Buffalo Blitz 2


cod adsense
1 an in urma 476 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Buffalo Blitz 2:

Explorati salbaticia Americi de Nord si bucurativa de o noua calatorie plina de actiune cu Buffalo Blitz 2, un nou slot de Playtech care inlocuieste cu succes versiunea anterioara Buffalo Blitz.
Jocul este setat cu o temă de animale sabatice și include simboluri regulare precum: bivoli, urși, elci, vulpi și jaguari. Buffalo Blitz 2 este disponibil pentru PC și toate dispozitivele mobile, iar interfața este configurată cu 4 rânduri, 6 tambururi si un total de 4.096 moduri de câștig. S
Simbolul bivol este pictograma care oferă cel mai mare premiu, x6 bivoli pe ecran iti vor da un premiu de 300. Diamantul reprezintă simbolul wild și apare pe mulinetele 2, 3, 4, 5 și 6. Are puterea de a înlocui toate simbolurile, cu excepția logo-ului de joc gratuit. Tot ce trebuie să faceți este să obțineți simboluri de bivoli și diamante pentru profituri uriașe. Logo-ul „Jocuri gratuite” este scatter, apare in orice pozitie pe ecran și declanșează până la 100 de jocuri gratuite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Buffalo Blitz 2 este primul joc adaugat in data de 27-iunie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino aparate cu Africa Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Playtech si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Rainbow King
7 ani in urma
225 Jucate
Kiss la aparate
9 ani in urma
303 Jucate
Deck the Halls
9 ani in urma
248 Jucate
Grand Monarch Slot
9 ani in urma
268 Jucate
Lucky Coin
4 ani in urma
223 Jucate
Mummy’s Curse
9 ani in urma
267 Jucate
Fruity Crown
2 ani in urma
393 Jucate
Enchanted forest slot
9 ani in urma
199 Jucate
Aparate cu trifoi si septari
9 ani in urma
351 Jucate
Easter Surprise
9 ani in urma
198 Jucate
Montezuma
8 ani in urma
320 Jucate
Jack in a Pot
3 ani in urma
278 Jucate