Book of Shangri-La


cod adsense
2 ani in urma 603 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Shangri-La:

Book of Shangri-La este un alt video sloto dezvoltat de compania Skywind care are un concept asemanator cu faimosul joc Book of Ra, un joc care ofera premii maxime de pana la 5.000 si iti da accesul la o runda de rotiri gratuite alaturi de un simbol misterios.
Grafica este extraordinară și iar personajul principal este un razboinic asiatic care poate genera cel mai mare premiu din joc.
Interfata jocului la aparate Book of Shangri-La include un format cu 5 bobine, 3 randuri si un total de 20 linii de premiu.
Simbolul de carte de Shangri-La este un simbol wild si de asemenea joaca rol de simbol scatter. Cinci simboluri de carte de aur pe o linie castigatoare ofera un premiu de x200.
Bonusul de rotiri gratuite este declanșat atunci când trei simboluri de carte de Shangri-La aterizeaza oriunde pe tamburi.


INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Shangri-La este primul joc adaugat in data de 2-august -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

BooK Of Ra Deluxe
10 ani in urma
480 Jucate
Pure Platinum
9 ani in urma
302 Jucate
Safari Heat
9 ani in urma
298 Jucate
Shangri-La
10 ani in urma
276 Jucate
Diamond Dogs
9 ani in urma
276 Jucate
Big Red
5 ani in urma
282 Jucate
Legend of Cleopatra
5 ani in urma
289 Jucate
Nemo’s Voyage
5 ani in urma
333 Jucate
Cleopatra Queen of Slots
7 ani in urma
284 Jucate
Jason and the Golden Fleece
10 ani in urma
298 Jucate
Fruit Slot
7 ani in urma
408 Jucate
Da Vinci Diamonds
8 ani in urma
485 Jucate