Book of Shangri-La


cod adsense
1 an in urma 462 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Shangri-La:

Book of Shangri-La este un alt video sloto dezvoltat de compania Skywind care are un concept asemanator cu faimosul joc Book of Ra, un joc care ofera premii maxime de pana la 5.000 si iti da accesul la o runda de rotiri gratuite alaturi de un simbol misterios.
Grafica este extraordinară și iar personajul principal este un razboinic asiatic care poate genera cel mai mare premiu din joc.
Interfata jocului la aparate Book of Shangri-La include un format cu 5 bobine, 3 randuri si un total de 20 linii de premiu.
Simbolul de carte de Shangri-La este un simbol wild si de asemenea joaca rol de simbol scatter. Cinci simboluri de carte de aur pe o linie castigatoare ofera un premiu de x200.
Bonusul de rotiri gratuite este declanșat atunci când trei simboluri de carte de Shangri-La aterizeaza oriunde pe tamburi.


INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Shangri-La este primul joc adaugat in data de 2-august -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Lucky Hot
4 ani in urma
298 Jucate
Temple of Secrets
5 ani in urma
233 Jucate
Legacy of Egipt
4 ani in urma
232 Jucate
Aparate cu monstrii
9 ani in urma
207 Jucate
Aparate Fruit
9 ani in urma
273 Jucate
Book of Cleopatra
3 ani in urma
306 Jucate
Olympus Glory
4 ani in urma
240 Jucate
Super mario world slot
9 ani in urma
226 Jucate
American slot la aparate
9 ani in urma
170 Jucate
Joc la aparate Wild Wolf
9 ani in urma
217 Jucate
10001 Nights
1 an in urma
399 Jucate
Caribbean Treasure
9 ani in urma
239 Jucate