Book of Shangri-La


5 luni in urma 160 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Shangri-La:

Book of Shangri-La este un alt video sloto dezvoltat de compania Skywind care are un concept asemanator cu faimosul joc Book of Ra, un joc care ofera premii maxime de pana la 5.000 si iti da accesul la o runda de rotiri gratuite alaturi de un simbol misterios.
Grafica este extraordinară și iar personajul principal este un razboinic asiatic care poate genera cel mai mare premiu din joc.
Interfata jocului la aparate Book of Shangri-La include un format cu 5 bobine, 3 randuri si un total de 20 linii de premiu.
Simbolul de carte de Shangri-La este un simbol wild si de asemenea joaca rol de simbol scatter. Cinci simboluri de carte de aur pe o linie castigatoare ofera un premiu de x200.
Bonusul de rotiri gratuite este declanșat atunci când trei simboluri de carte de Shangri-La aterizeaza oriunde pe tamburi.


INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Shangri-La este primul joc adaugat in data de 2-august -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

The Mummy
8 ani in urma
100 Jucate
Book of Aztec
6 ani in urma
105 Jucate
Gypsy Fire
4 ani in urma
127 Jucate
Egyptian Riches
8 ani in urma
113 Jucate
Slot cu septari
8 ani in urma
102 Jucate
Aparate cu bani
8 ani in urma
120 Jucate
Zeus Strike
3 ani in urma
105 Jucate
Golden Ark
7 ani in urma
106 Jucate
Star Trek Red Alert
8 ani in urma
112 Jucate
Riviera Riches
7 ani in urma
134 Jucate
Jackpot Crown
6 ani in urma
118 Jucate
Zuma Slots
7 ani in urma
108 Jucate