LINKURI SPONSORIZATE  Cat Queen

  499 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Cat Queen:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Afla isotria celor mai puternici zei din mitologia egipteana cu Cat Queen slot, un joc lansat de Playtech cu o tematica care atrage atentia multor jucatori si premii fantastice care pot fi capturate de orice jucator atunci cand apare o combinatie de minim trei simboluri similare pe o linie activa. Jocul este conceput intr-un stil egiptean si reuneste simboluri din cultura egpteana precum piramide, ochiul lui Horus, regina tuturor felinelor, faraoni si multe altele.
  Jocul de pacanele Cat Queen vine echipat cu o configuratie de 5×4 tamburi si 40 linii care pot fi ajustate in orice moment cand jucatorul considera ca este necesar.
  Pariul maxim care poate fi atribuit unei singure sesiuni de joc este de 800 jetoane. Simbolul de regina felinelor joaca rolul de simbol wild si poate inlocui orice simbol prezent pe tamburi cu exceptia simbolului de piramida care joaca rolul de scatter. De asemenea, acest simbol te introduce instant intr-o runda de bonificatie cand 3 sau mai multe simboluri apar pe o linie activa. Jucatorul poate obtine in acesta runda pana la 15 jocuri gratuite si multiplicatori. Mult noroc!!!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Cat Queen este primul joc adaugat in data de 9-decembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 499 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Cat Queen trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Cat Queen

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE