Buffalo Blitz 2


cod adsense
1 an in urma 353 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Buffalo Blitz 2:

Explorati salbaticia Americi de Nord si bucurativa de o noua calatorie plina de actiune cu Buffalo Blitz 2, un nou slot de Playtech care inlocuieste cu succes versiunea anterioara Buffalo Blitz.
Jocul este setat cu o temă de animale sabatice și include simboluri regulare precum: bivoli, urși, elci, vulpi și jaguari. Buffalo Blitz 2 este disponibil pentru PC și toate dispozitivele mobile, iar interfața este configurată cu 4 rânduri, 6 tambururi si un total de 4.096 moduri de câștig. S
Simbolul bivol este pictograma care oferă cel mai mare premiu, x6 bivoli pe ecran iti vor da un premiu de 300. Diamantul reprezintă simbolul wild și apare pe mulinetele 2, 3, 4, 5 și 6. Are puterea de a înlocui toate simbolurile, cu excepția logo-ului de joc gratuit. Tot ce trebuie să faceți este să obțineți simboluri de bivoli și diamante pentru profituri uriașe. Logo-ul „Jocuri gratuite” este scatter, apare in orice pozitie pe ecran și declanșează până la 100 de jocuri gratuite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Buffalo Blitz 2 este primul joc adaugat in data de 27-iunie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino aparate cu Africa Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Playtech si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Golden Tour
9 ani in urma
174 Jucate
Lucky Bells
4 ani in urma
204 Jucate
Dolphin Spins
8 ani in urma
181 Jucate
Silver Fang
8 ani in urma
178 Jucate
Volcano Eruption
7 ani in urma
198 Jucate
Enchanted Crystals
7 ani in urma
243 Jucate
Aparate cu clopotei si septari
8 ani in urma
284 Jucate
Wolf Moon
4 ani in urma
232 Jucate
Sport Slot
8 ani in urma
210 Jucate
Lucky Ladys Charm
9 ani in urma
326 Jucate
Exciting Poker
8 ani in urma
187 Jucate
Lucky Drink
4 ani in urma
187 Jucate