Buffalo


cod adsense
4 ani in urma 367 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Buffalo:

Exploreaza salbaticia din nordul Americii cu ajutorul jocului Buffalo slot, unul din cele mai de top jocuri ca la aparate lansate de compania Aristocrat cu o tematica de bizoni, tehnologia XTRA Reel Power si o singura caracteristica de rotiri gratuite unde poti obtine intre 15 si 20 rotiri gratuite. Jocul la aparate Buffalo include o serie de simboluri de animale salbatice precum lupi, cerbi, vulturi, bizoni si pantere. Ecranul principal este adaptail oricarui telefon cu Android sau tableta iar cel mai mare premiu din joc este de 300 credite.
Jocul slot Buffalo se joaca cu o configuratie simpla de 5 tamburi si un buget fix de 1,000 monede. Apusul de soare este un simbol special si poate inlocui orice simbol din joc cu exceptia simbolului de moneda care este scatter si iti da accesul la o runda de rotiri gratuite.
In acesta runda ai sansa de a colecta intre 15 si 20 rotiri automate, depinde de numarul de simboluri de monede aterizate pe ecran.


INSTRUCTIUNI: Jocul Buffalo este primul joc adaugat in data de 16-martie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Jocuri Aparate Sloturi Aristocrat si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Daredevil Slot
9 ani in urma
247 Jucate
Plenty of Fruit 40
5 ani in urma
450 Jucate
Magic Princess
9 ani in urma
209 Jucate
Frog Story
4 ani in urma
339 Jucate
Secret of Sphinx
2 ani in urma
483 Jucate
Ghostbusters
9 ani in urma
264 Jucate
Great Blue
9 ani in urma
314 Jucate
Party Games Slotto
8 ani in urma
253 Jucate
Hot Shot Progressive
4 ani in urma
295 Jucate
Dungeons and Dragons
9 ani in urma
246 Jucate
Unicorn Magic
4 ani in urma
320 Jucate
Emperors China
8 ani in urma
221 Jucate