Cash Wizard


cod adsense
4 ani in urma 251 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Cash Wizard:

Daca esti atras de trucuri de magie atunci esti invitat in lumea misterioasa a vrajitoriei cu Cash Wizard slot, un joc magic lansat de compania Bally cu sase caracteristici de bonus si un jackpot imens de pana la 1.000.000 credite. In acest joc vei intalni multe simboluri cu variate pietre pretioase de diferite culori si un simbol wild care poate produce un premiu maxim de 250 monede virtuale. Nu exista simbol scatter dar cu cele sase caracteristici de bonus poti castiga premii de x20 valoarea mizei plasate si rotiri gratuite care variaza (depinde de numarul de simboluri identice colectate pe o linie).
Jocul Cash Wizard la aparate este conceput cu cinci bobine, 30 linii fixe si un buget fix asa cum poti intalni la majoritatea jocurilor create de societatea Bally. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Cash Wizard este primul joc adaugat in data de 6-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Diamante Aparate cu Vrajitoare Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Billiard Blitz
9 ani in urma
168 Jucate
Trendy Slots
8 ani in urma
203 Jucate
Secret of Sphinx
1 an in urma
391 Jucate
Hotline
4 ani in urma
293 Jucate
Poker Antic
8 ani in urma
234 Jucate
Jason and the Golden Fleece
9 ani in urma
204 Jucate
Wilderland
2 ani in urma
317 Jucate
Diamond Cats
6 ani in urma
220 Jucate
African Simba
7 ani in urma
182 Jucate
Lord of the Ocean
7 ani in urma
498 Jucate
Hot Fruits 100
3 ani in urma
291 Jucate
True Love Slots
8 ani in urma
154 Jucate