Buffalo 50


cod adsense
1 an in urma 592 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Buffalo 50:

Cutreiera salbaticia Americi de Nord si bucura-te de o noua calatorie in universul bivolilor americani cu Buffalo 50, un nou slot online dezvoltat de fainoasa companie Endorphina.
Fundalul jocului este compus dintr-o imagine nocturna cu cascade și munții iar simbolurile cu valoare ridicata din joc sunt reprezentate de bivoli, acvile, o moneda de aur, lupi, vulturi și pume.
Buffalo 50 este un joc la aparate dezvoltat de Endorphina cu o configuratie de 5 tamburi, 4 file si un total de 50 linii castigatoare.
In timpul jocului gasiti doua simboluri speciale reprezentate de un simbol wild care vine un forma unui bivol si un simbol scatter reprezentate de o moneda de aur.
Daca jucatorul obtine 3 monezi de aur pe o linie castigatoare se activeaza o runda de rotiri gratuite. Acesta runda iti da posibilitatea sa te bucuri de pana la 5 rotiri gratuite.
Testeaza acum in versiunea gratuită Buffalo 50 , un joc creat cu tehnologia HTML5 care iti permite accesul de pe orice dispozitiv mobil sau tableta.


INSTRUCTIUNI: Jocul Buffalo 50 este primul joc adaugat in data de 5-noiembrie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Animale Salbatice Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Armadillo Artie: Dash for Cash
6 ani in urma
334 Jucate
Dr Magoos Adventure Slot
9 ani in urma
204 Jucate
Klondike Solitaire
10 ani in urma
233 Jucate
Devils 7 Slot
9 ani in urma
271 Jucate
Joc de biliard
10 ani in urma
228 Jucate
Fruits & Jokers
4 ani in urma
421 Jucate
Rooks Revenge
10 ani in urma
227 Jucate
Good of Poker
9 ani in urma
251 Jucate
Monkey’s Millions
6 ani in urma
313 Jucate
Supreme Hot
7 ani in urma
306 Jucate
Wild Wolf
9 ani in urma
282 Jucate
Firestorm
7 ani in urma
319 Jucate