Cat Queen


cod adsense
5 ani in urma 438 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Cat Queen:

Afla isotria celor mai puternici zei din mitologia egipteana cu Cat Queen slot, un joc lansat de Playtech cu o tematica care atrage atentia multor jucatori si premii fantastice care pot fi capturate de orice jucator atunci cand apare o combinatie de minim trei simboluri similare pe o linie activa. Jocul este conceput intr-un stil egiptean si reuneste simboluri din cultura egpteana precum piramide, ochiul lui Horus, regina tuturor felinelor, faraoni si multe altele.
Jocul de pacanele Cat Queen vine echipat cu o configuratie de 5×4 tamburi si 40 linii care pot fi ajustate in orice moment cand jucatorul considera ca este necesar.
Pariul maxim care poate fi atribuit unei singure sesiuni de joc este de 800 jetoane. Simbolul de regina felinelor joaca rolul de simbol wild si poate inlocui orice simbol prezent pe tamburi cu exceptia simbolului de piramida care joaca rolul de scatter. De asemenea, acest simbol te introduce instant intr-o runda de bonificatie cand 3 sau mai multe simboluri apar pe o linie activa. Jucatorul poate obtine in acesta runda pana la 15 jocuri gratuite si multiplicatori. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Cat Queen este primul joc adaugat in data de 9-decembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Fire Opals
10 ani in urma
427 Jucate
Slick Riches
6 ani in urma
349 Jucate
Super  Spin Poker
10 ani in urma
424 Jucate
40 Mega Clover
5 ani in urma
644 Jucate
Wizard of Oz Road to Emerald City
6 ani in urma
353 Jucate
Jewels 4 All
5 ani in urma
665 Jucate
Roulette Slots
9 ani in urma
369 Jucate
American slot la aparate
10 ani in urma
308 Jucate
Governor of Poker
10 ani in urma
395 Jucate
Poker cu prietenii
10 ani in urma
734 Jucate
Easter Surprise
10 ani in urma
301 Jucate
Spartania la aparate
10 ani in urma
337 Jucate