LINKURI SPONSORIZATE  China Shores

  80 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online China Shores:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Pasionatii de sloturi create de compania Konami se pot bucura de China Shores, un alt joc la aparate care te transporta intr-o frumoasa calatorie, unde te poti bucura de premii fantastice si cateva caracteristici interesante. Jocul vine cu o tematica de panda iar caracteristicile speciale ale acestui joc iti dau accesul la 15 rotiri speciale.
  Jocul China Shores prezinta o structura moderna cu 5 tamburi, 3 randuri si pana la 30 moduri de castig diferite.
  Pariul maxim care poate fi alocau unei singure runde este de 150 credite.
  Simbolul panda este un simbol wild, poate actiona doar pe tamburii 2, 3, 4 și 5 și va înlocui orice alt simbol în afară de scatter care este reprezentat de celebrul simbol Yin și Yang. 3, 4 sau 5 simboluri Yin și Yang pe o linie activa ofera 8, 10 sau 15 rotiri gratuite, respectiv. Cu ajutorul acestei caracteristici, puteti obtine pana la 450 rotiri gratuite. Mult noroc!

  INSTRUCTIUNI: Jocul China Shores este primul joc adaugat in data de 2-februarie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Konami si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 80 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca China Shores trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul China Shores

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE