Buffalo Blitz 2


6 luni in urma 182 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Buffalo Blitz 2:

Explorati salbaticia Americi de Nord si bucurativa de o noua calatorie plina de actiune cu Buffalo Blitz 2, un nou slot de Playtech care inlocuieste cu succes versiunea anterioara Buffalo Blitz.
Jocul este setat cu o temă de animale sabatice și include simboluri regulare precum: bivoli, urși, elci, vulpi și jaguari. Buffalo Blitz 2 este disponibil pentru PC și toate dispozitivele mobile, iar interfața este configurată cu 4 rânduri, 6 tambururi si un total de 4.096 moduri de câștig. S
Simbolul bivol este pictograma care oferă cel mai mare premiu, x6 bivoli pe ecran iti vor da un premiu de 300. Diamantul reprezintă simbolul wild și apare pe mulinetele 2, 3, 4, 5 și 6. Are puterea de a înlocui toate simbolurile, cu excepția logo-ului de joc gratuit. Tot ce trebuie să faceți este să obțineți simboluri de bivoli și diamante pentru profituri uriașe. Logo-ul „Jocuri gratuite” este scatter, apare in orice pozitie pe ecran și declanșează până la 100 de jocuri gratuite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Buffalo Blitz 2 este primul joc adaugat in data de 27-iunie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino aparate cu Africa Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Playtech si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Magic Forest
7 ani in urma
141 Jucate
Diamond Cats
5 ani in urma
112 Jucate
Planet of the Apes
3 ani in urma
110 Jucate
Gonzo’s Quest
8 ani in urma
97 Jucate
Exotic Cats
2 ani in urma
135 Jucate
Extreme slot
8 ani in urma
109 Jucate
King The Lion Heart
6 ani in urma
103 Jucate
Millionaires Club III
7 ani in urma
96 Jucate
Cleopatra Mega Jackpots
6 ani in urma
103 Jucate
Hoffmeister
3 ani in urma
89 Jucate
Great Griffin
7 ani in urma
108 Jucate
Golden Pharaoh slot
8 ani in urma
100 Jucate