Book of Shangri-La


2 luni in urma 82 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Shangri-La:

Book of Shangri-La este un alt video sloto dezvoltat de compania Skywind care are un concept asemanator cu faimosul joc Book of Ra, un joc care ofera premii maxime de pana la 5.000 si iti da accesul la o runda de rotiri gratuite alaturi de un simbol misterios.
Grafica este extraordinară și iar personajul principal este un razboinic asiatic care poate genera cel mai mare premiu din joc.
Interfata jocului la aparate Book of Shangri-La include un format cu 5 bobine, 3 randuri si un total de 20 linii de premiu.
Simbolul de carte de Shangri-La este un simbol wild si de asemenea joaca rol de simbol scatter. Cinci simboluri de carte de aur pe o linie castigatoare ofera un premiu de x200.
Bonusul de rotiri gratuite este declanșat atunci când trei simboluri de carte de Shangri-La aterizeaza oriunde pe tamburi.


INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Shangri-La este primul joc adaugat in data de 2-august -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Fruit Cocktail Deluxe
3 ani in urma
71 Jucate
Governor of Poker 2
7 ani in urma
77 Jucate
Magic Rabbit Slots
7 ani in urma
59 Jucate
Wild Stars
3 ani in urma
70 Jucate
Golden Jungle
4 ani in urma
139 Jucate
Pure Platinum
7 ani in urma
66 Jucate
Sweetest 70s Slot
7 ani in urma
58 Jucate
Fruity Crown
o lună in urma
35 Jucate
Extreme slot
7 ani in urma
69 Jucate
Mustang Gold
2 ani in urma
104 Jucate
Island
7 ani in urma
84 Jucate
Treasure of Horus
3 ani in urma
76 Jucate