Cinderella de Novomatic


cod adsense
5 ani in urma 508 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Cinderella de Novomatic:

Daca iti plac jocurile de pacanele inspirate din basme celebre precum Cenușăreasa si de asemenea esti un mare fan al jocurilor create de faimoasa companie Novomatic atunci esti invitat sa testezi in mod gretuit jocul Cinderella slot, un joc impresionant care te transporta in universul povestilor folclorice. Acest joc vine echpat cu o structura moderna iar interfata jocului este asemenatoare cu celelalte jocuri lansate de societatea Novomatic -Gaminator. Eroina principala a acestui jocc este Cenusareasa, acest simbol are rol de simbol wild si poate da un premiu fabulos cand este situat pe aceeasi linie de cinci ori. Toate elementele din joc sunt din din frumoasa poveste iarr cel mai mare premiu care poate fi liat de jucator cand pariul este de 5 credite per linie este de 50,000 monede. Daca jucatorul aplica un pariu maxim per linie atunci castigul poate ajunge pana la 1,000,000 credite.
Jocul la aparate online Cinderella propune 5 tamburi de rotire si doar 10 linii care pot fi congigurate de jucator dupa bunul plac. Daca esti norocos si acumulezi cinci simboluri de zana pe o linie activa atunci poti castiga pana la 60 rotiri gratuite. Mult Noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Cinderella de Novomatic este primul joc adaugat in data de 11-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Zane Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Slot cu cirese si septari
10 ani in urma
426 Jucate
Jack Hammer Slot
10 ani in urma
334 Jucate
South Park
9 ani in urma
319 Jucate
Phantom Cash
10 ani in urma
351 Jucate
Fruit Cocktail 7
7 ani in urma
405 Jucate
Ruleta frantuzeasca
10 ani in urma
322 Jucate
Mayan Moons
5 ani in urma
329 Jucate
Crazy Doctor 2
9 ani in urma
297 Jucate
After Night Falls
10 ani in urma
297 Jucate
Jackpot Crown
7 ani in urma
414 Jucate
Hot Fruits Deluxe
3 ani in urma
797 Jucate
Iron man 3
9 ani in urma
436 Jucate