Buffalo Hunter


1 luna in urma 33 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Buffalo Hunter:

Compania Nolimit City te invita in universul animalelor salbatice cu Buffalo Hunter, un joc modern, dezvoltat cu o interfata care include 5 role și 40 de linii de plată.
Personajul principal al acestui joc este bivolul iar restul simbolurilor care apar in timpul jocului sunt diferite animale salbatice.
Jocul are un RTP de 96,1%, oferindu-ne posibilitatea de a accesa castiguri fabuloase, iar in timpul jocului puteti gasi simboluri wild care pot înlocui oricare dintre simbolurile jocului pentru a genera combinații suplimentare.
De asemenea, jocul include un simbol bonus, pe măsură ce acumulezi simbolurile speciale ale bivolului, îți poți transforma animalul într-unul dintre cele mai puternice și ofera premii incredibile care îți vor multiplica semnificativ investiția.
Captureaza simboluri de totemuri sacre, vulturi, pisici, lupi și simboluri traditionale care vă vor permite să obtineti actiune si aventura atunci când jucați Buffalo Hunter de pe platforma mobilă sau de pe computer.


INSTRUCTIUNI: Jocul Buffalo Hunter este primul joc adaugat in data de 22-septembrie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Animale Salbatice Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Quest for Gold
3 ani in urma
78 Jucate
Double Hot
2 ani in urma
81 Jucate
Treasure of the Pyramids
6 ani in urma
67 Jucate
Extremely Hot
3 ani in urma
74 Jucate
Fruit Cocktail 7
5 ani in urma
82 Jucate
Book of Cleopatra
2 ani in urma
107 Jucate
Aparate cu trifoi si septari
8 ani in urma
82 Jucate
Ramses 2
7 ani in urma
66 Jucate
The Exterminator
8 ani in urma
78 Jucate
Biliard online
8 ani in urma
73 Jucate
Greedy Goblins
7 ani in urma
67 Jucate
Spartan
5 ani in urma
73 Jucate