Cash Wizard


cod adsense
5 ani in urma 320 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Cash Wizard:

Daca esti atras de trucuri de magie atunci esti invitat in lumea misterioasa a vrajitoriei cu Cash Wizard slot, un joc magic lansat de compania Bally cu sase caracteristici de bonus si un jackpot imens de pana la 1.000.000 credite. In acest joc vei intalni multe simboluri cu variate pietre pretioase de diferite culori si un simbol wild care poate produce un premiu maxim de 250 monede virtuale. Nu exista simbol scatter dar cu cele sase caracteristici de bonus poti castiga premii de x20 valoarea mizei plasate si rotiri gratuite care variaza (depinde de numarul de simboluri identice colectate pe o linie).
Jocul Cash Wizard la aparate este conceput cu cinci bobine, 30 linii fixe si un buget fix asa cum poti intalni la majoritatea jocurilor create de societatea Bally. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Cash Wizard este primul joc adaugat in data de 6-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Diamante Aparate cu Vrajitoare Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Joc la aparate Bar Fructe
10 ani in urma
247 Jucate
Lucky Hot
4 ani in urma
333 Jucate
Hoffmeister
5 ani in urma
204 Jucate
Hercules Mythical Warrior
6 ani in urma
339 Jucate
Biliards Master Pro
10 ani in urma
224 Jucate
Poker Antic
9 ani in urma
276 Jucate
Day of the Dead
9 ani in urma
196 Jucate
Pyramide Solitaire
10 ani in urma
338 Jucate
Mega slot
9 ani in urma
309 Jucate
Top Trump Celebs
10 ani in urma
214 Jucate
Poker Solitaire Deluxe
9 ani in urma
202 Jucate
Game of Luck
4 ani in urma
361 Jucate