LINKURI SPONSORIZATE  By the Rivers of Buffalo

  171 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online By the Rivers of Buffalo:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Daca esti un mare fan al jocurilor slot cu bizoni americani sau buffalo atunci te invit sa joci jocul By the Rivers of Buffalo, unul din cele mai interesante jocuri la aparate lansate de GamesOS. Jocul este placut din toate punctele de vedere, grafica, animatii si efecte sonore iar configuratia sa include o structura diferita de alte jocuri cu 5 tamburi, patru randusi si un total de 1,024 forme de castig unice.
  Daca discuta de caracteristici, acest joc include o runda standard de rotiri gratuite si optiune de joc de risc care se activeaza instant in momentul in care jucatorul obtine o combinatie castigatoare de minim trei simboluri. In runda de rotiri gratuite, poti obtine un total de 21 rotiri speciale cu ajutorul simbolului de moneda de aur. De asemenea, premiul maxim este de 300 credite si poate fi obtinut cu cinci simboluri de bizon pe o linie activa.

  INSTRUCTIUNI: Jocul By the Rivers of Buffalo este primul joc adaugat in data de 5-iulie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 171 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca By the Rivers of Buffalo trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul By the Rivers of Buffalo

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE