By the Rivers of Buffalo


cod adsense
4 ani in urma 485 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online By the Rivers of Buffalo:

Daca esti un mare fan al jocurilor slot cu bizoni americani sau buffalo atunci te invit sa joci jocul By the Rivers of Buffalo, unul din cele mai interesante jocuri la aparate lansate de GamesOS. Jocul este placut din toate punctele de vedere, grafica, animatii si efecte sonore iar configuratia sa include o structura diferita de alte jocuri cu 5 tamburi, patru randusi si un total de 1,024 forme de castig unice.
Daca discuta de caracteristici, acest joc include o runda standard de rotiri gratuite si optiune de joc de risc care se activeaza instant in momentul in care jucatorul obtine o combinatie castigatoare de minim trei simboluri. In runda de rotiri gratuite, poti obtine un total de 21 rotiri speciale cu ajutorul simbolului de moneda de aur. De asemenea, premiul maxim este de 300 credite si poate fi obtinut cu cinci simboluri de bizon pe o linie activa.


INSTRUCTIUNI: Jocul By the Rivers of Buffalo este primul joc adaugat in data de 5-iulie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

At The Movies
10 ani in urma
457 Jucate
Dynasty of Ming
10 ani in urma
432 Jucate
Burning Desire
10 ani in urma
395 Jucate
Top Trump Celebs
10 ani in urma
390 Jucate
Castle Mania
10 ani in urma
363 Jucate
Triple Diamond
8 ani in urma
440 Jucate
Wild Princess
6 ani in urma
515 Jucate
Super Nudge 6000
10 ani in urma
404 Jucate
Rise of Maya
3 ani in urma
730 Jucate
Super Black Jack
10 ani in urma
372 Jucate
Pyramid: Quest for Immortality
8 ani in urma
524 Jucate
Queen of the Wild
6 ani in urma
395 Jucate