Brave Cat


cod adsense
5 ani in urma 554 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Brave Cat:

Daca esti pasionat de jocuri slot inspirate din basme celebre precum este ‘Motanul incaltat’ atunci te invita sa incerci in versiunea de proba jocul Brave Cat, un joc nou conceput intr-un stil original de compania EGT. Conformatia jocului este identica cu alte jocuri lansate de EGT iar interfata include acelasi meniu intalnit la toate jocurile EGT. Jocul are o tematica de aventura in lumea basmelor iar personajele intalnite pe durata partidei sunt si ele inspirate din basmul Motanul Incaltat.
Jocul la aparate Brave Cat se prezinta cu o configuratie de 5×4 tamburi cu 40 linii de bet si un sold de 5,000 credite. Pariul pe toate liniile disponibile variaza intre 40 si 800 credite. Simbolul wild este reprezentat de pisica iar simbolul scatter este reprezentat de castel si rege in mai multe formate. Cu aceste ultime simboluri poti intra instant intr-o runda de rotiri gratuite daca pe ecran apar minim 5 simboluri identice. Bafta!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Brave Cat este primul joc adaugat in data de 4-decembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Panda Panda
6 ani in urma
513 Jucate
Sizzling Hot Extreme
10 ani in urma
485 Jucate
Dragons Dynasty
8 ani in urma
473 Jucate
Cleopatra Last of the Pharaohs
3 ani in urma
753 Jucate
Magic Rewards
5 ani in urma
511 Jucate
Book of Ra Deluxe 2013
9 ani in urma
569 Jucate
The Wizard of Oz
10 ani in urma
332 Jucate
Forest Slot
10 ani in urma
327 Jucate
Penny Slots
10 ani in urma
308 Jucate
BlackJack Clasic
10 ani in urma
427 Jucate
The Dark Knight Rises
9 ani in urma
516 Jucate
Highway Kings
10 ani in urma
378 Jucate