Celtic Goddess


cod adsense
3 ani in urma 230 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Celtic Goddess:

Istoria zeitelor nordice poate fi descoperita de tine cu ajutorul jocului slot Celtic Goddess, un joc realizat in 2018 de compania 2by2 Gaming si lansat pe platforma mobila Microgaming. Scenele, grafica si animatiile acestui joc sunt de calitate premium iar premiul cel mare este de 500 credite si poate fi obtinut cu ajutorul simbolului de zeu nordic.
Jocul vine echipat cu un pachet de doua caracteristici principale, una dintre ele poate da jucatorilor pana la 16 rotiri gratuite.
Celtic Goddess este un joc la aparate de tip video care include 5 tamburi si pana la 30 linii active. Poti aloca unei singure runde un maximum de 30 credite.
Simbolul wild este reprezentat de o frumoasa zeita nordica iar simbolul scatter iti da accesul la unica caracteristica importanta din joc. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Celtic Goddess este primul joc adaugat in data de 9-septembrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Aparate cu septari si fructe
9 ani in urma
190 Jucate
Super mario world slot
8 ani in urma
178 Jucate
Big Bad Wolf
8 ani in urma
181 Jucate
Tarzan
5 ani in urma
340 Jucate
Wolverine 3D
8 ani in urma
200 Jucate
Joc la aparate Star Trek
9 ani in urma
156 Jucate
King’s Treasure
5 ani in urma
236 Jucate
The Tablet of Amun Ra
1 an in urma
298 Jucate
Jack Hammer Slot
9 ani in urma
223 Jucate
Fruits of the Nile
4 ani in urma
212 Jucate
Buffalo Blitz 2
1 an in urma
377 Jucate
Cirese ca la aparate
8 ani in urma
285 Jucate