Burning Wins


cod adsense
3 ani in urma 218 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Burning Wins:

Daca ai o mare pasiune pentru sloturile clasice cu fructe atunci te invit sa testezi in mod gratuit jocul la aparate Burning Wins, un joc propus de compania Playson cu o tematica de fructe traditionale si premii care pot urca pana la valoarea maxima de 6,000 credite. Acest joc este dedicat tuturor incepatorilor cat si celor avansati.
Jocul include o serie de simboluri de fructe clasice precum cirese, pepeni, struguri, lamai, portocale si o serie de simboluri traditionale precum septari, clopotei si Bar.
Jocul la aparate Burning Wins vine cu o configuratie clasica de 3 randuri, 3 tamburi si 5 linii fixe de joc. Poti aplica un pariu maxim de 100 credite. In acest joc ai posibilitatea de a castiga doar premii si nu ai accesul la simboluri speciale sau caracteristici aditionale. Premiul de 6,000 credite poate fi capturat in oricemoment cand ai trei simboluri de septati pe ecran iar pariul setat este de 100 puncte. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Burning Wins este primul joc adaugat in data de 11-iunie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Playson si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Boom Brothers
9 ani in urma
153 Jucate
Cinderella de Novomatic
4 ani in urma
227 Jucate
Native Treasure
8 ani in urma
176 Jucate
Queen Isabella
6 ani in urma
251 Jucate
Rome and Egypt
8 ani in urma
189 Jucate
Halloween Fortune
8 ani in urma
194 Jucate
Royal la aparate
8 ani in urma
191 Jucate
Stunning Hot 20 Deluxe
3 ani in urma
195 Jucate
Untamed Crowned Eagle
7 ani in urma
207 Jucate
Aparate cu cirese si septari
8 ani in urma
182 Jucate
Rise of Athena
10 luni in urma
214 Jucate
Crystal Waters
9 ani in urma
190 Jucate