Book of Shangri-La


cod adsense
1 an in urma 319 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Shangri-La:

Book of Shangri-La este un alt video sloto dezvoltat de compania Skywind care are un concept asemanator cu faimosul joc Book of Ra, un joc care ofera premii maxime de pana la 5.000 si iti da accesul la o runda de rotiri gratuite alaturi de un simbol misterios.
Grafica este extraordinară și iar personajul principal este un razboinic asiatic care poate genera cel mai mare premiu din joc.
Interfata jocului la aparate Book of Shangri-La include un format cu 5 bobine, 3 randuri si un total de 20 linii de premiu.
Simbolul de carte de Shangri-La este un simbol wild si de asemenea joaca rol de simbol scatter. Cinci simboluri de carte de aur pe o linie castigatoare ofera un premiu de x200.
Bonusul de rotiri gratuite este declanșat atunci când trei simboluri de carte de Shangri-La aterizeaza oriunde pe tamburi.


INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Shangri-La este primul joc adaugat in data de 2-august -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Cleopatra Gold
1 an in urma
484 Jucate
Burning Desire
8 ani in urma
164 Jucate
Las Vegas Fever
8 ani in urma
183 Jucate
Casino Video Poker
8 ani in urma
206 Jucate
Space Wars
8 ani in urma
160 Jucate
Lancelot
7 ani in urma
210 Jucate
Aparate  cupidon
8 ani in urma
162 Jucate
Pandemonium Pool
9 ani in urma
158 Jucate
Zeus
7 ani in urma
279 Jucate
Fruit Drops
5 ani in urma
236 Jucate
Pharaoh’s Gold III
4 ani in urma
238 Jucate
Lady of the Moon
5 ani in urma
201 Jucate