Buffalo 50


2 luni in urma 111 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Buffalo 50:

Cutreiera salbaticia Americi de Nord si bucura-te de o noua calatorie in universul bivolilor americani cu Buffalo 50, un nou slot online dezvoltat de fainoasa companie Endorphina.
Fundalul jocului este compus dintr-o imagine nocturna cu cascade și munții iar simbolurile cu valoare ridicata din joc sunt reprezentate de bivoli, acvile, o moneda de aur, lupi, vulturi și pume.
Buffalo 50 este un joc la aparate dezvoltat de Endorphina cu o configuratie de 5 tamburi, 4 file si un total de 50 linii castigatoare.
In timpul jocului gasiti doua simboluri speciale reprezentate de un simbol wild care vine un forma unui bivol si un simbol scatter reprezentate de o moneda de aur.
Daca jucatorul obtine 3 monezi de aur pe o linie castigatoare se activeaza o runda de rotiri gratuite. Acesta runda iti da posibilitatea sa te bucuri de pana la 5 rotiri gratuite.
Testeaza acum in versiunea gratuită Buffalo 50 , un joc creat cu tehnologia HTML5 care iti permite accesul de pe orice dispozitiv mobil sau tableta.


INSTRUCTIUNI: Jocul Buffalo 50 este primul joc adaugat in data de 5-noiembrie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Animale Salbatice Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Double Diamond
4 ani in urma
120 Jucate
Cleopatra II
8 ani in urma
135 Jucate
Wizard of Oz Ruby Slippers
8 ani in urma
98 Jucate
Aparate cu capsuni
8 ani in urma
166 Jucate
Untamed Wolf Pack
8 ani in urma
125 Jucate
Roman Empire
5 ani in urma
103 Jucate
Rich n Wild
3 ani in urma
108 Jucate
Amazon Slot
7 ani in urma
91 Jucate
Maganic Wars
7 ani in urma
109 Jucate
Lucky 88
6 ani in urma
93 Jucate
Quick Hit Platinum
8 ani in urma
97 Jucate
Golden Ark
7 ani in urma
105 Jucate