Cinderella Wintime


cod adsense
5 ani in urma 421 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Cinderella Wintime:

Cinderella Wintime este un alt slot revolutionar, lansat recent de compania Stake Logic cu o tematica de fructe traditionale si premii totale care pot urca pana la o valoare maxima de 50,000 monede.
Numele jocului nu este relevant cu tematica jocului deoarece elementele principale intalnite in timpul jocului sunt fructe si nu personajele principale din famosul basm Cenusareasa. Structura jocului ca la aparate Cinderella Wintime are un format clasic si include 3 randuri, 3 tamburi si pana la 50 linii de plata. Pariul maxim care poate fi alocat unei runde de joc poate fi de 250 credite.
Simbolul cu Cenusareasa joaca rolul de simbol wild, poate aparea pe tamburii 2, 3 si 4 si poate inlocui orice simbol din joc. Cel mai profitabil simbol din joc este simbolul de sapte care poate genera un premiu de 1,000 monede cand x3 simboluri similare apar pe o linie activa. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Cinderella Wintime este primul joc adaugat in data de 9-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Olympia
8 ani in urma
480 Jucate
Midnight  Jewels
9 ani in urma
386 Jucate
Asian Attraction
6 ani in urma
479 Jucate
Savanna’s Life
5 ani in urma
497 Jucate
Treasure Room
9 ani in urma
400 Jucate
Riches of India
10 ani in urma
422 Jucate
Sizzling6
8 ani in urma
504 Jucate
Flaming Hot
8 ani in urma
603 Jucate
Indian Dreaming
9 ani in urma
451 Jucate
Book of Ba
3 ani in urma
731 Jucate
Power Stars
8 ani in urma
740 Jucate
Call of the Colosseum
8 ani in urma
407 Jucate