Buffalo Hunter


4 luni in urma 107 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Buffalo Hunter:

Compania Nolimit City te invita in universul animalelor salbatice cu Buffalo Hunter, un joc modern, dezvoltat cu o interfata care include 5 role și 40 de linii de plată.
Personajul principal al acestui joc este bivolul iar restul simbolurilor care apar in timpul jocului sunt diferite animale salbatice.
Jocul are un RTP de 96,1%, oferindu-ne posibilitatea de a accesa castiguri fabuloase, iar in timpul jocului puteti gasi simboluri wild care pot înlocui oricare dintre simbolurile jocului pentru a genera combinații suplimentare.
De asemenea, jocul include un simbol bonus, pe măsură ce acumulezi simbolurile speciale ale bivolului, îți poți transforma animalul într-unul dintre cele mai puternice și ofera premii incredibile care îți vor multiplica semnificativ investiția.
Captureaza simboluri de totemuri sacre, vulturi, pisici, lupi și simboluri traditionale care vă vor permite să obtineti actiune si aventura atunci când jucați Buffalo Hunter de pe platforma mobilă sau de pe computer.


INSTRUCTIUNI: Jocul Buffalo Hunter este primul joc adaugat in data de 22-septembrie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Animale Salbatice Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Lucky 88
6 ani in urma
94 Jucate
Big Cats Slot
8 ani in urma
107 Jucate
Mermaid Serenade
6 ani in urma
132 Jucate
Aparate cu masini
8 ani in urma
0 Jucate
OMG Kittens
3 ani in urma
105 Jucate
Compote
7 ani in urma
107 Jucate
Book Of Ra 2
8 ani in urma
197 Jucate
Jungle Explorer
4 ani in urma
107 Jucate
Queen of Gold
4 ani in urma
122 Jucate
3 Card Poker
8 ani in urma
99 Jucate
Break Away
8 ani in urma
97 Jucate
Tiger King
3 ani in urma
142 Jucate