LINKURI SPONSORIZATE  China Shores with Quick Strike

  123 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online China Shores with Quick Strike:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Fanii jocurilor slot create de Konami au oportunitatea de a juca in modul demo noua versiune a jocului la aparate China Shores intitulat China Shores with Quick Strike. Acesta noua versiune a fost lansata recent iar structura jocului este dezvoltata in HTML5. De asemenea, diferentele dintre aceste doua versiuni nu sunt mari iar caracteristicile sunt identice.
  China Shores with Quick Strike vine cu o tematica de panda iar caracteristicile speciale ale acestui joc iti dau accesul la 15 rotiri speciale.
  Prezinta o structura moderna cu 5 tamburi, 3 randuri si pana la 30 moduri de castig diferite.
  Pariul maxim care poate fi alocau unei singure runde este de 75 credite.
  Simbolul panda este un simbol wild, poate actiona doar pe tamburii 2, 3, 4 și 5 și va înlocui orice alt simbol în afară de scatter care este reprezentat de celebrul simbol Yin și Yang. 3, 4 sau 5 simboluri Yin și Yang pe o linie activa ofera 8, 10 sau 15 rotiri gratuite, respectiv. Cu ajutorul acestei caracteristici, puteti obtine pana la 450 rotiri gratuite. Mult noroc!

  INSTRUCTIUNI: Jocul China Shores with Quick Strike este primul joc adaugat in data de 2-februarie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Konami si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 123 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca China Shores with Quick Strike trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul China Shores with Quick Strike

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE