Buffalo Hunter


cod adsense
1 an in urma 368 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Buffalo Hunter:

Compania Nolimit City te invita in universul animalelor salbatice cu Buffalo Hunter, un joc modern, dezvoltat cu o interfata care include 5 role și 40 de linii de plată.
Personajul principal al acestui joc este bivolul iar restul simbolurilor care apar in timpul jocului sunt diferite animale salbatice.
Jocul are un RTP de 96,1%, oferindu-ne posibilitatea de a accesa castiguri fabuloase, iar in timpul jocului puteti gasi simboluri wild care pot înlocui oricare dintre simbolurile jocului pentru a genera combinații suplimentare.
De asemenea, jocul include un simbol bonus, pe măsură ce acumulezi simbolurile speciale ale bivolului, îți poți transforma animalul într-unul dintre cele mai puternice și ofera premii incredibile care îți vor multiplica semnificativ investiția.
Captureaza simboluri de totemuri sacre, vulturi, pisici, lupi și simboluri traditionale care vă vor permite să obtineti actiune si aventura atunci când jucați Buffalo Hunter de pe platforma mobilă sau de pe computer.


INSTRUCTIUNI: Jocul Buffalo Hunter este primul joc adaugat in data de 22-septembrie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Animale Salbatice Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Olympus Glory
4 ani in urma
277 Jucate
Sah Multiplayer
10 ani in urma
249 Jucate
Isis
7 ani in urma
251 Jucate
Striking Viking
7 ani in urma
289 Jucate
Crystal Waters
10 ani in urma
228 Jucate
Jungle Explorer
5 ani in urma
365 Jucate
Sea of Tranquility
4 ani in urma
273 Jucate
Ghost Ship
7 ani in urma
276 Jucate
Ultimate Hot
4 ani in urma
261 Jucate
The Royals
6 ani in urma
317 Jucate
Ruleta gratis
10 ani in urma
269 Jucate
Dragoni la aparate
9 ani in urma
395 Jucate