Buffalo Hunter


cod adsense
2 ani in urma 572 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Buffalo Hunter:

Compania Nolimit City te invita in universul animalelor salbatice cu Buffalo Hunter, un joc modern, dezvoltat cu o interfata care include 5 role și 40 de linii de plată.
Personajul principal al acestui joc este bivolul iar restul simbolurilor care apar in timpul jocului sunt diferite animale salbatice.
Jocul are un RTP de 96,1%, oferindu-ne posibilitatea de a accesa castiguri fabuloase, iar in timpul jocului puteti gasi simboluri wild care pot înlocui oricare dintre simbolurile jocului pentru a genera combinații suplimentare.
De asemenea, jocul include un simbol bonus, pe măsură ce acumulezi simbolurile speciale ale bivolului, îți poți transforma animalul într-unul dintre cele mai puternice și ofera premii incredibile care îți vor multiplica semnificativ investiția.
Captureaza simboluri de totemuri sacre, vulturi, pisici, lupi și simboluri traditionale care vă vor permite să obtineti actiune si aventura atunci când jucați Buffalo Hunter de pe platforma mobilă sau de pe computer.


INSTRUCTIUNI: Jocul Buffalo Hunter este primul joc adaugat in data de 22-septembrie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Animale Salbatice Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Aparate cu trifoi si septari
10 ani in urma
552 Jucate
Makai Video Poker
10 ani in urma
395 Jucate
Aztec’s Fortune
8 ani in urma
421 Jucate
Wipeout la aparate
10 ani in urma
325 Jucate
Slot Pots
9 ani in urma
478 Jucate
Master snooker
10 ani in urma
506 Jucate
Sunny Fruits
3 ani in urma
736 Jucate
Savanna King
8 ani in urma
413 Jucate
Rich Wilde and the Shield of Athena
3 ani in urma
697 Jucate
Diamond Trio
10 ani in urma
466 Jucate
Mafia Smuggling
9 ani in urma
336 Jucate
Monkeys VS Sharks HD
8 ani in urma
361 Jucate