By the Rivers of Buffalo


cod adsense
2 ani in urma 191 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online By the Rivers of Buffalo:

Daca esti un mare fan al jocurilor slot cu bizoni americani sau buffalo atunci te invit sa joci jocul By the Rivers of Buffalo, unul din cele mai interesante jocuri la aparate lansate de GamesOS. Jocul este placut din toate punctele de vedere, grafica, animatii si efecte sonore iar configuratia sa include o structura diferita de alte jocuri cu 5 tamburi, patru randusi si un total de 1,024 forme de castig unice.
Daca discuta de caracteristici, acest joc include o runda standard de rotiri gratuite si optiune de joc de risc care se activeaza instant in momentul in care jucatorul obtine o combinatie castigatoare de minim trei simboluri. In runda de rotiri gratuite, poti obtine un total de 21 rotiri speciale cu ajutorul simbolului de moneda de aur. De asemenea, premiul maxim este de 300 credite si poate fi obtinut cu cinci simboluri de bizon pe o linie activa.


INSTRUCTIUNI: Jocul By the Rivers of Buffalo este primul joc adaugat in data de 5-iulie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Versailles Gold
6 ani in urma
285 Jucate
Beetle mania
8 ani in urma
194 Jucate
China Shores
2 ani in urma
205 Jucate
Lucky Hunter
8 ani in urma
211 Jucate
The Incredible Hulk
8 ani in urma
144 Jucate
Aparate cu fructe
8 ani in urma
151 Jucate
Absolute Poker
8 ani in urma
131 Jucate
Aztecs Empire
6 ani in urma
133 Jucate
Eds Venture
8 ani in urma
143 Jucate
Dinos Rhino
8 ani in urma
121 Jucate
Pearl Lagoon
6 ani in urma
147 Jucate
Easter Surprise
8 ani in urma
140 Jucate