LINKURI SPONSORIZATE  Celtic Goddess

  115 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Celtic Goddess:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Istoria zeitelor nordice poate fi descoperita de tine cu ajutorul jocului slot Celtic Goddess, un joc realizat in 2018 de compania 2by2 Gaming si lansat pe platforma mobila Microgaming. Scenele, grafica si animatiile acestui joc sunt de calitate premium iar premiul cel mare este de 500 credite si poate fi obtinut cu ajutorul simbolului de zeu nordic.
  Jocul vine echipat cu un pachet de doua caracteristici principale, una dintre ele poate da jucatorilor pana la 16 rotiri gratuite.
  Celtic Goddess este un joc la aparate de tip video care include 5 tamburi si pana la 30 linii active. Poti aloca unei singure runde un maximum de 30 credite.
  Simbolul wild este reprezentat de o frumoasa zeita nordica iar simbolul scatter iti da accesul la unica caracteristica importanta din joc. Mult noroc!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Celtic Goddess este primul joc adaugat in data de 9-septembrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 115 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Celtic Goddess trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Celtic Goddess

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE