Cinderella Wintime


cod adsense
3 ani in urma 199 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Cinderella Wintime:

Cinderella Wintime este un alt slot revolutionar, lansat recent de compania Stake Logic cu o tematica de fructe traditionale si premii totale care pot urca pana la o valoare maxima de 50,000 monede.
Numele jocului nu este relevant cu tematica jocului deoarece elementele principale intalnite in timpul jocului sunt fructe si nu personajele principale din famosul basm Cenusareasa. Structura jocului ca la aparate Cinderella Wintime are un format clasic si include 3 randuri, 3 tamburi si pana la 50 linii de plata. Pariul maxim care poate fi alocat unei runde de joc poate fi de 250 credite.
Simbolul cu Cenusareasa joaca rolul de simbol wild, poate aparea pe tamburii 2, 3 si 4 si poate inlocui orice simbol din joc. Cel mai profitabil simbol din joc este simbolul de sapte care poate genera un premiu de 1,000 monede cand x3 simboluri similare apar pe o linie activa. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Cinderella Wintime este primul joc adaugat in data de 9-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Mystic secrets
8 ani in urma
189 Jucate
More Chilli
3 ani in urma
170 Jucate
Safe cracker slot
8 ani in urma
171 Jucate
Lucky Clover
4 ani in urma
292 Jucate
Aparate cu bani
8 ani in urma
213 Jucate
Dynasty of Ming
8 ani in urma
188 Jucate
20 Super Hot
4 ani in urma
363 Jucate
Book of Ra
7 ani in urma
373 Jucate
Joc la aparate Bar Fructe
9 ani in urma
197 Jucate
8 Dragons
4 ani in urma
246 Jucate
Bier Haus
8 ani in urma
187 Jucate
Aquarium Slot
8 ani in urma
184 Jucate