By the Rivers of Buffalo


cod adsense
3 ani in urma 250 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online By the Rivers of Buffalo:

Daca esti un mare fan al jocurilor slot cu bizoni americani sau buffalo atunci te invit sa joci jocul By the Rivers of Buffalo, unul din cele mai interesante jocuri la aparate lansate de GamesOS. Jocul este placut din toate punctele de vedere, grafica, animatii si efecte sonore iar configuratia sa include o structura diferita de alte jocuri cu 5 tamburi, patru randusi si un total de 1,024 forme de castig unice.
Daca discuta de caracteristici, acest joc include o runda standard de rotiri gratuite si optiune de joc de risc care se activeaza instant in momentul in care jucatorul obtine o combinatie castigatoare de minim trei simboluri. In runda de rotiri gratuite, poti obtine un total de 21 rotiri speciale cu ajutorul simbolului de moneda de aur. De asemenea, premiul maxim este de 300 credite si poate fi obtinut cu cinci simboluri de bizon pe o linie activa.


INSTRUCTIUNI: Jocul By the Rivers of Buffalo este primul joc adaugat in data de 5-iulie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

The Legend of Unicorn
4 ani in urma
260 Jucate
5 Knights
7 ani in urma
231 Jucate
Super Hoot Loot
8 ani in urma
263 Jucate
American slot
9 ani in urma
224 Jucate
Joc la aparate Wild Wolf
9 ani in urma
192 Jucate
Grace of Cleopatra
6 ani in urma
182 Jucate
Emperors China
8 ani in urma
198 Jucate
Bird Of Thunder
4 ani in urma
201 Jucate
Shining Crown
4 ani in urma
283 Jucate
Transformers 3D
8 ani in urma
208 Jucate
Sizzling Hot
9 ani in urma
397 Jucate
Joker Strike
4 ani in urma
233 Jucate