Book of Ra Mobile


2 ani in urma 161 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Ra Mobile:

Daca vrei sa profiti la maxim de telefonul tau mobil sau tableta atunci te invit sa joci versiunea pentru mobile a jocului slot Book of Ra. Acesta versiune nu difera foarte mult de versiunea anterioara, singura diferenta este ca acesta versiune este adaptabila oricarui telefon mobil iar controalele jocului sunt situate in partea din dreapta a ecranului principal. Bugetul jocului are o valoare de 1,000 credite iar pariul maxim care poate fi atribuit este de 900 credite.
Jocul la aparate Book of Ra Mobile vine cu o configuratie standard de 5×3 tamburi si 9 linii de bet care pot fi setate in orice moment. In timpul jocului poti profita de un premiu de maxim 5,000 credite cu ajutorul simbolului de explorator sau poti debloca o runda de rotiri gratuite cu ajutorul simbolului de carte Ra.
Simboluri precum faraonul si cartea Ra iti pot da premii intre 1,800 si 2,000 credite iar simbolurile de zeita egipteana si gandacul sacru iti ofera premii de pana la 750 credite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Ra Mobile este primul joc adaugat in data de 24-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Faraoni Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Ariana
6 ani in urma
118 Jucate
Egyptian Goddess
6 ani in urma
139 Jucate
Fruity Crown
4 luni in urma
137 Jucate
Oonga Boonga
7 ani in urma
93 Jucate
Cleopatra’s Glory
3 ani in urma
114 Jucate
The Legend of Unicorn
4 ani in urma
147 Jucate
Summer Queen
4 ani in urma
113 Jucate
Secrets Of Poseidon
4 ani in urma
115 Jucate
Alice and the Mad Tea Party
7 ani in urma
98 Jucate
Thor
8 ani in urma
117 Jucate
Ramses Treasure
4 ani in urma
143 Jucate
Joc biliard
8 ani in urma
129 Jucate