Buffalo Hunter


cod adsense
12 luni in urma 221 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Buffalo Hunter:

Compania Nolimit City te invita in universul animalelor salbatice cu Buffalo Hunter, un joc modern, dezvoltat cu o interfata care include 5 role și 40 de linii de plată.
Personajul principal al acestui joc este bivolul iar restul simbolurilor care apar in timpul jocului sunt diferite animale salbatice.
Jocul are un RTP de 96,1%, oferindu-ne posibilitatea de a accesa castiguri fabuloase, iar in timpul jocului puteti gasi simboluri wild care pot înlocui oricare dintre simbolurile jocului pentru a genera combinații suplimentare.
De asemenea, jocul include un simbol bonus, pe măsură ce acumulezi simbolurile speciale ale bivolului, îți poți transforma animalul într-unul dintre cele mai puternice și ofera premii incredibile care îți vor multiplica semnificativ investiția.
Captureaza simboluri de totemuri sacre, vulturi, pisici, lupi și simboluri traditionale care vă vor permite să obtineti actiune si aventura atunci când jucați Buffalo Hunter de pe platforma mobilă sau de pe computer.


INSTRUCTIUNI: Jocul Buffalo Hunter este primul joc adaugat in data de 22-septembrie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Animale Salbatice Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

3 Elements
4 ani in urma
194 Jucate
Thunder Reels
8 ani in urma
170 Jucate
Fun Poker
8 ani in urma
203 Jucate
Roulette American
9 ani in urma
222 Jucate
Valley of the Kings
6 ani in urma
213 Jucate
At the Copa
9 ani in urma
194 Jucate
Pharaohs Treasure
8 ani in urma
199 Jucate
Fruit a loot
8 ani in urma
180 Jucate
Ruleta de casino
9 ani in urma
163 Jucate
The Wild Wood
5 ani in urma
219 Jucate
Victorious
9 ani in urma
218 Jucate
Super Nudge 6000
9 ani in urma
191 Jucate