Buffalo Hunter


cod adsense
9 luni in urma 192 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Buffalo Hunter:

Compania Nolimit City te invita in universul animalelor salbatice cu Buffalo Hunter, un joc modern, dezvoltat cu o interfata care include 5 role și 40 de linii de plată.
Personajul principal al acestui joc este bivolul iar restul simbolurilor care apar in timpul jocului sunt diferite animale salbatice.
Jocul are un RTP de 96,1%, oferindu-ne posibilitatea de a accesa castiguri fabuloase, iar in timpul jocului puteti gasi simboluri wild care pot înlocui oricare dintre simbolurile jocului pentru a genera combinații suplimentare.
De asemenea, jocul include un simbol bonus, pe măsură ce acumulezi simbolurile speciale ale bivolului, îți poți transforma animalul într-unul dintre cele mai puternice și ofera premii incredibile care îți vor multiplica semnificativ investiția.
Captureaza simboluri de totemuri sacre, vulturi, pisici, lupi și simboluri traditionale care vă vor permite să obtineti actiune si aventura atunci când jucați Buffalo Hunter de pe platforma mobilă sau de pe computer.


INSTRUCTIUNI: Jocul Buffalo Hunter este primul joc adaugat in data de 22-septembrie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Animale Salbatice Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Great Griffin
7 ani in urma
187 Jucate
Aparate cu pisici salbatice
8 ani in urma
171 Jucate
Age of Troy
6 ani in urma
214 Jucate
Mario Poker
9 ani in urma
159 Jucate
Celebritati la aparate
8 ani in urma
146 Jucate
Carti Solitaire
8 ani in urma
168 Jucate
The Wild Wood
5 ani in urma
180 Jucate
Jewels Of The Orient
7 ani in urma
126 Jucate
Double Pay Spin Poker
8 ani in urma
156 Jucate
Joc la aparate Wild Wolf
9 ani in urma
160 Jucate
A Night in Paris
8 ani in urma
128 Jucate
Maganic Wars
8 ani in urma
149 Jucate