Cinderella de Novomatic


cod adsense
4 ani in urma 341 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Cinderella de Novomatic:

Daca iti plac jocurile de pacanele inspirate din basme celebre precum Cenușăreasa si de asemenea esti un mare fan al jocurilor create de faimoasa companie Novomatic atunci esti invitat sa testezi in mod gretuit jocul Cinderella slot, un joc impresionant care te transporta in universul povestilor folclorice. Acest joc vine echpat cu o structura moderna iar interfata jocului este asemenatoare cu celelalte jocuri lansate de societatea Novomatic -Gaminator. Eroina principala a acestui jocc este Cenusareasa, acest simbol are rol de simbol wild si poate da un premiu fabulos cand este situat pe aceeasi linie de cinci ori. Toate elementele din joc sunt din din frumoasa poveste iarr cel mai mare premiu care poate fi liat de jucator cand pariul este de 5 credite per linie este de 50,000 monede. Daca jucatorul aplica un pariu maxim per linie atunci castigul poate ajunge pana la 1,000,000 credite.
Jocul la aparate online Cinderella propune 5 tamburi de rotire si doar 10 linii care pot fi congigurate de jucator dupa bunul plac. Daca esti norocos si acumulezi cinci simboluri de zana pe o linie activa atunci poti castiga pana la 60 rotiri gratuite. Mult Noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Cinderella de Novomatic este primul joc adaugat in data de 11-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Zane Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Superfruit 7
4 ani in urma
249 Jucate
Blazing 777
3 ani in urma
444 Jucate
Colossus Fruits
3 ani in urma
350 Jucate
King of Cards
9 ani in urma
214 Jucate
Governor of Poker
9 ani in urma
293 Jucate
Flaming Hot
7 ani in urma
341 Jucate
Witches Riches
7 ani in urma
248 Jucate
Aparate cu cirese si septari
9 ani in urma
219 Jucate
Samurai’s Fortune
4 ani in urma
229 Jucate
Dynasty of Ra
5 ani in urma
276 Jucate
Black Gold 3D
9 ani in urma
184 Jucate
The Incredible Hulk- Ultimate Revenge
9 ani in urma
239 Jucate