Buffalo Blitz 2


4 luni in urma 119 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Buffalo Blitz 2:

Explorati salbaticia Americi de Nord si bucurativa de o noua calatorie plina de actiune cu Buffalo Blitz 2, un nou slot de Playtech care inlocuieste cu succes versiunea anterioara Buffalo Blitz.
Jocul este setat cu o temă de animale sabatice și include simboluri regulare precum: bivoli, urși, elci, vulpi și jaguari. Buffalo Blitz 2 este disponibil pentru PC și toate dispozitivele mobile, iar interfața este configurată cu 4 rânduri, 6 tambururi si un total de 4.096 moduri de câștig. S
Simbolul bivol este pictograma care oferă cel mai mare premiu, x6 bivoli pe ecran iti vor da un premiu de 300. Diamantul reprezintă simbolul wild și apare pe mulinetele 2, 3, 4, 5 și 6. Are puterea de a înlocui toate simbolurile, cu excepția logo-ului de joc gratuit. Tot ce trebuie să faceți este să obțineți simboluri de bivoli și diamante pentru profituri uriașe. Logo-ul „Jocuri gratuite” este scatter, apare in orice pozitie pe ecran și declanșează până la 100 de jocuri gratuite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Buffalo Blitz 2 este primul joc adaugat in data de 27-iunie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino aparate cu Africa Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Playtech si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Solitaire Clasic
8 ani in urma
68 Jucate
Beach Poker Fantasy
6 ani in urma
72 Jucate
Sizzling Hot
8 ani in urma
144 Jucate
Diamond Slipper
8 ani in urma
113 Jucate
BooK Of Ra Deluxe
8 ani in urma
127 Jucate
Shadow Diamond
6 ani in urma
71 Jucate
2 Dragons
3 ani in urma
67 Jucate
Kitty Glitter
7 ani in urma
82 Jucate
The Avengers
7 ani in urma
56 Jucate
Fruit Cocktail 2
8 ani in urma
199 Jucate
Crown of Egypt
8 ani in urma
64 Jucate
Blue Dolphin
3 ani in urma
72 Jucate