China Shores with Quick Strike


cod adsense
2 ani in urma 244 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online China Shores with Quick Strike:

Fanii jocurilor slot create de Konami au oportunitatea de a juca in modul demo noua versiune a jocului la aparate China Shores intitulat China Shores with Quick Strike. Acesta noua versiune a fost lansata recent iar structura jocului este dezvoltata in HTML5. De asemenea, diferentele dintre aceste doua versiuni nu sunt mari iar caracteristicile sunt identice.
China Shores with Quick Strike vine cu o tematica de panda iar caracteristicile speciale ale acestui joc iti dau accesul la 15 rotiri speciale.
Prezinta o structura moderna cu 5 tamburi, 3 randuri si pana la 30 moduri de castig diferite.
Pariul maxim care poate fi alocau unei singure runde este de 75 credite.
Simbolul panda este un simbol wild, poate actiona doar pe tamburii 2, 3, 4 și 5 și va înlocui orice alt simbol în afară de scatter care este reprezentat de celebrul simbol Yin și Yang. 3, 4 sau 5 simboluri Yin și Yang pe o linie activa ofera 8, 10 sau 15 rotiri gratuite, respectiv. Cu ajutorul acestei caracteristici, puteti obtine pana la 450 rotiri gratuite. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul China Shores with Quick Strike este primul joc adaugat in data de 2-februarie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Konami si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Juicy Fruits
8 ani in urma
270 Jucate
Midnight  Jewels
8 ani in urma
185 Jucate
Book of Ra Mobile
4 ani in urma
239 Jucate
Raging Rhino
3 ani in urma
172 Jucate
Royal la aparate
8 ani in urma
191 Jucate
Sabertooth
2 ani in urma
386 Jucate
Silly Slots
8 ani in urma
156 Jucate
Slot Classic
8 ani in urma
197 Jucate
40 Super Hot
4 ani in urma
210 Jucate
Biliards Master Pro
9 ani in urma
176 Jucate
Emperors China
8 ani in urma
189 Jucate
Sweet Harvest
8 ani in urma
200 Jucate