Book of Shangri-La


cod adsense
10 luni in urma 245 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Shangri-La:

Book of Shangri-La este un alt video sloto dezvoltat de compania Skywind care are un concept asemanator cu faimosul joc Book of Ra, un joc care ofera premii maxime de pana la 5.000 si iti da accesul la o runda de rotiri gratuite alaturi de un simbol misterios.
Grafica este extraordinară și iar personajul principal este un razboinic asiatic care poate genera cel mai mare premiu din joc.
Interfata jocului la aparate Book of Shangri-La include un format cu 5 bobine, 3 randuri si un total de 20 linii de premiu.
Simbolul de carte de Shangri-La este un simbol wild si de asemenea joaca rol de simbol scatter. Cinci simboluri de carte de aur pe o linie castigatoare ofera un premiu de x200.
Bonusul de rotiri gratuite este declanșat atunci când trei simboluri de carte de Shangri-La aterizeaza oriunde pe tamburi.


INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Shangri-La este primul joc adaugat in data de 2-august -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Germinator
8 ani in urma
191 Jucate
Elektra
8 ani in urma
210 Jucate
Penguin Style
4 ani in urma
247 Jucate
Beauty and the Nerd
8 ani in urma
152 Jucate
Sparta
8 ani in urma
218 Jucate
Bird Of Thunder
4 ani in urma
151 Jucate
Prissy Princess
4 ani in urma
165 Jucate
Aparate cu clopotei si septari
8 ani in urma
220 Jucate
Aparate  Lucky
8 ani in urma
136 Jucate
50 Horses
3 ani in urma
207 Jucate
Hot Fruits 27
1 an in urma
379 Jucate
Poker la aparate flash
9 ani in urma
139 Jucate