LINKURI SPONSORIZATEBurning Wins

200 ori


Descriere si functionalitati pentru slotul online Burning Wins:

Please complete the required fields.
Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

Daca ai o mare pasiune pentru sloturile clasice cu fructe atunci te invit sa testezi in mod gratuit jocul la aparate Burning Wins, un joc propus de compania Playson cu o tematica de fructe traditionale si premii care pot urca pana la valoarea maxima de 6,000 credite. Acest joc este dedicat tuturor incepatorilor cat si celor avansati.
Jocul include o serie de simboluri de fructe clasice precum cirese, pepeni, struguri, lamai, portocale si o serie de simboluri traditionale precum septari, clopotei si Bar.
Jocul la aparate Burning Wins vine cu o configuratie clasica de 3 randuri, 3 tamburi si 5 linii fixe de joc. Poti aplica un pariu maxim de 100 credite. In acest joc ai posibilitatea de a castiga doar premii si nu ai accesul la simboluri speciale sau caracteristici aditionale. Premiul de 6,000 credite poate fi capturat in oricemoment cand ai trei simboluri de septati pe ecran iar pariul setat este de 100 puncte. Mult noroc!

INSTRUCTIUNI: Jocul Burning Wins este primul joc adaugat in data de 11-iunie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Playson si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 200 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Pentru a juca Burning Wins trebuie sa instalati:

Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

Comenteaza jocul Burning Wins

FACEBOOK


LINKURI SPONSORIZATE