China Shores with Quick Strike


cod adsense
3 ani in urma 453 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online China Shores with Quick Strike:

Fanii jocurilor slot create de Konami au oportunitatea de a juca in modul demo noua versiune a jocului la aparate China Shores intitulat China Shores with Quick Strike. Acesta noua versiune a fost lansata recent iar structura jocului este dezvoltata in HTML5. De asemenea, diferentele dintre aceste doua versiuni nu sunt mari iar caracteristicile sunt identice.
China Shores with Quick Strike vine cu o tematica de panda iar caracteristicile speciale ale acestui joc iti dau accesul la 15 rotiri speciale.
Prezinta o structura moderna cu 5 tamburi, 3 randuri si pana la 30 moduri de castig diferite.
Pariul maxim care poate fi alocau unei singure runde este de 75 credite.
Simbolul panda este un simbol wild, poate actiona doar pe tamburii 2, 3, 4 și 5 și va înlocui orice alt simbol în afară de scatter care este reprezentat de celebrul simbol Yin și Yang. 3, 4 sau 5 simboluri Yin și Yang pe o linie activa ofera 8, 10 sau 15 rotiri gratuite, respectiv. Cu ajutorul acestei caracteristici, puteti obtine pana la 450 rotiri gratuite. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul China Shores with Quick Strike este primul joc adaugat in data de 2-februarie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Konami si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Cleopatra Queen of Slots
7 ani in urma
284 Jucate
Pot of Gold
9 ani in urma
305 Jucate
Dolphin Treasure
5 ani in urma
298 Jucate
Aparate cu fete frumoase
9 ani in urma
332 Jucate
Spartania la aparate
10 ani in urma
279 Jucate
Drunk Black Jack
9 ani in urma
336 Jucate
Atlantis World
6 ani in urma
515 Jucate
Quest for Gold
5 ani in urma
317 Jucate
Pharaohs Gold 2
8 ani in urma
400 Jucate
Wild Princess
6 ani in urma
395 Jucate
Cupidon Slot
9 ani in urma
279 Jucate
The Wizard of Oz
10 ani in urma
275 Jucate