Cat Queen


cod adsense
4 ani in urma 346 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Cat Queen:

Afla isotria celor mai puternici zei din mitologia egipteana cu Cat Queen slot, un joc lansat de Playtech cu o tematica care atrage atentia multor jucatori si premii fantastice care pot fi capturate de orice jucator atunci cand apare o combinatie de minim trei simboluri similare pe o linie activa. Jocul este conceput intr-un stil egiptean si reuneste simboluri din cultura egpteana precum piramide, ochiul lui Horus, regina tuturor felinelor, faraoni si multe altele.
Jocul de pacanele Cat Queen vine echipat cu o configuratie de 5×4 tamburi si 40 linii care pot fi ajustate in orice moment cand jucatorul considera ca este necesar.
Pariul maxim care poate fi atribuit unei singure sesiuni de joc este de 800 jetoane. Simbolul de regina felinelor joaca rolul de simbol wild si poate inlocui orice simbol prezent pe tamburi cu exceptia simbolului de piramida care joaca rolul de scatter. De asemenea, acest simbol te introduce instant intr-o runda de bonificatie cand 3 sau mai multe simboluri apar pe o linie activa. Jucatorul poate obtine in acesta runda pana la 15 jocuri gratuite si multiplicatori. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Cat Queen este primul joc adaugat in data de 9-decembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Poker Solitaire Deluxe
9 ani in urma
218 Jucate
Creature From the Black Lagoon
9 ani in urma
241 Jucate
Billiard Blitz
10 ani in urma
217 Jucate
Slot cu septari
9 ani in urma
252 Jucate
Thunder Reels
8 ani in urma
237 Jucate
The Gladiator
7 ani in urma
324 Jucate
Aparate cu fructe
9 ani in urma
259 Jucate
Burning Wins
4 ani in urma
276 Jucate
Grand Roulette
10 ani in urma
309 Jucate
The Last Crusade HD
8 ani in urma
241 Jucate
Stash of the Titans
9 ani in urma
233 Jucate
Indian Dreaming
9 ani in urma
323 Jucate