LINKURI SPONSORIZATEBuffalo

196 ori


Descriere si functionalitati pentru slotul online Buffalo:

Please complete the required fields.
Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

Exploreaza salbaticia din nordul Americii cu ajutorul jocului Buffalo slot, unul din cele mai de top jocuri ca la aparate lansate de compania Aristocrat cu o tematica de bizoni, tehnologia XTRA Reel Power si o singura caracteristica de rotiri gratuite unde poti obtine intre 15 si 20 rotiri gratuite. Jocul la aparate Buffalo include o serie de simboluri de animale salbatice precum lupi, cerbi, vulturi, bizoni si pantere. Ecranul principal este adaptail oricarui telefon cu Android sau tableta iar cel mai mare premiu din joc este de 300 credite.
Jocul slot Buffalo se joaca cu o configuratie simpla de 5 tamburi si un buget fix de 1,000 monede. Apusul de soare este un simbol special si poate inlocui orice simbol din joc cu exceptia simbolului de moneda care este scatter si iti da accesul la o runda de rotiri gratuite.
In acesta runda ai sansa de a colecta intre 15 si 20 rotiri automate, depinde de numarul de simboluri de monede aterizate pe ecran.

INSTRUCTIUNI: Jocul Buffalo este primul joc adaugat in data de 16-martie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Jocuri Aparate Sloturi Aristocrat si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 196 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Pentru a juca Buffalo trebuie sa instalati:

Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

Comenteaza jocul Buffalo

FACEBOOK


LINKURI SPONSORIZATE