Cinderella Wintime


cod adsense
4 ani in urma 292 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Cinderella Wintime:

Cinderella Wintime este un alt slot revolutionar, lansat recent de compania Stake Logic cu o tematica de fructe traditionale si premii totale care pot urca pana la o valoare maxima de 50,000 monede.
Numele jocului nu este relevant cu tematica jocului deoarece elementele principale intalnite in timpul jocului sunt fructe si nu personajele principale din famosul basm Cenusareasa. Structura jocului ca la aparate Cinderella Wintime are un format clasic si include 3 randuri, 3 tamburi si pana la 50 linii de plata. Pariul maxim care poate fi alocat unei runde de joc poate fi de 250 credite.
Simbolul cu Cenusareasa joaca rolul de simbol wild, poate aparea pe tamburii 2, 3 si 4 si poate inlocui orice simbol din joc. Cel mai profitabil simbol din joc este simbolul de sapte care poate genera un premiu de 1,000 monede cand x3 simboluri similare apar pe o linie activa. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Cinderella Wintime este primul joc adaugat in data de 9-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Rainbow Queen
4 ani in urma
380 Jucate
Pharaohs Dream
7 ani in urma
276 Jucate
Klondike Solitaire
10 ani in urma
233 Jucate
Aztecs Empire
7 ani in urma
278 Jucate
Indian Gold
4 ani in urma
300 Jucate
Lion Explorer
4 ani in urma
344 Jucate
Warlords: Crystals of Power
6 ani in urma
288 Jucate
Moon Shadow
7 ani in urma
345 Jucate
Lucky Farmer
9 ani in urma
224 Jucate
Double Diamond
5 ani in urma
315 Jucate
Beetle Mania Deluxe
9 ani in urma
268 Jucate
Win Wizards
6 ani in urma
269 Jucate