
Romania Slot
6 ani in urma
146 Jucate
Caribbean Poker
8 ani in urma
136 Jucate
Double Pay Spin Poker
8 ani in urma
143 Jucate
Cinderella Wintime
3 ani in urma
140 Jucate
Quick Hit Las Vegas
6 ani in urma
141 Jucate
Fortune Farm
8 ani in urma
140 Jucate
Book of Pharaon
6 ani in urma
147 Jucate
Wonderful Flute
4 ani in urma
143 Jucate
Pirates Treasures
7 ani in urma
134 Jucate
King Kong
8 ani in urma
322 Jucate
Call of the Colosseum
6 ani in urma
143 Jucate