Buffalo 50


cod adsense
10 luni in urma 333 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Buffalo 50:

Cutreiera salbaticia Americi de Nord si bucura-te de o noua calatorie in universul bivolilor americani cu Buffalo 50, un nou slot online dezvoltat de fainoasa companie Endorphina.
Fundalul jocului este compus dintr-o imagine nocturna cu cascade și munții iar simbolurile cu valoare ridicata din joc sunt reprezentate de bivoli, acvile, o moneda de aur, lupi, vulturi și pume.
Buffalo 50 este un joc la aparate dezvoltat de Endorphina cu o configuratie de 5 tamburi, 4 file si un total de 50 linii castigatoare.
In timpul jocului gasiti doua simboluri speciale reprezentate de un simbol wild care vine un forma unui bivol si un simbol scatter reprezentate de o moneda de aur.
Daca jucatorul obtine 3 monezi de aur pe o linie castigatoare se activeaza o runda de rotiri gratuite. Acesta runda iti da posibilitatea sa te bucuri de pana la 5 rotiri gratuite.
Testeaza acum in versiunea gratuită Buffalo 50 , un joc creat cu tehnologia HTML5 care iti permite accesul de pe orice dispozitiv mobil sau tableta.


INSTRUCTIUNI: Jocul Buffalo 50 este primul joc adaugat in data de 5-noiembrie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Animale Salbatice Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Wonders of Egypt
5 ani in urma
226 Jucate
Spartan Fire
12 luni in urma
321 Jucate
Legends of Greece
7 ani in urma
203 Jucate
Prison Pockets Biliards
9 ani in urma
180 Jucate
More Chilli
3 ani in urma
170 Jucate
Beetle mania
9 ani in urma
266 Jucate
Diamond Dogs
8 ani in urma
159 Jucate
Dr Watts Up
8 ani in urma
174 Jucate
Cleopatra Last of the Pharaohs
1 an in urma
467 Jucate
Extremely Hot
4 ani in urma
263 Jucate
Aztecs Empire
7 ani in urma
179 Jucate
The Avengers
8 ani in urma
178 Jucate