Cinderella de Novomatic


cod adsense
5 ani in urma 581 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Cinderella de Novomatic:

Daca iti plac jocurile de pacanele inspirate din basme celebre precum Cenușăreasa si de asemenea esti un mare fan al jocurilor create de faimoasa companie Novomatic atunci esti invitat sa testezi in mod gretuit jocul Cinderella slot, un joc impresionant care te transporta in universul povestilor folclorice. Acest joc vine echpat cu o structura moderna iar interfata jocului este asemenatoare cu celelalte jocuri lansate de societatea Novomatic -Gaminator. Eroina principala a acestui jocc este Cenusareasa, acest simbol are rol de simbol wild si poate da un premiu fabulos cand este situat pe aceeasi linie de cinci ori. Toate elementele din joc sunt din din frumoasa poveste iarr cel mai mare premiu care poate fi liat de jucator cand pariul este de 5 credite per linie este de 50,000 monede. Daca jucatorul aplica un pariu maxim per linie atunci castigul poate ajunge pana la 1,000,000 credite.
Jocul la aparate online Cinderella propune 5 tamburi de rotire si doar 10 linii care pot fi congigurate de jucator dupa bunul plac. Daca esti norocos si acumulezi cinci simboluri de zana pe o linie activa atunci poti castiga pana la 60 rotiri gratuite. Mult Noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Cinderella de Novomatic este primul joc adaugat in data de 11-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Zane Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Monkeys VS Sharks HD
8 ani in urma
404 Jucate
Zeus II
7 ani in urma
728 Jucate
Rise of Poseidon
7 ani in urma
542 Jucate
Maharaja
9 ani in urma
362 Jucate
Diamond 7
10 ani in urma
559 Jucate
Volcano Eruption
8 ani in urma
386 Jucate
Golden Pharaoh
7 ani in urma
484 Jucate
Wild West
9 ani in urma
396 Jucate
Golden 7s -demo mode
3 ani in urma
675 Jucate
Fisticuffs 3D slot
10 ani in urma
486 Jucate
Zodiac Wheel
5 ani in urma
628 Jucate
Throne of Egypt
9 ani in urma
383 Jucate