Celtic Goddess


2 ani in urma 120 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Celtic Goddess:

Istoria zeitelor nordice poate fi descoperita de tine cu ajutorul jocului slot Celtic Goddess, un joc realizat in 2018 de compania 2by2 Gaming si lansat pe platforma mobila Microgaming. Scenele, grafica si animatiile acestui joc sunt de calitate premium iar premiul cel mare este de 500 credite si poate fi obtinut cu ajutorul simbolului de zeu nordic.
Jocul vine echipat cu un pachet de doua caracteristici principale, una dintre ele poate da jucatorilor pana la 16 rotiri gratuite.
Celtic Goddess este un joc la aparate de tip video care include 5 tamburi si pana la 30 linii active. Poti aloca unei singure runde un maximum de 30 credite.
Simbolul wild este reprezentat de o frumoasa zeita nordica iar simbolul scatter iti da accesul la unica caracteristica importanta din joc. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Celtic Goddess este primul joc adaugat in data de 9-septembrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Double Diamond
4 ani in urma
120 Jucate
Miss Kitty
3 ani in urma
108 Jucate
Kings of Chicago
7 ani in urma
111 Jucate
Flamenco Roses
3 ani in urma
137 Jucate
Star Trek Red Alert
8 ani in urma
110 Jucate
Pharaoh’s Treasure Deluxe
3 ani in urma
99 Jucate
Lucky Pirate
7 ani in urma
115 Jucate
Pirates Slots
8 ani in urma
94 Jucate
Aparate cu carti de joc
8 ani in urma
129 Jucate
Fructe slot
8 ani in urma
107 Jucate
Thief
8 ani in urma
105 Jucate
Coins of Olympus
6 ani in urma
102 Jucate