Cleopatra Plus


cod adsense
3 ani in urma 233 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Cleopatra Plus:

Cleopatra Plus este tipul de joc slot care transporta toti aventurieri intr-o calatorie plina de aventura in Egiptul antic, un joc la aparate care ofera sansa de a castiga premii fabuloase si de a activa cateva caracteristici interesante. Eroina principala care anima acest joc este binenteles printesa Nilului Cleopatra iar restul simbolurilor sunt reprezentate de diferite artefacte si elemente din egiptul antic. Jocul Cleopatra Plus are un aspect placut cand discutam de structura si ecran, este optimizat pentru majoritatea dispozitivelor mobile si vine cu un RTP variabil intre 92,89% si 96,50%.
De asemenea, configuratia sa include 5×3 tamburi si 40 linii de premii si aventura. Jucatorul poate seta un pariu maxim de 25 credite per linie.
In timpul jocului vei intalni trei zei egipteni precum Aset, Bastet si Hathor care pot debloca patru nivele de castiguri diferite. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Cleopatra Plus este primul joc adaugat in data de 20-iulie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Jocuri Aparate Sloturi de IGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Carti Solitaire
8 ani in urma
202 Jucate
Katana
4 ani in urma
241 Jucate
Dragoni la aparate
8 ani in urma
250 Jucate
Poseidon’s Rising
9 luni in urma
199 Jucate
Magical Forest 2013
9 ani in urma
246 Jucate
8  Ball pool
9 ani in urma
229 Jucate
The King’s Crown
5 ani in urma
189 Jucate
Pirate
7 ani in urma
248 Jucate
Fruit Gold slot
8 ani in urma
169 Jucate
Riches of the Sea
7 ani in urma
194 Jucate
Pearls of India
7 ani in urma
210 Jucate
Tri Peaks Solitaire
8 ani in urma
172 Jucate