Buffalo Blitz 2


1 luna in urma 54 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Buffalo Blitz 2:

Explorati salbaticia Americi de Nord si bucurativa de o noua calatorie plina de actiune cu Buffalo Blitz 2, un nou slot de Playtech care inlocuieste cu succes versiunea anterioara Buffalo Blitz.
Jocul este setat cu o temă de animale sabatice și include simboluri regulare precum: bivoli, urși, elci, vulpi și jaguari. Buffalo Blitz 2 este disponibil pentru PC și toate dispozitivele mobile, iar interfața este configurată cu 4 rânduri, 6 tambururi si un total de 4.096 moduri de câștig. S
Simbolul bivol este pictograma care oferă cel mai mare premiu, x6 bivoli pe ecran iti vor da un premiu de 300. Diamantul reprezintă simbolul wild și apare pe mulinetele 2, 3, 4, 5 și 6. Are puterea de a înlocui toate simbolurile, cu excepția logo-ului de joc gratuit. Tot ce trebuie să faceți este să obțineți simboluri de bivoli și diamante pentru profituri uriașe. Logo-ul „Jocuri gratuite” este scatter, apare in orice pozitie pe ecran și declanșează până la 100 de jocuri gratuite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Buffalo Blitz 2 este primul joc adaugat in data de 27-iunie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino aparate cu Africa Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Playtech si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Mosquitozzz
7 ani in urma
34 Jucate
Ultra Seven
2 ani in urma
35 Jucate
Panda Panda
3 ani in urma
49 Jucate
Secrets of the Sand
5 ani in urma
63 Jucate
Sah Multiplayer
8 ani in urma
35 Jucate
Exotic Cats
2 ani in urma
44 Jucate
Phantom Cash
8 ani in urma
42 Jucate
Slick Riches
4 ani in urma
41 Jucate
Dead or Alive
8 ani in urma
32 Jucate
Hot Roller
6 ani in urma
32 Jucate
Aparate cu clopotei si septari
7 ani in urma
39 Jucate
Video Durak
8 ani in urma
34 Jucate